Młody_drog Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No to Barts i Laguna, macie nową rzecz do wyrezania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 kolejny mod dla ciebie: u mnie juz taki jest korek :gwizdanie: Grzesiek wiem, że masz ten korek od wlewu oleju, ale mi chodziło o korek od zbiornika wyrównawczego płynu chłodzącego!! :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 zaraz wpadnie ten Drugi maniak i pewnie w mądrej etce znajdzie No masz kuźwa Keno mnie ubiegł Dodam tylko, że były wersje bez czujnika jakości powietrza - wtedy obieg wewnętrzny trzeba odpalić samemu. Przy czym w tym przypadku poszła jakaś rzeźba - tam powinien być OFF Bartek wydaje mi się że to czy jest off czy nie zależy właśnie od tego czy jest czujnik... ale to tylko domysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Grzesiek - poproszę o numer sterownka z dwoma przyciskami obiegu zamkniętego... Keno - chyba masz rację, dopiero teraz przyjrzałem się dokładniej fotce i zobaczyłem A (=automatic) na dolnym przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ogladalem auto u Rosemeyera i zauwazylem ten inny przycisk myslalem ze to do ogrzewania przedniej szyby ..........a tak przy okazji w ktorym miejscu znajduje sie sterownik podgrzewanej przedniej szyby ( wiem ze w podszybiu ) mam namiar na ori szybke nowa w dobrej cenie :gwizdanie: numeru panelu jeszcze nie znam tu masz aukcje panelu 2 DIN , grzane stolki i ten przycisk http://www.allegro.pl/item1028419298_audi_a4_02_07_panel_sterowania_klimatyzacja.html Ciekawe czy duzo z tym roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Grzesiu wybacz za OT, ale zawaloną masz skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 a myslalem ze juz mnie nic nie zaskoczy w a4 a tu jakis nowy knefel :> w poprzednim aucie mialem czujnik zasyfienia luftu i obieg zawarty sam sie wlaczal jak tylko wykryl jakis smrodek -dziwilem sie ze w a4 czegos takiego nie ma ..a tu prosze WRC super ze zaczynasz mod ori samopoziomowania-w koncu powazne podejscie do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Grzesiu wybacz za OT, ale zawaloną masz skrzynkę nic nowego :gwizdanie: dlatego ja mam jego gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a myslalem ze juz mnie nic nie zaskoczy w a4 a tu jakis nowy knefel :> w poprzednim aucie mialem czujnik zasyfienia luftu i obieg zawarty sam sie wlaczal jak tylko wykryl jakis smrodek -dziwilem sie ze w a4 czegos takiego nie ma ..a tu prosze WRC super ze zaczynasz mod ori samopoziomowania-w koncu powazne podejscie do tematu oprocz tego duzo rzeczy mam zaczetych po czesciach moze ktos rozpozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Grzesiek - jak będzisz zakładał grzaną przednią szybę - poproszę o DYI bo chyba też to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 czekam na szybke bedzie u mnie w piatek OK Bartku oczywiscie dam wszystkie info na temat podgrzewanej szyby Szukam czujnika na przednia szybke nie slyszales kto by mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Modul swiatel zmieniasz pod spryski,czy szybe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Podoba mi się to auto - szczególnie w środku - ja bym dołożył listwy carbon jeszcze.. powiedz mi dobry człowieku jak wyglądała kwestia instalacji kierownicy rs4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czujnik deszczu? Noo dobry kierunek! A jaki numer ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jest instrukcja trzeba poszukać Podoba mi się to auto - szczególnie w środku - ja bym dołożył listwy carbon jeszcze.. powiedz mi dobry człowieku jak wyglądała kwestia instalacji kierownicy rs4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Modul swiatel zmieniasz pod spryski,czy szybe? pod Coming/Home lusterko i czujnik deszczu bo nie mam Podoba mi się to auto - szczególnie w środku - ja bym dołożył listwy carbon jeszcze.. powiedz mi dobry człowieku jak wyglądała kwestia instalacji kierownicy rs4.. musisz miec modul z koncowka T a reszta w watku Malika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dla tych ktorzy by potrzebowali numery czesci do ukladu samopoziomowania : - Sterownik automatycznej regulacji zasiegu swiatel 4Z7 907 357 1 szt. - Sruba imbusowa samozabezpieczajaca sie N 014 745 4 2 szt. - Wtyka do sterownika 8E0 972 420 C 1szt. - czujnik poziomu przod 8E0 941 285 J 1 szt. - sruba imbusowa N 101 148 02 2 szt. - nit mocujacy N 902 631 04 2szt. - czujnik pozimu tyl 8E0 616 571 D 1 szt. - sruba z lbem szesciokatnym N 010 287 3 1 szt. - podkladka N 011 547 7 1 szt. - Wtyka 4D0 972 623 2 szt. - wtyka 4D0 972 643 2 szt. oczywiscie jeszcze piny wroclaguna jak idzie mod i jakie koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 mod idzie do przodu moj kolega z ASO nie mial czasu ostatnio , zajmowal sie silniczkiem 2.5 TDI V6 walki , zawor sterujacy , sprzeglo , hamulce .........lato latem a u mnie przyszla szybka przod Solar podgrzewana 8E0 845 099 L i nastepny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czekam na male podsumowanie.. Ile juz wsadziles w auto $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ile juz wsadziles w auto $ podejrzewam, że sporo... i pewnie to, co wsadził + wartość B6 dałaby bardzo, ale to bardzo dobrą B7 S-line... ale to tylko moje zdanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi