adamooo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 qźwa ładne kwiatki kibice musieli sie w-q-rwić a albert najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 polacy wczesniej ladne baty dostawali a najbardziej ten zagan czy jak mu tam haha stary dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jak Zegan wygrywał to był super a teraz jak przegrał to co be . Nie sposób wciąż wygrywać , a może już czas na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jak Zegan wygrywał to był super a teraz jak przegrał to co be . Nie sposób wciąż wygrywać , a może już czas na niego. jakos jego nigdy ni trawilem wiec dla mnie caly czas beee. w tej walce nawet ani jednego ciosu nie zadal a wszystko przejmowal na twarz.. a on chce jeszcze rewanzu, niech konczy kariere a nie klowna z siebie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 z czwartku na piątek walka Adamka ...pnie się chłopak na szczyt, gale z jego udziałem będą teraz w tygodniu.... Sosnowskiemu promotorzy nie chcą wypłacić 70 kafli Euro za ostatnią walkę w której nie walczył złodzieje te helmuty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 nic nie dostał za tą walkę sosnowski nawet 1 zł mu nie dali a dzisiaj Adamek vs Madalonne - ładnych kelnerów mu podsyłają to będzie delikatny sparing dla Adamka i wyćwiczenie tego co się ostatnio uczył na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pany wiecie może o której dokładnie będzie walka Adamka? nie chcę znów wstać o 4 i oglądać dennych walk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 o 4 wchodzi na ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 masakra z tą walką w środku tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Teraz na polsat sport lecą walki adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek5170 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zaraz idę spać, bo o 4 chcę wstać i oglądać walkę Tomasza Adamka. Nie lubię oglądać powtórek, więc czeka mnie pobudka w nocy:) jak typujecie Góral wygra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zaraz idę spać, bo o 4 chcę wstać i oglądać walkę Tomasza Adamka. Nie lubię oglądać powtórek, więc czeka mnie pobudka w nocy:) jak typujecie Góral wygra? e tam w sieci będzie ... przenieście wątek do wątku o boksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek5170 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Może mi ktoś pomóc jak to przenieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 masakra z tą walką w środku tygodnia Madas bo prawdopodobnie w stanach ogromna ilość widzów co ogląda walki Adamka i jego coraz groźniejszych przeciwników to Seniorzy w domach opieki a jest sporo polaków jak i dziadków polskiego pochodzenia i lukają w TV w tygodniu bo w weekendy rodziny ich zabierają na obiadek więc walki będą teraz w tygodniu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ja piję balka i oglądam adamka w polsacie sport ... to już jego kolejna walka a chłop dalej nie zmęczony ... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a co to dla niego taka walka ? zabawa raczej, na której zarobi niezły kawałek gorsza na tzw VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja oglądam i już czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 i skubany wygrał to teraz dopiero zaczną się walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 :oklaski: wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 no właśnie przeczytałem,ze w piątej rundzie go rozwalił i ręcznikm rzucili... http://sport.interia.pl/raport/adamek-maddalone/wszystko-o-walce-adamek-madalone/news/adamek-maddalone-profesor-zlal-ucznia,1569416,3560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi