moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A bardziej stereotypow stereotyp auta z lpg w umysłach polaków wygląda tak : Polonez Caro z instalacja I gen od którego jebie gazem na kilometr a czasy sie zmieniają :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dokladnie tak 90% osob uwaza Chociaz niektorzy spece takie sekwencje wkladaja do aut ze az szkoda gadac
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 lepiej miec i cicho siedziec i sie cieszyc ze reszta jezdzi za 4.50 za litr
dudi75 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Boje sie linczu wiec nie powiem nic A bardziej stereotypow Dudi pamietasz jak 1,8T na gazie chodzi ? Zajefajnie
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 od dzisiaj kasuję OTy , koniec ulgi świąteczno-noworocznej , dyscyplina musi być
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 od dzisiaj kasuję OTy , koniec ulgi świąteczno-noworocznej , dyscyplina musi być to pozwól chociaż autorowi tematu niech robią OT , to jest bardzo konstruktywne OT
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko nie piszcie : "zajefajnie , oki, ok. , spoko , lux , fajny , extra , daje radę " , już lepiej brzmi : "strucel, kondon , paść , ulep , piczowóz "
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko nie piszcie : "zajefajnie , oki, ok. , spoko , lux , fajny , extra , daje radę " , już lepiej brzmi : "strucel, kondon , paść , ulep , piczowóz " no i tak robimy :kox:
Armi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A bardziej stereotypow stereotyp auta z lpg w umysłach polaków wygląda tak : Polonez Caro z instalacja I gen od którego jebie gazem na kilometr a czasy sie zmieniają :gwizdanie: A gaz śmierdzi dalej :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko nie piszcie : "zajefajnie , oki, ok. , spoko , lux , fajny , extra , daje radę " , już lepiej brzmi : "strucel, kondon , paść , ulep , piczowóz " W piz*ę
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A bardziej stereotypow stereotyp auta z lpg w umysłach polaków wygląda tak : Polonez Caro z instalacja I gen od którego jebie gazem na kilometr a czasy sie zmieniają :gwizdanie: A gaz śmierdzi dalej :gwizdanie: nie wiem komu, moskal ma z d*py instalacje jakby ja sam zakladal i nic nie smierdzi
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A gaz śmierdzi dalej :gwizdanie: uderz w stół a siewca stereotypów sam sie odezwie :polew: :polew: :polew: :polew: tak samo ja ci moge powiedzieć że na ON to jest traktor , kombajn do kukurydzy i kopaczka do ziemniaków :polew: :polew: :polew: :polew: nie wiem komu, moskal ma z d*py instalacje jakby ja sam zakladal i nic nie smierdzi śmierdziało ale podociągałem trytytki , objemek nie zakładali żeby budżetu nie nadszarpnąć
Armi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moskal, nie tylko Ty lubisz żartować Już pisałem kiedyś, że gdybym nie miał diesla to jeździłbym autem na gaz.
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A gaz śmierdzi dalej :gwizdanie: uderz w stół a siewca stereotypów sam sie odezwie :polew: :polew: :polew: :polew: tak samo ja ci moge powiedzieć że na ON to jest traktor , kombajn do kukurydzy i kopaczka do ziemniaków :polew: :polew: :polew: :polew: nie wiem komu, moskal ma z d*py instalacje jakby ja sam zakladal i nic nie smierdzi śmierdziało ale podociągałem trytytki , objemek nie zakładali żeby budżetu nie nadszarpnąć :good: :polew:
soolek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko nie piszcie : "zajefajnie , oki, ok. , spoko , lux , fajny , extra , daje radę " , już lepiej brzmi : "strucel, kondon , paść , ulep , piczowóz " Zajebis... OK. OKI (panowie). Spokojnie, luxusowe, fajne, ekstra (autko). (Gdyby nie kierownik) dawałoby radę. (Ten) strucel zwany kondonem paść padł. (Ale) moskal ulep(i) od nowa i znowu będzie "piczowóz". Sorrry, troche dzisia wypiłem, więc może być bez składu i ładu.................
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tylko nie piszcie : "zajefajnie , oki, ok. , spoko , lux , fajny , extra , daje radę " , już lepiej brzmi : "strucel, kondon , paść , ulep , piczowóz " Zajebis... OK. OKI (panowie). Spokojnie, luxusowe, fajne, ekstra (autko). (Gdyby nie kierownik) dawałoby radę. (Ten) strucel zwany kondonem paść padł. (Ale) moskal ulep(i) od nowa i znowu będzie "piczowóz". Sorrry, troche dzisia wypiłem, więc może być bez składu i ładu................. a bo to to kondon parowkowy jest ze Ok i luz luz pasc i padlina smierdzi gazem i w bagazniku nie ma albo kola :polew: :polew: a tak powaznie moskalito panientaj o mnie
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Moskal, nie tylko Ty lubisz żartować Już pisałem kiedyś, że gdybym nie miał diesla to jeździłbym autem na gaz. masz szczęscie bo juz zbierałem "elpidżi madafaka tim" który miał cie dojechać na zimowym :naughty: :naughty: :naughty: Zajebis... OK. OKI (panowie). Spokojnie, luxusowe, fajne, ekstra (autko). (Gdyby nie kierownik) dawałoby radę. (Ten) strucel zwany kondonem paść padł. (Ale) moskal ulep(i) od nowa i znowu będzie "piczowóz". egzakli w bagazniku nie ma albo kola a tak powaznie moskalito panientaj o mnie kolo jest , ale o tobie chlopcze juz nie pamiętam :polew: :polew:
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak tak czytam ten wątek... kur.wa myślałem że u Somesa jest spam, ale to co się tutaj dzieje :kox:
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak tak czytam ten wątek... kur.wa myślałem że u Somesa jest spam, ale to co się tutaj dzieje :kox: dobry spam nie jest zły
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak tak czytam ten wątek... kur.wa myślałem że u Somesa jest spam, ale to co się tutaj dzieje :kox: gdzie u mnie w wątku spam jest? to tu jest burdel jak by któremuś butla LPG wybuchła :kox:
Rekomendowane odpowiedzi