David Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 rekin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Strasznie daleko od krawędzi ją zamontowałeś moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 16 cm od szyby Pytałem Remika... on ma 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To prawda ja mam 14cm... ale twoja nie wydaje sie byc " strasznie " daleko zapodaj inne foto gdzie jest caloksztalt bryly auta... wtedy bedzie widac lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Graty zakupione na 2 strone... w sobote spawanie... obejrzałem cała historie Bart-s i proscizna z moim customem bedzie jakby co To nie czepiac sie tłumika ze nie jest ORI... i tak mam caly przelot z drugiej strony jest taki sam tłumik... [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 19:46_________________________________________________Dzisiaj jeszcze kupiłem Lotke na klape musi trafic w miare szybko do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 :kox: dobrze idzie jeszcze szybki sciemnij :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 tylko jak już robisz 2 rurki to załóż jakieś porządne końcówki a nie jakiś drutex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Bogus te co mam 76 mm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jeszcze pasta tempo została guma wyszła jasna ale to wina aparatu i flesza z tego co widze Seba to mamy podobne antenki ...tyle, ze moja to atrapa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 a co myslisz ze moja bangla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 sticker tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak zrobisz wydech to zapodaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 juz zrobiony foto za 30 minut... dopasowanie + spawanie zajeło 4 h ( w szopie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 juz zrobiony foto za 30 minut... dopasowanie + spawanie zajeło 4 h ( w szopie) 30 minut to fotograf ma przyjechać czy jak? kiedy robisz obiecany swap 3.0tdi? silnik leży u Ciebie w garażu i się marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 fajnie bulgota te 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 no to teraz ładne końcówki i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 sexi jakies fotki z bliska mogł bys zrobic bo wydaje mi sie ze ta koncówke z lewej strony masz nie po środku założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale gwiżdże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 prosto sa... 3 razy koncówki ustawiałem, dlatego zeszło 4 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi