Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinaleś ena/data/clock?

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, bo nie mam szarej wtyczki. Radio normalnie chodzi po wlaczeniu zaplonu wlacza sie radio a po wyciagnieciu kluczyków gasnie. tylko ze cały czas jest podswietlenie calego panelu radia.

Opublikowano

Ruszałeś w ogóle radio? czy tylko sam licznik podmieniałeś? Licznik odpowiada za podświetlenie przycisków ale wszystko jest na jednym kabelku więc jeśli on miałbybyć przyczyną to wszystko by musiało świecić , wygląda że coś przy radiu - wypnij je sprawdź czy na pinie od podświetlenia ( szaro-nieb w czarnej wtyce ) jest napięcie

Opublikowano

Radio to SYMPHONY 8D0 057 195. Sam licznik wymieniony. Radio wgl nie ruszane.

Opublikowano

Pany takie kodowanie mam aktualnie w liczniku od 2.6 V6 ABC ( rownież z fis ) kolejny licznik z fis jest od 1.6 :) mam rozumieć ze zmieniam kodowanie i jest lala ??

Ps. Ma ktoś VCDS 15.7 aktywowane na stałe ? bo moj raz aktywowany raz nie i juz nie wiem od czego to jest zależne :/

795efd51fb974af09d45ae2977d7e0f4.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ktoś ze Śląska potrafi ogarnac za $$??

Opublikowano

Licznik z benzyny do diesla to tylko zmiana tarczki obrotomierza i wsadu? Czy coś jeszcze?

Opublikowano

podpowie może ktoś gdzie w kostkach jest pin od otwarcia maski chodzi mi o kasowanie komunikatu min poziomu oleju.i czy kasuje on komunikat poprzez zmasowanie ?

Edytowane przez EndriuGiz

Opublikowano

czy to naprawdę jest tak ciężko znaleźć? , rozpiski są dostepne tylko poszukać..... pin 25 zielonej wtyki

Opublikowano

tak samo ciężko jak i tobie napisać ale dzięki znalazłem już wcześniej także nieaktualne

Opublikowano

licznik z 1.6 zmienione kodowanie na 2.6 :) jeszcze znaleść czas na założenie czujnika spryskow i znaleść jak podłączyć kontrole świateł bo przekaźnik czeka , aktualnie podświetlanie wróciło do ori ale bede za jakiś czas znów modził na biały :)

za wszystkie porady dziękuje Wam :) juz jestem zadowolony z efektów ;)

a5532a5d4877ecccabda67fe7d44f2aa.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Licznik z benzyny do diesla to tylko zmiana tarczki obrotomierza i wsadu? Czy coś jeszcze?

UP
Opublikowano

Tylko to co napisałeś :)

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

Jest ktos w stanie zrobic mi przejsciowke z przedlifta (anologowy zegarek bez cyfr) na polifta (cyfrowy zegarek) ewentualnie na zegary od a6 c5 poliftowe z cyfrowym zegarkiem (o ile czyms sie roznia od a4).

Jak cos to prosze pisac na pw

Opublikowano

Witam. Poszukuje kogoś kto montuje szara wtyczke wraz z manetka do sterowania fisem, plus podciagniecie wiązki do radia, drzwi i pozbycie się komunikatów spalonej żarówki i spryskiwaczy w audi a4 b5 2000rok po lifcie.??

Opublikowano

Witam. Poszukuje kogoś kto montuje szara wtyczke wraz z manetka do sterowania fisem, plus podciagniecie wiązki do radia, drzwi i pozbycie się komunikatów spalonej żarówki i spryskiwaczy w audi a4 b5 2000rok po lifcie.??

kostke zrobić Ci możę Galetto z forum z lubelskiego i takoż podpiąć i ogarnąć. ciągnięcie wiazki do radia i drzwi ja moge zrobić jakby nie mial juz czasu bo to robilem u siebie

Opublikowano

Mam fabrycznie w aucie full fis z zegarkiem analogowym (96r)

Od znajomego moge dostać za grosze ful fis z zegarkiem analogowym 3,6,9,12

U mnie ori instalacja ma 3 kostki i do tamtego też podchodzą 3 kostki.

Czy musze coś rezać, czy ten drugi licznik pasuje p&p?

Edytowane przez Hezen

Opublikowano

Wszystkie 3 kostki są inne, do zmiany. Co i jak trzeba przepiąć opisałem w pliku pdf który wrzuciłem kilka stron wcześniej w tym temacie.

Opublikowano

Witam was mam pytanie,bedę sam montować u siebie licznik z pełnym fisem przedliftowy.(muj też przedliftowy bez fis) zegar analogowy bez cyferek ale nurtuje mnie jedno jak podpiąć temperature zewnętna,wiem tyle że z klimatronika,czytam forum i robie sobie notatki ale tego nie doczytałem?