Dev Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Grześ, jak hamuje autko ????? nic nie piszesz... chyba chu..jnia co ? :polew:
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Grześ, jak hamuje autko ????? nic nie piszesz... chyba chu..jnia co ? :polew: Hamulce docieralem Ale jeszcze nie sprawdzalem tak dokladniej wydajnosci ich :gwizdanie: U mnie syplo przedwczoraj sniegiem Na sniegu hamuje :cwaniak1:
czester Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Grześ, jak hamuje autko ????? nic nie piszesz... chyba chu..jnia co ? :polew: Hamulce docieralem Ale jeszcze nie sprawdzalem tak dokladniej wydajnosci ich :gwizdanie: U mnie syplo przedwczoraj sniegiem Na sniegu hamuje :cwaniak1: I pomyśleć, że leżałem sobie na słońcu z piwkiem koło Poznania, jak na południu tyle śniegu nawaliło Pewnie już było, ale po co ci ten hak szpecący kompletnie tył auta ?
mystic.pl Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 To to zero śliweczek w tym roku co ty będziesz popijał w długie zimowe wieczory ;(
MARCIN607 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie już było, ale po co ci ten hak szpecący kompletnie tył auta ? Czester hak to za***ista sprawa- w aucie żony nawet nie patrzę przy cofaniu jak mam ścianę za sobą-tylko czekam (w starym b5 tez nie patrzyłęm )
wrclaguna Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Juz dawno po sniegu ale rano zony auto nie bylo widac Na temat haka napisze jeszcze raz byl i bedzie dwa razy juz mialem delikfenta na nim :gwizdanie: czasem musze przewiezc moja lodke :gwizdanie:
Dev Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja pie....dole :shocked: :shocked: :shocked: naje...bało sniegu jak w wigilie ;( ;( ;( ;(
Kierownik Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 teraz pewnie Grześ robisz za pług na ulicy kurde i pomyśleć że ja caly wieczór na ogrodzie z browarem siedziałem :wallbash:
David Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ta fota to chyba sciema co? pewnie to fota z zimy a nie z teraz :gwizdanie:
slimaczek89rz Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 teraz teraz... u mnie troche mniej śniegu
Młody Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Eee ściema . Niemożliwe że aż tyle . :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Ja wiem co tam sypało i od razu zniklo Eee ściema . Niemożliwe że aż tyle . :gwizdanie: nawet w gorach tyle nie syplo podobno farba odchodzi i klocki wypadają.. Spoko wszystko sie trzyma Felgi 19''odswiezone i pomalowane popoludniu odbieram i czas na nowe kapcie . Bede testowal FALKENY , leza w wulkanizacjii czekaja na zalozenie Pewnie sie zdziwicie co to za marka ale kiedys fajnie mi sie na nich jezdzilo . http://www.oponysklep.com.pl/opona/falken_fk452_41986.html Po sprawdzeniu tylnych sprezyn zauwazylem ze brak u mnie tych gum ( po lewej fota ) pewnie zapomnialem kiedys zalozyc do tylu Czyli mamy wszystko do wymiany zawieszenia
mystic.pl Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Pewnikiem zapomniałeś założyc wtedy kiedy zauważyłeś że Ci tył siadł o 1 cm :polew:
David Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 a jak te gumy sie wyrobia to moze spowodowac ze auto siadzie? ja zalozylem spingi Weitec -50 pol roku temu a okolo miesiac temu mam wrazenie ze audi siadlo z przodu jeszcze
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 a jak te gumy sie wyrobia to moze spowodowac ze auto siadzie? ja zalozylem spingi Weitec -50 pol roku temu a okolo miesiac temu mam wrazenie ze audi siadlo z przodu jeszcze Pewnie czuje ze tak zdam relacje porobie fotki i porownam stare gumy z nowymi Pewnikiem zapomniałeś założyc wtedy kiedy zauważyłeś że Ci tył siadł o 1 cm :polew: Teraz jest na 17" i siedzi prawie rowno , wszystko sprawdzimy
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 te gumy praktycznie się nie wyrabiają, ja zmieniałem z ORI na Teina SS i gumy przy 120 TKM były jak nowe, w instrukcji Teina zalecali montaż ORI gum i tak zostało i było wszystko git
Rekomendowane odpowiedzi