Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampki na wypasie wiadomo kto pomagał :decayed:

Opublikowano

dzisiaj weszła podsufitka od eski , ale jabania z nią było :thumbdown:

dwie fotki na szybko po myciu , z tyłu pojazd którym dojeżdżam do pracy :gwizdanie: :

jeszcze tylko przód opuszcze w przyszłym tygodniu i bedzie ok.

pomyciu.jpg

pomyciu1.jpg

Opublikowano

Dawaj fotke środka :kox:

Opublikowano

z przodu wyglada jakby chcial sie odlac przez prawa noge....czy to kostka krzywo lezy..........autko :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dawaj fotke środka :kox:

jak skończe , jutro musze pomalować kilka elementów :wink4:

z przodu wyglada jakby chcial sie odlac przez prawa noge....czy to kostka krzywo lezy..........autko :kox: :kox: :kox:

spadek terenu jest na parkingu dlatego tak stoi

Opublikowano

ale masz lansiarski pasek na szybie przednije :sick3:

Opublikowano

ale masz lansiarski pasek na szybie przednije :sick3:

za mały :thumbdown: , miał być 7-10cm niżej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

mialem wcześniej calibre wiec sie nie dziw :wink4:

Opublikowano
mialem wcześniej calibre wiec sie nie dziw

:decayed::kox:

Opublikowano

ojcieć dawaj dokładki w kolor :decayed:

Opublikowano

bedzie body S4 , nie opłaca mi sie teraz malować :wink4:

Opublikowano

a może rs4? :naughty:
Opublikowano

nieeee , mam juz zdesio nagrany :wink4:

Opublikowano

nieeee , mam juz zdesio nagrany :wink4:

A ja sobie nagrałem dziś brakujące szkło do moich lampek, później zrobię foty, mały VT i zdecyduję czy malować :naughty:
Opublikowano

A ja sobie nagrałem dziś brakujące szkło do moich lampek, później zrobię foty, mały VT i zdecyduję czy malować :naughty:

nie masz dwóch ??? potrzebuje ten od strony kierowcy :gwizdanie:

Opublikowano

mam takie

j1pa9.jpg

jest ono porysowane i to dość mocno (ale tylko na tych 2 cm) dlatego szukałem w dobrym stanie - ale jak chcesz to mogę Ci je wysłać :hi:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 15:30_________________________________________________znikły posty... później wrzucę lepsze foto[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:54_________________________________________________obiecane foty

RPrMS.jpg

n46c9.jpg

Opublikowano

mam takie

j1pa9.jpg

jest ono porysowane i to dość mocno (ale tylko na tych 2 cm) dlatego szukałem w dobrym stanie - ale jak chcesz to mogę Ci je wysłać :hi:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 15:30_________________________________________________znikły posty... później wrzucę lepsze foto[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:54_________________________________________________obiecane foty

RPrMS.jpg

n46c9.jpg

kórwa troche mocno , moja jest prawie tak samo jebnięyta , zkoda zachodu ale dzieki i powodzenia w malowaniu bo bedzie ciężko :kox::good:

Opublikowano

Ja mam lampę od strony kierowcy na handel, sprawna tylko ukręciłem śrubę od regulacji zasięgu świecenia.

Miała być za 100zł ale może być taniej :gwizdanie: i odbiór w Warszawie.

Opublikowano

Ja mam lampę od strony kierowcy na handel, sprawna tylko ukręciłem śrubę od regulacji zasięgu świecenia.

Miała być za 100zł ale może być taniej :gwizdanie: i odbiór w Warszawie.

to daj cynk na Pw co i jak , ustawimy sie i odbiore :wink4:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 06:49_________________________________________________Byłem wczoraj shamować parówe przed regenarcją turbo , tak jak myslałem szału nie było , pompuje tylko 0,4bara , na pierwszej próbie tez jakis dołek :thumbdown:

wogóle tak napierdalało dymem z kominów ze bałem sie zeby nie wypluło turbawki kominem , juz od 5000rpm sadziła co chewile takie baki z komina jak dizel :kox: :kox: :kox: :kox:

ogólnie nie jest źle , za tydzień oddaje turbo do regeneracji i po tym zabiegu znowu podjade zobaczyć jak wyjdzie na szczelnym osprzęcie

1 pomiar - 149,5KM 213Nm

pomiar1.jpg

2 pomiar - 152,2KM 214,7Nm

pomiar2.jpg

3 pomiar LPG - 151,0KM 213,8Nm - tylko konik mniej a myślałem ze mam naprawde lipna instalacje , okazuje sie ze daje rade :kox: :kox:

lpga.jpg

mógłby ktoś przeanalizować AFR ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...