michele Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam postanowiłem opisać tu swoją A4, podpatrzyłem u innych użytkowników i postanowiłem opisać ja jakoś lepiej, jak byście coś zauważyli czego nie napisałem (albo coś za dużo) dajcie znać, plany do A4 jakieś mam ale o tym później, pozdrawiam i zapraszam do oceniania, mile widziane jakieś propozycje. silnik: 2.4 v6 165KM rok prod: 1999 Wyposażenie fabryczne: -elektryczne szyby przód (tył korba), lusterka -climatronic -komputer FIS -ABS -10 x airbags -ori 16'' falgi -ori xenon ze spryskami -szyberdach pakiet S-Line: -trójramienna, skórzana kierownica -skórzana dźwignia zmiany biegów -skórzane siedzenia (kubełki) na fotkach jeszcze brudna ale niedługo dojdą jakieś lepsze fotki.
michele Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 :gwizdanie: no niski niski, ale oko i tak się cieszy, jestem zadowolony chociaż wcześniej się balem bo jednak to nie to samo co w 1.4 w hondzie.
konradzed Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Mi się widzi bo też mam 2.4, ale ALF i po pierwszym liftingu Ja gazu nie zakładałem bo gdybym chciał coś oszczędnego to poszukałbym w TDI. Pozdrawiam i życzę zadowolenia z jazdy!
michele Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 tzn gaz zakładam bo jednak robię trochę za dużo km w ciągu roku, ogólnie siedzę we Włoszech wiec parę razy do roku jak się zrobi 4000km (w dwie strony) to sie swoje zaoszczędzi a tu na miejscu i tak na benzynie latam, to i instalacja za 3800zl zwróci się chwila moment.
konradzed Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja jestem nastawiony sceptycznie do gazu, ale skoro się na niego decydujesz to mam nadzieję, że będzie się sprawował tak jak należy.
michele Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Opublikowano 24 Lipca 2009 też mi się ten gaz nie widzi ,ale w ciągu roku robię coś około 20 000 km nie z przyjemnosci tylko z przymusu (droga do domu) wiec wyboru nie mam a przeliczyć zawsze można i za te pieniądze kupić coś do autka
.Szczepan. Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Fajny masz silniczek. Kilka zmian i bedzie znacznie lepiej. A co do gazu to jak kto uważa. Dla silnika przyjemnosci nie robi. Przy tankowaniu fakt jest znacznie taniej.
soolek Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Samochodzik bardzo fajny. A gazu nie się co bać - tylko podstawowa kwestia-> dobry montaż i wszystko będzie śmigać bezproblemowo.
michele Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 no na początku bylem nastawiony na staga 300 z lepszymi listwami ale jednak biorę brc trochę droższa a znacznie lepsza pozdrawiam, zmian na pewno kilka dojdzie
Ans Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 tylko znajdź sobie jakiegos dobrego fachowca.. bo jak jakiś śrupek sie za to weźmie to ja dziękuje jeśli bedzie dobry fachowiec to gaz polecam, nic sie autku nie stanie
slaweq Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Gaz to do kuchenek Bardziej by Ci sie opłacało kupić diesla i pomodzić coś niz mocna benzyna i gaz
szybki34 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Gaz to do kuchenek Bardziej by Ci sie opłacało kupić diesla i pomodzić coś niz mocna benzyna i gaz Równie dobrze można rzec - diesel to do kombajnu, nie takie silniki na gazie chodzą bez zarzutu, taniej niż diesel i bez klekotu.
hutch1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Auto bardzo fajne co do gazu to kwestia dyskusyjna, ja jeździłem na gazie i przejechałem na nim ok 80 000 i auto trochę było słabsze niż przed zainstalowałem LPG ale nie było tragedii teraz mam diesla i też nie mam na co się skarżyć. Każdy robi co uważa Pzdr
Fipomat Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Audicha piękna:) a gaz to w sumie często właśnie kwestia ekonomi ale z dobrą instalacją tym autem i tak polatasz co swoje:) pozdrawiam i życzę miłego użytkowania
MIIKEW Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 jak widzę szyber i clime to po prostu już mojego grata na allegro zaczynam wystawiać, za każdym razem zazdroszczę silniczka, szyberka i sprysków autko miodzio, nie zapomnij napisać jak gaz, za ile, gdzie, i jakie podzespoły
michele Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 no w czwartek będzie montowany za 3800 zł, instalacja brc , wszystkie dane podam w piątek, jak przetestuje co i jak
MIIKEW Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 qrde drogo, no ale może bedzie chodzić, ciekawi mnie spalanie
michele Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 gaz założony :>, śmiga jak talala odpukać w niemalowane (na temat spalania wypowiedzieć się nie mogę, bo styl jazdy nie jest oszczędny) [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________hej nie mogę znaleźć kodów wyposażenia możne mi ktoś napisać co jest co ? dzieki z góry
A-rek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tutaj sobie sprawdz http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
Rekomendowane odpowiedzi