Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:OMG: jakie ceny... Nie mam pytan :gwizdanie: Nie zazdroszcze :wallbash:
Opublikowano

ale kto bogatemu zabroni.....

Opublikowano

patrzac na to co zrobili w nowym silniku to i tak nie jest zle jak na warszawe

Opublikowano

Tak to jest jak zawory sie urywaja od zlego AFR :polew:

Opublikowano

A mnie wczoraj kurw strzelił, bo wywaliłem 3 stówy na termonstat, płyny, wymianę i ... chyba to wina czujnika.

:decayed:

Opublikowano

Ja bym ją opier....lil już po takich cyrkach :gwizdanie:

troche głupio wj***ć tyle hajsu i ja sprzedać , co ?? obiecałem jej ze jeszcze raz i kasacja

patrzac na to co zrobili w nowym silniku to i tak nie jest zle jak na warszawe

wiem , skasowali 1500 za przekładke ale w tym była wymiana poduszki i łozyska oporowego (częsci w cenie) , uszczelniacze i pierdoły , wymiana rozrządu razem z łańcuchem , więc jak na wawke to lajtowo :wink4:

ale kto bogatemu zabroni.....

nie mundruj bo kropka ci jebne

Opublikowano

żałosny jesteś :naughty:

Moskal a nie szło wziąść tego grubego Mośka i na garażu zrobić przekładkę? :decayed:

Czy on sobie rąk nie brudzi? :gwizdanie:

Opublikowano

Moskal a nie szło wziąść tego grubego Mośka i na garażu zrobić przekładkę? :decayed:

Czy on sobie rąk nie brudzi? :gwizdanie:

chodzi o to ze ostatnio troche przeginałem w robocie , wiecej mnie nie było niz byłem , nie chciałem brać dodatkowo wolnych dni , babrać sie z tym , dałem 1500 za robote ale mam nadzieje ze nic nie spierdolili i bede zadowolony , na razie zrobiłem 150km i wszystko pięknie hula , bez zastrzezeń :good: , silnik suchy , nic nie cieknie , chodzi równiótko.

Najlepiej jak wczoraj dzwonił do mnie mechanik ze auto jest do odebrania , opowiada mi ze sie przejechał i jakie wskazania powinny byc na zegarze od turbo (on jeździ e36 1.8is ) , mówie mu ze do 0,8 - 0,9 , on mi ze cały czas ma na minusie , to ja sie pytam czy ciągnie normalnie czy sie muli , on ze wszystko git , ładnie ciągnie.

To z deka zgłupiałem , ale zajeżdzam do niego wsiadam , pedał w podłoge , trzyma 0,8 , on patrzy i : "a to w ten sposób......." :decayed:

Opublikowano

NA takich cenach tylko e36 sie dorobil ? :polew:

Wazne ze autko smiga ale kurfa jakbym wiedzial ze tyle cie to ma wyjsc kazalbym Ci to przywiesc do mnie taniej by cie wyszlo sporo i tak :polew:

Auta to tylko auta :) Musza sie psuc :) Wazne by robily to jak najrzadziej i naprawy byly tanie :decayed:

Opublikowano

Wazne ze autko smiga ale kurfa jakbym wiedzial ze tyle cie to ma wyjsc kazalbym Ci to przywiesc do mnie taniej by cie wyszlo sporo i tak :polew:

prawde mówiąc liczyłem ze wyjdziesz z taką inicjatywą :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

juz na letnich :good:

20100320.th.jpg

Opublikowano

no to się trochę wykosztowałeś ale u bogatych inne życie :>

Opublikowano

ale u bogatych inne życie :>

kórwa , dobrze ze miałem pare groszy odłożone bo inaczej kiepściutko bym to widział :thumbdown:

Opublikowano

Moskal co to ma być? :mysli:

Opublikowano

20100320.th.jpg

przod 2 centy w dol wykonac :good: !

bosszzz ma ktos aviomarin ??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czy Ty masz ściemę tylko 2 szyb? :blink::decayed::wallbash:

Opublikowano

przyciemnił tylko te które potrzebował :decayed: akurat z tyłu bo pewnie tam pana rączkę uskutecznia jak zrobi jakiegoś killa na drodze i mu zaworu nie urwie :decayed::kox::wink4:

Opublikowano

20100320.th.jpg

czemu przod wyrzej niz tyl??

Opublikowano

Pewnie na tyle leżą zimowe gumy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...