ktokolwiek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Eee, wpadne i objade was wszystkich, po co wam to :polew:
poziek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ale fajnie trzyma to doładowanie. To akurat nie jest problem.
gregory Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Wszyscy się podniecają, a mnie tu coś nie pasuje na tych wykresach. Kompletnie matematyka się nie zgadza. Na pierwszym np. przy 6.000Rpm jest 400Nm i moc mniejsza, a na drugim z kolei przy 6.000Rpm jest już mniej momentu bo zaledwie ~380Nm, a moc mimo to większa Jak ktoś umie wyliczyć ze wzoru na moc jaka jest moc przy danych orobtach/momencie, a ja umie to się to kompletnie nie zgadza.
Piotrek98igo Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Wszyscy się podniecają, a mnie tu coś nie pasuje na tych wykresach. Kompletnie matematyka się nie zgadza. Na pierwszym np. przy 6.000Rpm jest 400Nm i moc mniejsza, a na drugim z kolei przy 6.000Rpm jest już mniej momentu bo zaledwie ~380Nm, a moc mimo to większa Jak ktoś umie wyliczyć ze wzoru na moc jaka jest moc przy danych orobtach/momencie, a ja umie to się to kompletnie nie zgadza. naucz sie odczytywac wykresy przy 6tys w 1 wykresie masz 520nm,w 2 wykresie tez te okolice
gregory Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Wszyscy się podniecają, a mnie tu coś nie pasuje na tych wykresach. Kompletnie matematyka się nie zgadza. Na pierwszym np. przy 6.000Rpm jest 400Nm i moc mniejsza, a na drugim z kolei przy 6.000Rpm jest już mniej momentu bo zaledwie ~380Nm, a moc mimo to większa Jak ktoś umie wyliczyć ze wzoru na moc jaka jest moc przy danych orobtach/momencie, a ja umie to się to kompletnie nie zgadza. naucz sie odczytywac wykresy przy 6tys w 1 wykresie masz 520nm,w 2 wykresie tez te okolice :doh1: Szybkie czytanie nie popłaca, ale wpadka Pomyliłem osie Ale dziś zakręcony jestem :gwizdanie: To się co niektórzy pośmieją.
kosiniak Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 kara bedzie!! ja czekam z niecierpliwoscia az ten gad wyjedzie
KENOiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Już teraz wykres robi wrażenie... to co będzie po wywalaniu katów? mega ? :>
2fast4you Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 bum auto nie jest jeszcze skonczone , awarii ulegl komp a dokladnie stracilismy komunikacje .
KENOiX Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 och my SWEET LORD!!! przecie to musi łamać kręgosłup przyspieszając!
A3 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Chętnie bym zmierzył auto jak temp. zewnętrzne będą po 30 stopni ciekawe jakie wtedy były by cyferki Wynik i tak ładny jak na ilość zmienionych części to wynik naprawde spoko teraz chce zobaczyć to auto w akcji trzeba coś zorganizować...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 jak jest cooler duzy to nie mam tragedi
2fast4you Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 Oj michal ja wiem ze nie mozesz tego przezyc ze twoj kolega ......... Daj sobie spokoj bo to co piszesz nie ma logicznego wytlumaczenia .
A3 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Po pierwsze nie bój się pisać imion...Maciek... Po drugie ja nie mam nic do Ciebie i nigdy nie miałem...to że Maciek Ciebie nie lubi nie oznacza że ja też...spokojnie Po trzecie napisałem żeby zmierzyć auto w czerwcu w południe jak bedzie upał bo jestem ciekawy wyniku tyle...
kosiniak Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Chętnie bym zmierzył auto jak temp. zewnętrzne będą po 30 stopni ciekawe jakie wtedy były by cyferki wtedy trzebaby mierzyc wszytskie auta ktore teraz powstaja i porownywac proporcjonalnie, wynik kozak, mega szacun! ciekaw jestem co bedzie na 1,6 bara
ktokolwiek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ile to to będzie miało teraz do setki?
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ile to to będzie miało teraz do setki? pewnie kolo ~4s
aw69 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Chętnie bym zmierzył auto jak temp. zewnętrzne będą po 30 stopni ciekawe jakie wtedy były by cyferki buahhahha dobre A co SID'a w 30 stopniowy upał jak i w zimowe dni bedzie trzymal identyczne moce ? Ja mam pomysł - wogole go do Afryki w sierpniu przetransportować i tam zmierzyć mu moc
Rekomendowane odpowiedzi