Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mowia ze kryzys. Paliwo drogie a tu jezdza i jezdza wszedzie.

Moje audi tdi 1996 400Tys za 300 km bedzie miała

Opublikowano

moja A4 AHU ma 303500 na liczniku :P mminus 200000 :D

Opublikowano

Moja miala z 250tys i do tego zapewne 100tys cofniete

Opublikowano

nie wierze nikomu kto mówi ze jego auto np z 96 czy 97 roku ma 180 tyś :facepalm: zdarzają się perełki ale baardzo rzadko..

Opublikowano

Moje B7 BLB z 2005 3 lata temu w dniu zakupu 168 tys obecnie 247tys. Ostatni wpis przy przebiegu 143 tys. Nie bardzo mi się chciało wierzyć ale pompa oleju padła przy 186 więc chyba realny przebieg:decayed:

Opublikowano
Moje B7 BLB z 2005 3 lata temu w dniu zakupu 168 tys obecnie 247tys. Ostatni wpis przy przebiegu 143 tys. Nie bardzo mi się chciało wierzyć ale pompa oleju padła przy 186 więc chyba realny przebieg:decayed:

Przytarłeś ?? czy obyło sie bez uszkodzeń ? :decayed:

Opublikowano

mój afn 350 i myślę że 100 trzeba dołożyć i tak śmiga pięknie

Opublikowano

Podobnie jest u mnie 350 tys. I prawdopodobnie około 100 tys. cofniete. Razem to daje lekko 450 tys. kilometrów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

miałem AfN '99 , i potwierdzam ze duzy przebieg to nie oznacza ze auto musi byc zcuchane w srodku ,zazwyczaj do 300tkm nie ma wogle zurzycia na kierownicy czy tam lewar biegów ciasno zpiety ale to jescze zalezy od tras czy miasta, moja a4 była sliczna w srodku a lewar miał juz delikatny luz,przebieg przypuszczalny ponad 400 napewno ori ,silnik super olej 5w40valvoline synpower zero ubytków, szawagier ma avb 400 setki ori, teraz mam Avf

---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ----------

moj AVANT 11.2004 ma na dzien dzisiejszy 193tys km.

do 125 tys w 2008 r serwisowany w Audi. Potem jezdzony przez stomatologa.. Mysle ze przebieg jest realny...

najfajniejsze co znalazlem przed audi to Passat b6 z przebiegiem udokumentowanym ksiazka serwisowa 185tys km, a po vinie mial 196tys (dwa lata wczesniej) przypuszczam ze teraz powinien miec okolo 400

ogladałem kiedys pasata od handlarza co to niby kupił go od lekarza a na szybie mała reklama linoskoczków,raczeje lekarz czasu by nie miał na to ,Slackfest | home defacto pasat ładny ale raczej ori na kulane nie miał

ludzie auta 5 letnie maja przebiegi 250-350 tkm a napweno te 8-12 lat to maj 300 -500 popatrzcie sobie stronki autoscout24 , gaspedal.nl szukajcie w histori google duzo mozna znalezc o swoim aucie,

Opublikowano

A4 B5 1.9 TDI 115 KM 2000r przebieg - 356 tyś km:wink: i nadal śmiga aż miło :)

Opublikowano

ja niby 244tys :) afn ale czuje ze 444 moze byc :D

Opublikowano

ja niby 244tys :) afn ale czuje ze 444 moze byc :D

Mysle ze u Ciebie moze byc nawet 544 albo 644. Bo dlaczego by nie?

Auto ma 16 lat wiec czas najwyzszy na taki piekny przebieg.

Opublikowano

A-trójeczka, 2000r. (polift) 245tyś na blacie :hi:

Realny przebieg... kto to wie...

Silniczek ALH

Opublikowano

Ostatni nabytek A4 B7 3.0 tdi, rocznik 2005 - 240 tys.

Opublikowano

Szwagier jak kupował swoją A6 z 2007 na wyspach z silnikiem 2.7TDI jako 4 -letni samochód to już miał jakieś 220tyś km

Więc nie wierzcie w 10-letnie Audi z przebiegami 180tyś km....

Opublikowano

u mnie 2002 i przebieg 181k km...:decayed:

Opublikowano

3/4 przebiegów to pobożne życzenia :grin:

Opublikowano

Witam kupiłem dośc tanio B5 98r z przebiegiem 270 tys. silnik jest szczelny turbinka śmiga. przebieg prawdziwy ( wymiany rozrządu w serwisie potwierdzają ) . Jedyne co irytuje na rozgrzanym silniku słychać jeden zawór :) pozdro

Opublikowano

Witam kupiłem a4 b5 1.9 tdi jest ona z 1997r w sedanie i automacie ma przejechane 370000km silnik chodzi jak lala w zimie pali na dotyk nic sie nie psuje stuka itp.Przebieg myślę że prawdziwy kiedy kupował ją sąsiad w 2007 miała coś ok 200000km. Silnik czysty ma powera nie jeden 1.9 tdi manual wymięka , wymieniane płyny i oleje na czas więc ma chodzić:decayed:

WP_000007_2.jpgpozdro dla posiadaczy A4!

Opublikowano

moja na liczniku ma 233000 a realnie 3600000 sprawdzone w aso silniczek mruczy aż miło i w zimie odpala od strzała myśle że dopiero przekroczyła połowę swojego żucia :decayed: