Wandej Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Co to jest. Stado owiec na lotnisku? Lotniskowiec:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dlaczego lew lize dupe po jedzeniu ? Musi zabic smak murzyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja tam nic nie mam do murzunów, z chęcią bym kupił ze dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 wczoraj na mieście murzyn w adidasach niesie telewizor patrze i ..nie wierze,na bank mój-mówie ale po chwili przypomniałem sobie że mój nosi reeboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS2012 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Murzyn szedł pustynią spragniony i zmęczony. W pewnym momencie znalazł złota rybkę, która przemówiła: - Wypuść mnie, a spełnię Twoje 3 życzenia. - Chcę być biały, mieć dużo wody i dużo d*p! Zatem rybka zamieniła go w sedes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekaudia4 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Przychodzi facet do recepcji i mówi: -Zasłałem łóżko- na to recepcjonistka: -Dziękujemy. -Płosze bałdzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewela Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Piosenka o BMW - video w cda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Najlepszy prezent jaki żona może podarować mężowi - video w cda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Piosenka o BMW - video w cda.pl 2,20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzaba5 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Krzyczy Jasio do mamy - mamo podaj mi paluszki! - sam se weź - ależ mamo przecież ja nie mam rączek - nie masz rączek, nie masz paluszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Co robi jeż w fabryce prezerwatyw? Kinder niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dlaczego maluch ma podgrzewaną tylna szybę? Żeby było cieplej w ręce tym co go pchają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jaś krzyczy rano : mamo w moim łóżku jest portwor ! Jasiu co przyprowadziles z dyskoteki to masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na ostatnim spotkaniu polonistów i językoznawców orzeczono, że "d*pa" piszemy przez U otwarte, żeby gówno wwyleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzaba5 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Mówi mały murzynek do mamy: - mamo chcę kupę - zaraz ci ukroję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Murzynek bawił się klockami. Przyszła mama i spuscila wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin78 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 jaki jest kolor skory murzyna?? Przeżroczysty. Tylko że jest wypchany gównem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 co to jest??? stado murzynow na polu bawelny....... Stare dobre czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dzwonek do drzwi Koles otwiera a tam żebrak proszacy o kawalek chleba - wie pan co, wczoraj była u nas impreza i zostało sporo tortu. - ja proszę tylko o kawałek chleba... - alez nie ma zadnego problemu mozemy dac panu tort. - qurwa mac !!! Jak ja mam przepuścić denaturat przez ten tort ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi