olek_BB Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ---------- Post dopisany 27-10-2012 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2012 at 09:21 ---------- Tak wygląda włacznik świateł juz załozony po SWAPIE z chromikiem dla tych co pisali mi na PW http://s19.postimage.org/jj4u1bpnn/IMG_7871.jpg Grzesiu też sobie zrobiłem taką podmiankę na chromik tylko jest jedno ALE jak będziemy teraz wyjmować cały włącznik? Skoro teraz pokrętła nie da się wcisnąć w celu wyjęcia. Przypuszczam, że trzeba będzie od środka te dwa ząbki jakoś wcisnąć, wyciągałeś już ten włącznik po swapie? Ja niestety nie zwróciłem uwagi jak oryginalnie wyjmuje się te włączniki z chromem w TT, polo, A3 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ---------- Post dopisany 27-10-2012 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2012 at 09:21 ---------- Tak wygląda włacznik świateł juz załozony po SWAPIE z chromikiem dla tych co pisali mi na PW http://s19.postimage.org/jj4u1bpnn/IMG_7871.jpg Grzesiu też sobie zrobiłem taką podmiankę na chromik tylko jest jedno ALE jak będziemy teraz wyjmować cały włącznik? Skoro teraz pokrętła nie da się wcisnąć w celu wyjęcia. Przypuszczam, że trzeba będzie od środka te dwa ząbki jakoś wcisnąć, wyciągałeś już ten włącznik po swapie? Ja niestety nie zwróciłem uwagi jak oryginalnie wyjmuje się te włączniki z chromem w TT, polo, A3 itp ja dopiero o tym pomyslalem jak wcisnalem wlacznik na miejsce no i od tamtej pory nie wycigalem bo sie nie da pewnie bede zmienial z calym dolem deski no bo co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 da się podważyć te ząbki po zdjęciu dolnej obudowy nad nogami, jeden bez problemu, drugi trzeba trochę pomacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dla chcacego nie ma nic trudnego jakoś radzic sobie trzeba . Ja tez nie pomyslałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Głuptasy Swoją drogą fajnie wygląda ten włącznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_BB Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wy przynajmniej powymienialiście już sobie diody i macie spokój, ja planowałem zostawić sobie ich wymianę na "zaś":grin: czyli to "zaś" chyba będzie na wiosnę. Ale i tak było warto, a jak się wsadziło to i się wyciągnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponio1767 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Powiedz mi kolego jakie oswietlenie,zarowki masz wsadzone w srodku ze daja takie ładne swiatło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łęga Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 koleżko masz mega dopieszczoną w piz*eczke Audiczke Z zewnątrz jest taka jak sobie wymarzyłem swoją i mam nadzieje, że za jakiś czas tak będzie wyglądać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Grzesiu pod kierę zimową jaki masz moduł i taśmę?? inne niż do letniej kiery?? strasznie mnie męczy kiera z d3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Grzesiu pod kierę zimową jaki masz moduł i taśmę?? inne niż do letniej kiery?? strasznie mnie męczy kiera z d3 Ja miałem jeden MODUL z literką T ktory obsługiwał wszystko Na zimę zmieniałem tylko kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A q obsluzy jak mysisz?? Tasma normalna z b7 mf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A q obsluzy jak mysisz?? Tasma normalna z b7 mf? Nie obsłuzy juz było sprawdzane (brak pinów w MODULE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmolke Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 wrclaguna, przeczesałem cały wątek i mam pytanko, czy zostawiłeś seryjne sprzęgło i dwumasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 wrclaguna, przeczesałem cały wątek i mam pytanko, czy zostawiłeś seryjne sprzęgło i dwumasę? Tak jest seria i daje rade bez problemu Przy 170 tys. zmieniałem komplet na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmolke Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To mi zabiłeś klina. Myślałem, że przy takim przyroście mocy seryjna dwumasa nie da rady. A jaki przebieg zrobiłeś od "dłubnięcia"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Teraz ma gdzieś 206 tys. ---------- Post dopisany 15-06-2013 at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2013 at 09:17 ---------- Autko sprzedane jezdziłem nim 8 lat . Dzieki wszystkim za spedzony czas w moim wątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- W dobre ręce chociaż poszła? Ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Co się stało, że w końcu sprzedałeś? Miejmy tylko nadzieje, że A4 trafiła w ręce kogoś kto będzie dbał o nią tak jak ty:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Teraz ma gdzieś 206 tys.---------- Post dopisany 15-06-2013 at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2013 at 09:17 ---------- Autko sprzedane jezdziłem nim 8 lat . Dzieki wszystkim za spedzony czas w moim wątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi