Gość Edyta Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 także tego panowie jak będziecie w okolicach Bytowa uważać na blondi :facepalm:bo strasznie cięta jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 amatorszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ponoć niebawem nowy znak wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ponoć niebawem nowy znak wchodzi http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3khkIoOas5L6infINJCMdegGqRC1ER0OzhFexs1TYzH5EwbtW ja znalazłem coś takiego... będzie tego więcej.......po tym co się słyszy ostanimi czasy ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ---------- ........... http://www.capa.me/uploads/posts/2013-10/fotoprikoly11.jpg..... H4mm3R to wkleił ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie wiem o co tam poszło ale Pan z audi - jak domniemam nie wydaje mi się być ani agresywny ani wojowniczy więc nie bardzo rozumiem dlaczego Ci Państwo w granatowych kubraczkach tak na Nim wiszą. Ponieważ jednak sapią jak pedofil w Disney'landzie wysuwam tezę iż mogą to być jacyś zboczeńcy Którzy czaili się w lesie i napadli na Bogu ducha winnego Kierowcę , Który spokojnie sobie przyjechał na łono natury pozbierać grzybki. Ufam iż Przełożeni Granatowych Napaleńców pozbawią Ich partyjnych legitymacji (czytaj: odznak policyjnych) w nadziei a raczej w obawie iż będą ośmieszać jeszcze bardziej - i tak zamazany już Obraz Polskiej Policji . Gratuluję również opanowania Kierowcy samochodu marki Audi . Wykazał się nadzwyczajną wyrozumiałością wobec napastników , widocznie już spotkał takie Dzieci Etiopii i wiedział że Osobnicy Ci są już i tak wystarczająco skrzywdzeni przez Życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 "-Daniel, zadzwoń na policje - ja nie mam pieniędzy na telefonie" Padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie wiem o co tam poszło ale Pan z audi - jak domniemam nie wydaje mi się być ani agresywny ani wojowniczy więc nie bardzo rozumiem dlaczego Ci Państwo w granatowych kubraczkach tak na Nim wiszą. Ponieważ jednak sapią jak pedofil w Disney'landzie wysuwam tezę iż mogą to być jacyś zboczeńcy Którzy czaili się w lesie i napadli na Bogu ducha winnego Kierowcę , Który spokojnie sobie przyjechał na łono natury pozbierać grzybki. Ufam iż Przełożeni Granatowych Napaleńców pozbawią Ich partyjnych legitymacji (czytaj: odznak policyjnych) w nadziei a raczej w obawie iż będą ośmieszać jeszcze bardziej - i tak zamazany już Obraz Polskiej Policji . Gratuluję również opanowania Kierowcy samochodu marki Audi . Wykazał się nadzwyczajną wyrozumiałością wobec napastników , widocznie już spotkał takie Dzieci Etiopii i wiedział że Osobnicy Ci są już i tak wystarczająco skrzywdzeni przez Życie. Jak powinni zachować się policjanci podczas zatrzymania? - Moto - WP.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie zauważyłem, żeby ktoś już wrzucił Telekinetic Coffee Shop Surprise - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie zauważyłem, żeby ktoś już wrzucił Telekinetic Coffee Shop Surprise - YouTube miałem to właśnie wrzucić to też jest mocne http://dcs-188-64-85-9.atmcdn.pl/dcs/o2/tvn/web-content/m/p8/v/33ebd5b07dc7e407752fe773eed20635/5213dcd6-2f28-11e3-8255-0025b511229e-480p.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie zauważyłem, żeby ktoś już wrzucił Telekinetic Coffee Shop Surprise - YouTube miałem to właśnie wrzucić to też jest mocne http://dcs-188-64-85-9.atmcdn.pl/dcs/o2/tvn/web-content/m/p8/v/33ebd5b07dc7e407752fe773eed20635/5213dcd6-2f28-11e3-8255-0025b511229e-480p.mp4 Hannawald to coś nie w moim stylu [...] Nigdy bym tego nie założył [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viwaldi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie zauważyłem, żeby ktoś już wrzucił Telekinetic Coffee Shop Surprise - YouTube miałem to właśnie wrzucić to też jest mocne http://dcs-188-64-85-9.atmcdn.pl/dcs/o2/tvn/web-content/m/p8/v/33ebd5b07dc7e407752fe773eed20635/5213dcd6-2f28-11e3-8255-0025b511229e-480p.mp4 Hannawald to coś nie w moim stylu [...] Nigdy bym tego nie założył [...] Pewnie narty Hannawalda nie pasują mu do torebki )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jeśli chodzi o policję, to wole ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 George Carlin - Business Men [napisy] - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 He he genialne!!!! Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- Turystyczne Last Minute ... - wiocha.pl absurd 599106 No to pochwaliła się, że jest łatwa - wiocha.pl absurd 1007872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzwoni Obama do Putina i mówi : - Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na takie same! Dzisiaj dzwoniłem do Chin z życzeniami, a okazało się że urodziny były wczoraj... Putin na to: - To co ja mam powiedzieć jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a okazało się że samolot jeszcze nie wystartował ? Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile… Aż się najem. Siedzi Facet w kinie, i nagle czuje że coś śmierdzi gównem, pyta faceta siedzącego obok: - Przepraszam, zesrał się Pan? - Tak, a o co chodzi? Po długiej nocy na dyskotece, chłopak odprowadza dziewczynę do domu. Są pod domem i mówi: - Zrobiłabyś mi laseczkę. - Chyba oszalałeś, nie tutaj! - Ale tak szybko. - Nie ma mowy jeszcze ktoś zobaczy. Nagle otwierają się drzwi, w których stoi siostra: - Ojciec każe Ci zrobić ta laskę a jak nie chcesz to ja mam mu zrobić, a jeżeli nie to on mu zrobi, tylko niech ten c…j zdejmie rękę z domofonu. Ilu murzynów potrzeba do wykarczowania lasu? - Jednego, niech za***rdala. Co zrobić, żeby kobieta krzyczała 15 minut po orgazmie? - wytrzeć c**ja w firankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi