Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ;( ;( ;( ;( ;( ;( daruj mi tą wstążeczkę, bo mnie wyrzuty męczą od rana teraz tak patrze i dopiero zdaje sobie sprawe jaka była za***ista ;( kurfa a w sobotę gadaliśmy, że tylko kupisz Pauli jakieś pomykadło i zaczynasz rezać
mrogal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 napisalem do Hugo zeby zalobe na forum oglosil jednodniowa az taka za***ista nie była
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 padło jaki wiele to fakt ale kierę ma koksiarską
Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 napisalem do Hugo zeby zalobe na forum oglosil jednodniowa az taka za***ista nie była Ej no Byla z nami, wiele zniosla, miala swoje humory, raz bylo lepiej, raz gorzej wiec czemu nie
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 E tam za***ista, padło jakich wiele bujaj wory Juz jej nie ma, musisz zyc dalej, life goes on
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 A FMIC rozwalili oznajmiam po raz ostatni ze ucierpiala tylko blacharka , chłodnica klimy/wody kurfa a w sobotę gadaliśmy, że tylko kupisz Pauli jakieś pomykadło i zaczynasz rezać nie bój nic , bedziemy rezać , plan juz jest :naughty: :naughty: :naughty: padło jaki wiele to fakt ale kierę ma koksiarską i ty tez przeciwko mnie ??? ;( [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 16:07_________________________________________________ E tam za***ista, padło jakich wiele bujaj wory Juz jej nie ma, musisz zyc dalej, life goes on napewno bedzie coś co wciągnie twoje B6 2.7biT :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To brzmi jak wyzwanie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kurfa a w sobotę gadaliśmy, że tylko kupisz Pauli jakieś pomykadło i zaczynasz rezać nie bój nic , bedziemy rezać , plan juz jest :naughty: :naughty: :naughty: PW poproszę
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To brzmi jak wyzwanie chcę zakomunikować, że gdybyście potrzebowali komentatora wyścigu tak jak to miało miejsce przy potyczce Norbiego z Oniakiem to jestem do Panów dyspozycji
Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To brzmi jak wyzwanie chcę zakomunikować, że gdybyście potrzebowali komentatora wyścigu tak jak to miało miejsce przy potyczce Norbiego z Oniakiem to jestem do Panów dyspozycji a ja Ci będę pomagał ]
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 jestem do Panów dyspozycji a ja Ci będę pomagał ] możecie siedzieć u mnie w wozie tylko jest c**jnia bo nie bede mógł obkleić folią tylnej szyby zeby Flyera było widać :confused4:
bakuś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja pier... Nawet nie pytam czy paczka przyszła.
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 moskal współczuje, fajna audiola była ;(
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 możecie siedzieć u mnie w wozie tylko jest c**jnia bo nie bede mógł obkleić folią tylnej szyby zeby Flyera było widać :confused4: Synek poki co to ja Cie nawet rowerem objezdzam
krolu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Moskal - to przez to, że przekroczyłeś 100 stron :gwizdanie: :gwizdanie: :embarrassed:
Rekomendowane odpowiedzi