Flyer Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Mialem carbony i padla mi pompa wody, na oponie zrobil sie balon
Kolkov Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Mialem carbony i padla mi pompa wody, na oponie zrobil sie balon aju wział od Ciebie carbony z eSy i rozjeb... koło, to samo co było uszkodzone w eSie
topor Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 za ile póściłeś carbony, i komu, tylko nie mów ze temu z mysłowić ;( carbony pójda w rozliczeniu za pewnego moda. idą w dobre , godne ręce Buc jest ostatnia osoba jaka by to dostała. :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 10:07_________________________________________________ Kolkov lyknal 1.8T ? :gwizdanie: Ty łajzo ale rozumiem ze sie o mnie martwisz.. Bo kazdy kto ma carbony to ma dzwona u mnie gitarka:D ...jakies lewe te karbony macie:D
bakuś Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Moskal, pamiętaj o mnie proszę. Słuchaj , ja chyba zwróce ci tego Airboxa , raczej mi sie nie przyda bo do auta jakie najprawdopodobniej kupie ten sprzęt nie podejdzie. jest za mały Szkoda. A może podrzuciłbyś temu kto kupił od Ciebie tipa i stożek? Albo komuś z Twoich okolic kto ma od nas tipa. O ile dobrze pamiętam to z okolic Wawy kupowali od nas tipy użytkownicy marcindlug i Pawel_M chyba i nie wiem czy nie Udy. A jak nie to będę męczył Gregora, Pucka albo kogoś innego z okolicy.
moskal Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Szkoda. A może podrzuciłbyś temu kto kupił od Ciebie tipa i stożek? pogadam z nim ale to straswzne sknera , lamus i jest zamknięty wewnętrznie na wszelkie nowinki techniczne 7. carbony choy [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 06:41_________________________________________________ moskal kiere masz? mam , za 2 tygodnie bedzie na sprzedaż
Iverson Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 skoro jest nowy serdelek to zamykam :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 08:52_________________________________________________...dobra juz mnie nie wyzywaj - otwieram
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 po ch*j toto cieliscie jak tam jeszcze silnik w budzie i szyba?
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 najebani byliśmy i nam się nudziło...
Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 po ch*j toto cieliscie jak tam jeszcze silnik w budzie i szyba? ... bo to zła kobieta była :polew:
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 moskal chciał uniknąć przygód jak z zieloną
moskal Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 po ch*j toto cieliscie jak tam jeszcze silnik w budzie i szyba? staaary , tym akurat sie nikt nie przejmował , jakbyśmy wszystko robili po kolei , to nie mielibysmy czego rezać w niedziele A tak jest okazja na spotkanko :laghing2:
Nosb Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Jakis ty kufa towarzyski Demon z parowy chyba spierd$%il daleko jak zobaczył cie pod wplywem z siekiera Wskoczyl pewnie znowu w carbony dobrze ze nie w PL juz Parówa [ * ] (chyba i przy swoim temacie postawie swieczke ) Ja to bym odpalil toto i samym przodem jezdzil
aju Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Mialem carbony i padla mi pompa wody, na oponie zrobil sie balon aju wział od Ciebie carbony z eSy i rozjeb... koło, to samo co było uszkodzone w eSie dokładnie przód od strony kierowcy
Buba Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 moskal ciecie za***iste :polew: :polew: :polew: trzeba bylo szybe wyjac przednia najpierw zlom juz wywieziony??
Rekomendowane odpowiedzi