Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja moją kupiłem i miała 181k oryginalnego przebiegu :wink4: teraz za chwilę będzie 250tyś. :gwizdanie:

Opublikowano

A4 B5 AJM 2001r. przebieg 201000km...sprawdzałem w ASO (usługa bezpłatna w Białymstoku) poszczególne wpisy w książce serwisowej i się zgadzały w tym co mają w systemie :)

Opublikowano

Ja kupiłem swoją a4 gdy miała 195.000 , grudzień 2008 . . . z uszkodzoną skrzynią automatyczną. Wizyta w ASO i już wiedziałem że w 2006 roku miała 210.000 :):):). Teraz mam na desce 220.000, + pewnie 60.000 w pamięci.

Poprzednio miałem mercedesa w210 2.2 D 95KM i miał kolo 700.000 :evil:

Opublikowano

W moim AJM 2000 r 218 000. Mam nadzieje ze prawdziwy bo ksiązka prowadzona do konca a targałem go z francji. Jak narazie cyka i ma kopa nieziemskiego. Ksiązka prowadzona do 2008 r i ostatni wpis ok 180 000 . Zrobiłem tylko czyszczenie turbo, paski i nadal olej pełny syntetyk Mobil synt 5w-30 505 01. co 10 k km. Wciąga sladowe ilości. 0,2l od wymainy do wymiany. Wywaliłem kata i to mam nadzieje ze będzie wszystko. Musi jeszcze ze 2 latka wytrzymać. Po wywaleniu kata 0 zadymienia, nawet jak go cisne do 3,5- 4 tyś obr. A niekiedy by sie z nagaru przeczyścił dam ostro w palnik.

Sprawdzałem wtryski w DYNOSOFCIE we Wrocławiu i koleś powiedział ze igły i mozna walic chipa. :)

Pozdro

ZC

P.S. Zycze wsdzystkim tak trafionych silników.

Opublikowano

moja Audiczka sciągnięta z Belgii i ma książkę serwisową orginalną z wbitymi przęglądami i wychodzi że przebieg 266 tyś orginał. Wnętrze zadbane, kierownica nie wytarta, lewarek też :cool1: zobaczymy jak się będzie jeździć??? :wink4:

Opublikowano

moja Audiczka sciągnięta z Belgii i ma książkę serwisową orginalną z wbitymi przęglądami i wychodzi że przebieg 266 tyś orginał. Wnętrze zadbane, kierownica nie wytarta, lewarek też :cool1: zobaczymy jak się będzie jeździć??? :wink4:

ładuj chipsa to pojeździ... :wink4:

Opublikowano

u mnie w zeszłym roku przy zakupie było 179tys ale nie wnikam sprawuje sie super

Opublikowano

w poprzedniej b5 z 98 r jak sprzedawałem miała 225 tys teraz w b6 z 03r mam 165 tys ale bez ksiązki więc nie do końca wierze aczkolwiek silnik w stanie idealnym.

Opublikowano

u mnie 195 000 :gwizdanie:

Opublikowano

hehehe no to piękne przebiegi

ciekawie to widać natomiast na allegro bo ciężko znaleźć jakąś audice np. z 2000 roku która by miała ponad 200tysi :)

przed sprzedażą liczniki trzesą się ze strachu i spadają

Opublikowano

U mnie w mojej niuni B7 Avancik jest 223.000 i sprawdzony z książką i po VINie,roczek 2005 :)

Opublikowano

u mnie 131tyś rok 2001 sprawdzane z książką (niestety nie podbijana w serwisach audi, lecz w jakimś zwykłym, więc nie udało się poznać pełnej historii) sprawdzone też kompem z jakimś oryginalnym serwisowym vagcomem i wychodzi ze przebieg autentyczny

POZDR

Opublikowano

U mnie 168.000 ale naprawdę to przynajmniej 2 z przodu :evil: :evil:

Opublikowano

jesli ktos ma 10 letniego diesla to ma najbidniej 300tysiecy. Nie łudzicie sie ze maci mniej. :hi:

Opublikowano

jesli ktos ma 10 letniego diesla to ma najbidniej 300tysiecy. Nie łudzicie sie ze maci mniej. :hi:

Mam na 100% tyle ile mam (230kkm)

cały czas serwisowane w ASO Audi :kox:

Opublikowano

Ja tak samo mam tyle ile mam. Ale prawda jest taka, że 90% to liczniki kręcone.

Opublikowano

Witam wszystkich. U mnie 205000 na wyświetlaczu, przebieg rzeczywisty 335000 sprawdzone w serwisie. Rok przed sprowadzeniem do polski na ostatnim serwisie w ASO miał 270000, kupił go handlarz, zrobił korektę na 230000 (wpis z przeglądu w ASO pół roku później) a jak kupił go nasz rodak handlarz to zrobił mu idealny przebieg 170000... Taka nasza polska mentalność, auto które ma powyżej 200000 przebiegu nie ma wzięcia.

Opublikowano

Audi A4 b6 - 242tys 2003 rok śmiga jak nóweczka :P:hi:

Opublikowano

U mnie 168 tys sprawdzany w ASO frezowanie wałka wymiana popychaczy i jeden pompowtryskiwacz do wymiany hihi, auto ściągane z Niemiec z przebiegiem 148 tyś

Opublikowano

jestem pierwszym wlascicielem w polsce od 2005r , na liczniku 198tys.. pewnie ma sporo więcej... ale śmiga jak nowa :>