FPek Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) ^^ Wraca Jasiu ze szkoły uradowany i krzyczy: mamo mamo dostałem piątkę matematyki : co sie cieszysz i tak masz raka Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Października 2014 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otw Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 http://joemonster.org/filmy/64332/Odpalanie_porsche_na_popych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przychodzi żaba do lekarza: - Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przychodzi żaba do lekarza: - Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie. To może być rak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przychodzi żaba do lekarza: - Panie doktorze, coś mnie jebie w stawie. To może być rak... i nie ma śmiechu Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Nie wiem czy było... Wchodzi koleś do sypialni do żony z kozą i mówi : To jest ta śwnia co ją wale jak Ciebie boli głowa... Żona na to : To nie świnia idioto... Mąż na to : nie do ciebie mówiłem... Edytowane 9 Października 2014 przez Multis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie wiem czy było... Wchodzi koleś do sypialni do żony z kozą i mówi : To jest ta śwnia co ją wale jak Ciebie boli głowa... Żona na to : To nie świnia idioto... Mąż na to : nie do ciebie mówiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) -------- Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Edytowane 9 Października 2014 przez Kolkov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roae Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=N8oCFy8dCzI&feature=youtube_gdata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...radek... Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Dla mnie bomba. [emoji12] http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290968-Olej-nie-zlatuje-z-miski-olejowej Edytowane 9 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAti_brd Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dla mnie bomba. [emoji12] http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290968-Olej-nie-zlatuje-z-miski-olejowej ale uśmialiśmy się z kumplami w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 http://demotywatory.pl/4400964/I-wez-tu-zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Podchodzi turysta zza granicy do Polaka i pyta:- Przepraszam, jak nazywają się te upierdliwe żółto-czarne stwory, które żądlą ludzi?- Straż Miejska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszsmietana Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No i jeden mniej hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dzwoni telefon do Kancelarii Premiera:- Z premierem Tuskiem poproszę.- Ale Tusk nie jest już premierem.Po chwili telefon dzwoni drugi raz.- Z premierem Tuskiem poproszę!- Mówiłem Panu, Tusk już nie jest premierem!Telefon znowu dzwoni.- Z premierem Tuskiem poproszę!- Czy Pan nie rozumie, że Tusk już nie jest premierem?!- Wiem, wiem, ale uwielbiam tego słuchać a teraz suchar: - Dlaczego ogień nie jest głodny?- Bo pożar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Tym dzwoniacym jest Jarek K. Edytowane 11 Października 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi