moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 fatalnie wyglądają białe uszczelki i czarne słupki :sick3: zrób coś z tym :sick3: no pare rzeczy w podsufitce zostalo do zrobienia , uszczelki tez do prysnięcia , ale w esach tez są beżowe do czarnej podsufitki i wtedy tez wygląda chójowo ???? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu , mało czasu , powiem ci ze mam w garage leżeć kompletny zderzak esowy do założenia a nie mam czasu tego zrobić to chyba dobitnie świadczy o braku czasu Ogólnie perfora kox mi osobiście nie podchodzi ten lewar biegów i mieszek....bbyłby lepciejszy w gładkiej skórze :tongue4: :tongue4: to według ciebie jak mialem zrobić ??? kiera i podłokietnik w perforze a mieszek i galka w gładkiej ??? to by dopiero z dópy wyglądało :polew: ja nie dąże do wyglądu ORI , wręcz przeciwnie , brzydze sie "powtarzalnością" w autach
Iverson Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 100 stron nabite o tej padaczce , kto by pomyślał CZERWONY KARK do mnie dzwonił i mówił , żeby temat o parufffie wypertolić w kosmos , bo generuje za duże obciążenie na serwerze :naughty:
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 100 stron nabite o tej padaczce , kto by pomyślał CZERWONY KARK do mnie dzwonił i mówił , żeby temat o parufffie wypertolić w kosmos , bo generuje za duże obciążenie na serwerze :naughty: czerwony bolec zazdrości, że w jego projekcie nikt się nie wypowiada :naughty:
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 100 stron nabite o tej padaczce , kto by pomyślał CZERWONY KARK do mnie dzwonił i mówił , żeby temat o parufffie wypertolić w kosmos , bo generuje za duże obciążenie na serwerze :naughty: porozmawiam z nim na Zlocie , myśle ze zmieni zdanie :naughty: :naughty:
Reniu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nie no wyszło za***iście, pełna profeska Dyskusyjna jest sprawa zastosowanego koloru nici ale na pewno jest oryginalnie. Zastanawiałem się czy się da obszyc taką gałkę jak moja i mam już odpowiedź Mieszek zostawię w pełnej skórze a gałkę trzasnę perforowaną (kierę też mam pól na pół), nić czarna.
krolu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 fatalnie wyglądają białe uszczelki i czarne słupki :sick3: zrób coś z tym :sick3: no pare rzeczy w podsufitce zostalo do zrobienia , uszczelki tez do prysnięcia , ale w esach tez są beżowe do czarnej podsufitki i wtedy tez wygląda chójowo ???? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu , mało czasu , powiem ci ze mam w garage leżeć kompletny zderzak esowy do założenia a nie mam czasu tego zrobić to chyba dobitnie świadczy o braku czasu kurcze nie zwróciłem uwagi, żeby w eSach były jasne uszczelki... wpisałem w googlach i są fotki z czarnymi i szarymi... ale dobrze, że masz w planach coś z tym zrobić a co do chOOOOjowości : to tak! czarna podsufitka i szare uszczelki wyglądają lipnie nawet jak by to było RS4...
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ogólnie perfora kox mi osobiście nie podchodzi ten lewar biegów i mieszek....bbyłby lepciejszy w gładkiej skórze :tongue4: :tongue4: To taka trochę dyskusja o gustach. Mnie się to ...mnie się tamto.. Ja w audi też miałem perforowaną kierownicę i mieszek... ale wtedy ta perfora nie umywała się do tych materiałów
ykk Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 moskalowi chodzilo o Kolkova dokładnie [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 12:52_________________________________________________100 stron nabite o tej padaczce , kto by pomyślał Regulamin mowi ze jak temat osiagnie 100 stron automatycznie jest kasowany..
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale dobrze, że masz w planach coś z tym zrobić sa dwa wyjścia: 1. gąbką nasączona w czernidle do materiału i jazda 2. tak jak zrobił Somes czyli czarny mat w szpreju i ....jazda obydwa sposoby są ok tylko ten ciągły brak czasu ale wkrótce sie to zmieni :> Regulamin mowi ze jak temat osiagnie 100 stron automatycznie jest kasowany.. to wy tam na górze macie chyba inny regulamin :tongue4:
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dla porównania gałka Kolkowa Perfora z gładką :
mrogal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dla porównania gałka Kolkowa Perfora z gładką : ale jest KOX robota :good: suer dzieło rodzicieka robi :good:
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Że dzwonek? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 10:43_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg1778974#msg1778974 :wallbash:
mrogal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Parówa już nie wygląda. Jaki pech ale hójnia :(
mrogal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ku***a tato, jezdzic nie umiesz? Współczucia ;( wyglada na najechanie, mam nadzieje ze jakies hajsy z odszkodowania wyczesze chociaz...
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no i parówa zakończyła kariere
mrogal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no i parówa zakończyła kariere pisz jak pasazerowie mam nadzieje ze OK wiem ze nie czas na takie pytania, ale bedziesz ja habrowal na cześci czy sam nie wiesz?
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 moskal wspolczuje Bierzcie kase i kupuj B6
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 pisz jak pasazerowie mam nadzieje ze OK wiem ze nie czas na takie pytania, ale bedziesz ja habrowal na cześci czy sam nie wiesz? Pasażerowie ok , jeszcze nie wiem co zrobie z klamotami , moze przekladka do innej budy , moze zmiana na inne auto. moskal wspolczuje Bierzcie kase i kupuj B6 dzieki , nie chce B6 , bedzie B5
Rekomendowane odpowiedzi