dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Fajny karbon ... A kto mowil ze to karbon ? Nie nabijaj sie
Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 BTW : czemu nie psiknales sprayem na czarny mat ? Na 100% wygladaloby sporo lepiej Ja za jakis czas bede wpasowywal do siebie jakiegos dwa din zobacze co mi z tego wyjdzie
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Po zyjemy zobaczymy przeciez jeszcze nic straconego
pawelwor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Czy mody przewyższyły wartość samochodu?
dudi75 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dwukrotnie Zgadza sie :gwizdanie: ale to jeszcze nie koniec
GRazny Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dudi75... a masz gdzieś filmik jak to ciągnie? bo nie dość że lżejsze od B6 to mocniejsze od 2,5
dudi75 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dudi75... a masz gdzieś filmik jak to ciągnie? bo nie dość że lżejsze od B6 to mocniejsze od 2,5 Raz sie ustawilem z toyota YARIS 1.4d i mnie objechala bo nie moglem sie zebrac 1 i 2 kompletny brak trakcji a ona nie miala sily obrucic kolami i poszla jak torpeda Niestety niemam ale moze kiedys cos nagram to wrzuce ale powiem szczerze niema sie czym exscytowac . Po przejazdzce ktora mi zasponsorowal Nosb w swoim 1.8 TQ to wypadam blado tyle ze on ma jak sam powiedzial ok 250-300KM
grubcio1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ZAJEBIASZCZA!!!Bardzo ci się nie oberwało jak myśłeś.....haha!Felgi kozak i fotele też!!
Nosfer Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ładna, ładna. Ale za pracę i pieniądze jakie włożyłeś w ten samochód pełen S.Z.A.C.U.K.E.N.
dudi75 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Dzieki koledzy ciesze sie ze sie podoba W planach sa zdezaczki od S4 jakby ktos cos wiedzial w dobrych pieniadzach to walcie smialo A na chwile obecna zmienilem sobie folie ala karbon na folie ala karbon :> bo nie mi sie chcialo malowac panelu od radia ale bylo bardzo pstrokato dekory inne panel inny teraz jast duzo lepiej ,przynajmniej mi sie tak wydaje
wladca_pierscieni Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tak jak emoikonka autko pierwsza klasa drugi zad trzecie miejsce
Krycha Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Dudi nie szalej tak po zabudowanym Dziś widziałem Cię na wiosce u Nas, jechałeś pewnie ze stolicy
dudi75 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Dudi nie szalej tak po zabudowanym Dziś widziałem Cię na wiosce u Nas, jechałeś pewnie ze stolicy Tym samochodem sie ciezko, wolno jezdzi i tak chamowal mnie jakis emeryt ktory nerwowo patrzyl w lusterko wsteczne jak siedzialem mu na zderzaku
Nosb Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 E tam ja tam swoim spokojnie jezdze Jak chcesz sprzedam Ci cos co pomoze zebys wolniej smigal... Bierzesz moej 19" ? hehe
dudi75 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 E tam ja tam swoim spokojnie jezdze Jak chcesz sprzedam Ci cos co pomoze zebys wolniej smigal... Bierzesz moej 19" ? hehe Nie dzieki wiekszych felg juz nie zaloze a zderzak juz sprzedales
dudi75 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 dudi75... a masz gdzieś filmik jak to ciągnie? bo nie dość że lżejsze od B6 to mocniejsze od 2,5 Dzisiaj dla potrzeb filmu troszke przykatowalem swoja A4 :gwizdanie: Na codzien tak nie jezdze :gwizdanie: Niewiem jak to wyglada waszym zdaniem ale gdybym przejechal sie pare razy to byly by lepsze wyniki ale tak to mi szkoda autka :> No zeby nie bylo ze jezdze jak emeryt Mnie osobiscie nie ciagnie do szybkich startow z 0-100 troche mi go szkoda .Ale za to uwielbiam sciganki po zakretach A tu taki krotki filmik mojego klekota
Rekomendowane odpowiedzi