Brysio Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 to z gra jakis bezsens jednym ciosem 13min koles nawala chore a ten rusol jak to rusol nic madrego nie wymysli tylko debilne zarty .... zreszta juz go pewnie zakopali w ogordku znaczy popelnil samobojstwo )
jasam Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 http://img32.imageshack.us/img32/5924/0d8acd13d05fb21bd01c573.gifUploaded with ImageShack.us ale się popisał, kretyn!
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 to z gra jakis bezsens jednym ciosem 13min koles nawala chore a ten rusol jak to rusol nic madrego nie wymysli tylko debilne zarty .... zreszta juz go pewnie zakopali w ogordku znaczy popelnil samobojstwo ) Brysio wstaw coś a nie pitol co śmieszne a co nie ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- Kompilacja porąbanych GIFów + muzyka - Sadistic.pl
Brysio Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no sorry jak to jest smieszne to nie wiem co ktos pali:) chodzilo mi o te wczesiejsze filmik z gra i rusola
StoRK Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Chodzi o to, że w tym wątku się nie komentuje. Jak ktoś wstawił coś co nie uważasz za śmieszne to zostaw to dla siebie. Każdy ma inne poczucie humoru. Żeby nie było OT:
siara Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Też o tym słyszałem od kuzyna-myśliwego. Jeżeli już jesteśmy przy tym temacie.... TRAWKA - ZIELONA GORĄCZKA (lektor pl) - YouTube!
Kwinto69 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 pogadajcie na pw ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------
Dev Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Wszystkim, którzy piją piwo w puszce Wybory prezesa PZPN - science fiction - YouTube
Majkel Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam tu mojej żony. - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonałe nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - Nieważne! Szukajmy pańskiej! ------------------------------------------------------------------------------------------- Kowalscy poszli na imprezę, a tam okazało się, że jest to zabawa w seks grupowy. Zgasło światło. Mija 10, 15, 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: – Stop, k**wa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda! :facepalm::facepalm:
chudy13101980 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------- Kowalscy poszli na imprezę, a tam okazało się, że jest to zabawa w seks grupowy. Zgasło światło. Mija 10, 15, 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: – Stop, k**wa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda! :facepalm::facepalm:
Kwinto69 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 jeden kolega nalał do butów... wody a ten mu upiększył buty ochronne <br /><br /> ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- jakaś nowa opcja montowania okna u koleżanki wynajmującej mieszkanie <br /><br />
qpa007 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------
skrab Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Największa wiocha internetu. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu ale debil ha
Majkel Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Największa wiocha internetu. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu ale debil ha do czasu obejrzenia tego filmiku byłem przeciw aborcji...
pawel_tl Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Przychodzi murzyn do lekarza: Murzyn: panie doktorze obciąłem dwa palce u reki da sie cos z tym zrobić? Lekarz: Masz pan te palce? To zaraz przyszyjemy. M: k**** zapomniałem L: mamy nieboszczyka w kostnicy to możemy jego dwa palce panu przyszyc ale on jest biały M: no trudno niech beda białe Po zabiegu wszystko ładnie sie zagoiło, murzyn jedzie autobusem do domu, na przeciwko siedzi strasza pani i mu sie przygląda przez dłuzszy czas po czym mówi: Co panie kominiarzu od dziewczyny sie wraca?
Rekomendowane odpowiedzi