mech15 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 kiedy wracasz z Holandii soon, niespodzianka jak będzie zimno na spocie to wszyscy pakujemy się do twojej fury! a wyrezałeś już stoliki w oparciach przednich foteli na alkohol dla pasażerów z tyłu? :decayed: no i co z podgrzewaną kanapą?? - to na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 kiedy wracasz z Holandii no i co z podgrzewaną kanapą?? - to na serio oczywiscie to na serio w tunelu srodkowym z tylu masz pokretla regulacji ciepelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 najs, z wersji USA chyba przegapiłem w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 gdzie dorwałeś te przyciski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ostatnio w b7 cos takiego widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryleks Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Takie głupie pytanie... jakiej firmy masz baterie do pilota od Webasto? Ja mam GP AAAA i dalej za duże są aby tam wlazły... są wyraźnie mniejsze od AAA, ale i tak nie wchodzą (za długie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 trza miec pilota tylko jego mi brakuje sterowanie tylko z poziomu wlacznika w tunelu Do konca roku na razie zadnych modow :gwizdanie: rozkminiam sprawe sterownia MULTI kiery z RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Do konca roku na razie zadnych modow :gwizdanie: rozkminiam sprawe sterownia MULTI kiery z RS4 e tam pewnie cos nowego sie jeszcze pojawi no rozwiaz ten temat z dzialaniem multi bo to lipa z tym a na niemieckich forach sprawdzales? moze ktos to rozwiazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 kiedy wracasz z Holandii no i co z podgrzewaną kanapą?? - to na serio oczywiscie to na serio w tunelu srodkowym z tylu masz pokretla regulacji ciepelka Grzesiek, ta popielniczka z przełącznikami grzanych foteli, jest zespolona z tunelem czy ma jakiś osobny numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Do konca roku na razie zadnych modow :gwizdanie: rozkminiam sprawe sterownia MULTI kiery z RS4 e tam pewnie cos nowego sie jeszcze pojawi no rozwiaz ten temat z dzialaniem multi bo to lipa z tym a na niemieckich forach sprawdzales? moze ktos to rozwiazal nikt tego nie rozwiazal na zadnym forum szukalem wszedzie ... nawet na stronie Afrykanskiej .... i nie bedzie dzialac tylko przeszczep z rolkami musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 kiedy wracasz z Holandii no i co z podgrzewaną kanapą?? - to na serio oczywiscie to na serio w tunelu srodkowym z tylu masz pokretla regulacji ciepelka Grzesiek, ta popielniczka z przełącznikami grzanych foteli, jest zespolona z tunelem czy ma jakiś osobny numer? Sam ten plastik można kupić chyba bo u mnie się da wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ale w rs4 jest inna kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 tylko przeszczep z rolkami musi byc a co to dla Ciebie 2 dni i rozkminisz to tak samo jak przejsc mario w lewo strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzis doszedl brakujacy pilot do webasta fabrycznego dzieki Bartek Pewnie w tym tygodniu dokoncze pelna instalacje wraz ze sterownikiem Zakup czterech nowych czujnikow cisnienia opon nowka sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jagermeister na lepsze rezanie to jest to . Działaj Grzegorz, powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 aż dziw i strach bierze, że wciąż jest coś do rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Grzesiu - czujniki z ASO czy gdzieś taniej dorwałeś? Myślę co by sobie przywalić na zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jagermeister jest miodzio , co wieczor podpijam sobie w kubeczku firmowym musze jeszcze poszukac bateryjek do pilota webasto gdzies widzilem te oznaczenia tych bateryjek specjalnych zaworki specjalne do czujnikow wyczailem w tym sklepie po 7,50 sztuka http://felgeo.pl/product-pol-114-Aluminiowy-Wentyl-Skrecany-TPMS.html Cena w ASO 78 PLN 1 szt. Dorwalem czujniki poza ASO Bartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja kupilem 4 sztuki za 40 euro jak by co moge kolesia zapytac czy ma jeszcze te do kol nowki oczywiscie ale nie tak ladnie zapakowane jak te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja kupilem 4 sztuki za 40 euro jak by co moge kolesia zapytac czy ma jeszcze te do kol nowki oczywiscie ale nie tak ladnie zapakowane jak te cena bardzo dobra a czy byly z wentylkami spytaj i daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi