Tzieland Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wstydliwy chłopak - Sadistic.pl :polew::polew::polew: teraz wiem skąd kawały o arabach i kozach
jasam Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 teraz wiem skąd kawały o arabach i kozach ale nadal to nie wyjaśnia roli osła z filmu
Brysio Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 nie wiem czy bylo jesli tak usuncie ale moim zdaniem kapitalne Przeróbka i nachalny gość
paffcio32 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Przychodzi baba do lekarza z żabą na głowie Lekarz pyta co sie stało Na to mu żaba odpowiada Panie doktorze coś mi się do d*py przykleiło
snajper1998 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Baby Twins Dance To Dad's Guitar [HD] - YouTube
bialy986 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Kto powiedział?? - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Kwinto69 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 POLAK POTRAFI - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Polko_V Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Szalone chomiki na talerzu obrotowym - Sadistic.pl
Brysio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 q5 lekko uszkodzony Audi Q5 3.0 TDI quattro S line!S tronic als Limousine in Hluboka nad Vltavou
skrab Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 T auto to nawet na szrot nie nadaje masakra!!!!!
Brysio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 no i jednej blachy nie ma calej na nim a o srodku nie wspomne nawet
RS Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------
zbigok Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W piątkowy wieczór poszedł żołnierz do knajpy, na piwko. Wtem, do baru wpada facet i z przerażeniem w głosie zawołał: -Spier*alamy!!! Czarny Rycerz się zbliża!!! Wszyscy ludzie uciekli z baru. Wojak też i poszedł do drugiego baru. Sytuacja się jednak powtórzyła. Do knajpy wpada zdyszany gostek i krzyczy: -Ludzie, spier*dalać! Idzie tu Czarny Rycerz! Ludziska znów spieprzyli, żołnierz też ale już lekko wkur…. Poszedł to następnego, a tu wpada znowu jakiś gostek i ostrzega przed Czarnym Rycerzem. -O, nie! - myśli wojak - Jest piątek, jest piwko, ile można uciekać, pier*dolę... zostaję! Wszyscy ludzie zwiali, a facet został w barze sam. Nagle wpada potężny, 2-metrowy Murzyn w skórach i z wielkim pejczem i mówi: -Nawet się kur** nie namyślaj tylko rób mi laskę!!! Koleś wystraszony obrabia Murzynowi …, a po pewnym czasie murzyn go popędza: -Szybciej koleś, szybciej, bo Czarny Rycerz się zbliża!
Piterex Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Przeprowadzka w Rosji bez wchodzenia po schodach. / Russian - YouTube Zawodowy fotograf...
Rekomendowane odpowiedzi