Maniusiek28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 dobre będzie nie ?? ojoj ale szykuje się zapierdalacz
udy Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 taaaaak i Bóg mi świadkiem po zestrojeniu nie włoże w to auto ani grosza wiecej
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 taaaaak i Bóg mi świadkiem po zestrojeniu nie włoże w to auto ani grosza wiecej Po strojeniu to może się dopiero zacząć
godski Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Gdzie dorwałeś??? Szukam już dwa tygodnie i nic...
udy Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Na forum audi tt gosciu sprzedaje klamoty z ttki. Najpierw miał tylko te długie ale w końcu znalazł i krótkie zapytam czy może jeszcze ma ale wątpię, cena 400 zyla
Maniusiek28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Na forum audi tt gosciu sprzedaje klamoty z ttki. Najpierw miał tylko te długie ale w końcu znalazł i krótkie zapytam czy może jeszcze ma ale wątpię, cena 400 zyla udy a co ty za cooler u siebie masz?
udy Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 na razie seria, w przyszłym tygodniu będzie montowany od bad digili, 14 cm wysokość seryjny zderzak nie wiem czy nie za mały i będzie trochę ograniczał
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 na razie seria, w przyszłym tygodniu będzie montowany od bad digili, 14 cm wysokość seryjny zderzak nie wiem czy nie za mały i będzie trochę ograniczał nie wiem czemu wszyscy macie manie wielkosci coolera o_0
udy Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ja tam specjalistą nie jestem, wzoruje się na zasłyszanych na forum opiniach a wszyscy twierdzą że im większy tym lepszy tak mi się przynajmniej wydaje, ale jeśli to nie prawda to oświeć mnie
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 14cm będzie trochę lepszy od seryjnego z racji, że nawiew będzie frontowy (o ile cooler będzie cały wystawiony na pęd powietrza) a nie połowa jeszcze za zderzakiem. Najlepszy do małych turbin jest 23cm(mowa tu o chinolu) i najlepiej cały bądź 3/4 wielkości odsłonięty, bo jak jest połowa za zderzakiem to jest wielka kupa i w lato będzie i tak puchnąć.[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________ na razie seria, w przyszłym tygodniu będzie montowany od bad digili, 14 cm wysokość seryjny zderzak nie wiem czy nie za mały i będzie trochę ograniczał nie wiem czemu wszyscy macie manie wielkosci coolera o_0 Poducz się coś o chłodzeniu powietrza doładowanego
udy Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 w przyszłości zrobię większy zderzak to i cooler się zmieni, na razie musi wystarczyć
Maniusiek28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ja mam 18 cm wysokiego chinola w zderzaku Caractere cały jest odsłonięty
gregory Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ja mam 18 cm wysokiego chinola w zderzaku Caractere cały jest odsłonięty Jest ok Tylko wywal tą ramkę rejestracji bo wystaje na wlot powietrza i robi niepotrzebne zawirowania. Rejestrację najlepiej zamocować samą na nitach. Albo lans na srebrnej ramce, albo osiągi Jak zamocujesz bez ramki to będzie na równo ze zderzakiem
Maniusiek28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ja mam 18 cm wysokiego chinola w zderzaku Caractere cały jest odsłonięty Jest ok Tylko wywal tą ramkę rejestracji bo wystaje na wlot powietrza i robi niepotrzebne zawirowania. Rejestrację najlepiej zamocować samą na nitach. Albo lans na srebrnej ramce, albo osiągi tak tak taki mam plan
tomow Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przepraszam za OT ale widzę że kilka osób szuka wtrysków 380cc będe miał takie na sprzedaż za około tydzien, z mojej S3 1.8T APY zainteresowanych zapraszam na priv
domjenick Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 przepraszam za OT ale widzę że kilka osób szuka wtrysków 380cc będe miał takie na sprzedaż za około tydzien, z mojej S3 1.8T APY zainteresowanych zapraszam na priv wrzuć info do działu "Sperzedam"
godski Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Do APY wchodzą długie, z metalową końcówką. Do mojego nie podejdą...
Rekomendowane odpowiedzi