Nosb Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 jakie ceny... Nie mam pytan :gwizdanie: Nie zazdroszcze
Buba Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 patrzac na to co zrobili w nowym silniku to i tak nie jest zle jak na warszawe
marewel Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Tak to jest jak zawory sie urywaja od zlego AFR
soolek Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A mnie wczoraj kurw strzelił, bo wywaliłem 3 stówy na termonstat, płyny, wymianę i ... chyba to wina czujnika.
moskal Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Ja bym ją opier....lil już po takich cyrkach :gwizdanie: troche głupio wj***ć tyle hajsu i ja sprzedać , co ?? obiecałem jej ze jeszcze raz i kasacja patrzac na to co zrobili w nowym silniku to i tak nie jest zle jak na warszawe wiem , skasowali 1500 za przekładke ale w tym była wymiana poduszki i łozyska oporowego (częsci w cenie) , uszczelniacze i pierdoły , wymiana rozrządu razem z łańcuchem , więc jak na wawke to lajtowo ale kto bogatemu zabroni..... Tak to jest jak zawory sie urywaja od zlego AFR nie mundruj bo kropka ci jebne
SoMeS Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Tak to jest jak zawory sie urywaja od zlego AFR żałosny jesteś Moskal a nie szło wziąść tego grubego Mośka i na garażu zrobić przekładkę? Czy on sobie rąk nie brudzi? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Moskal a nie szło wziąść tego grubego Mośka i na garażu zrobić przekładkę? Czy on sobie rąk nie brudzi? :gwizdanie: chodzi o to ze ostatnio troche przeginałem w robocie , wiecej mnie nie było niz byłem , nie chciałem brać dodatkowo wolnych dni , babrać sie z tym , dałem 1500 za robote ale mam nadzieje ze nic nie spierdolili i bede zadowolony , na razie zrobiłem 150km i wszystko pięknie hula , bez zastrzezeń , silnik suchy , nic nie cieknie , chodzi równiótko. Najlepiej jak wczoraj dzwonił do mnie mechanik ze auto jest do odebrania , opowiada mi ze sie przejechał i jakie wskazania powinny byc na zegarze od turbo (on jeździ e36 1.8is ) , mówie mu ze do 0,8 - 0,9 , on mi ze cały czas ma na minusie , to ja sie pytam czy ciągnie normalnie czy sie muli , on ze wszystko git , ładnie ciągnie. To z deka zgłupiałem , ale zajeżdzam do niego wsiadam , pedał w podłoge , trzyma 0,8 , on patrzy i : "a to w ten sposób......."
Nosb Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 NA takich cenach tylko e36 sie dorobil ? Wazne ze autko smiga ale kurfa jakbym wiedzial ze tyle cie to ma wyjsc kazalbym Ci to przywiesc do mnie taniej by cie wyszlo sporo i tak Auta to tylko auta Musza sie psuc Wazne by robily to jak najrzadziej i naprawy byly tanie
moskal Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Wazne ze autko smiga ale kurfa jakbym wiedzial ze tyle cie to ma wyjsc kazalbym Ci to przywiesc do mnie taniej by cie wyszlo sporo i tak prawde mówiąc liczyłem ze wyjdziesz z taką inicjatywą
aju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 no to się trochę wykosztowałeś ale u bogatych inne życie :>
moskal Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 ale u bogatych inne życie :> kórwa , dobrze ze miałem pare groszy odłożone bo inaczej kiepściutko bym to widział
mrogal Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 juz na letnich przod 2 centy w dol wykonac ! bosszzz ma ktos aviomarin ??? :polew:
aju Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 przyciemnił tylko te które potrzebował akurat z tyłu bo pewnie tam pana rączkę uskutecznia jak zrobi jakiegoś killa na drodze i mu zaworu nie urwie
Buba Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 juz na letnich czemu przod wyrzej niz tyl??
Rekomendowane odpowiedzi