wojtas-audi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Oto fotka pieska mojego i mojej dziewczyny - Bokser - pół roku - Bagira :mrgreen: :arrow:
maciekg Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Polecam wszystkim sznaucery, oto moje słoneczko. JOGI Jeżeli wydasz polecenie owczarkowi ten bezwględnie je wykona, w przypadku sznaucera jest taka roznica, ze najpierw pomyśli, a pozniej je wykona.... albo i nie i to mi sie w nich najbardziej podoba.
Diego Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Fajny temat U mnie na stanie pies sztuk 1 oraz kot sztuk 1. Nawiazujac do poczatkow topika, trudno sie nie zgodzic, ze owczarki są najlepsze
biedruch Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 A ja mam labradora. Ma 15 miesięcy, jest niesłychanie przyjacielski i łagodny i nazywa się Karmel. Kupiłem go z rodowodem, a potem po dokładnym wczytaniu się "co i jak" okazało się, że ojciec ojca Karmela, jego dziadek, należy do Putina, tego Putina z Rosji Poważnie Ale Karmel nie ma w sobie nic z KGB-isty tutaj Karmel z kumplem Tofikiem (też labrador) - uwielbiam spojrzenia ludzi na światłach, gdy z nimi jadę notabene - avant jest do tego stworzony a tutaj siedmiomiesięczny Karmel [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 06-05-2007, 17:30 ] poprawione linki
stanlej Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 moja pociecha ASHER. a tu ze swoimi kumplami i kolezankami:)
taktuś Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 oto moje bydle jest bardzo zawzięty, przy tym trochę postrzelony(jak miał 2 miesiące to wypadł z balkonu-1 piętro), ale kochamy go :biggrin:
tobi9988 Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 A to moje zwierzatko. Ma na imię LEO. Pilnuje domu jak piesek :biggrin:
petrus Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 a oto moje najcwańsze zwierze, ma na imie kajtek
Smoczyca Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Mężczyzna mojego życia : ) Ma tyle zachowań "ludzkich" że jest prawie traktowany jak pełnoprawny członek rodziny ... niestety ostatnio zaczyna chorować
Młody Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 To mój pies silver syberian husky http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9e7921bc730e9a85.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0d74b6c4642fb0cd.html
Nosb Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 A to moja wariatka : Gandzia sie zwie :gwizdanie: I uwielbia piwo
adamq Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Oto fotki mojej suczki, wabi się COLA vel ELECTRA, a rasa to Alaskan Malamute (z rodowodem): Tutaj śpią sobie z Felkiem (Persem) Dodam, że fotki mają ponad 2 tygodnie. Teraz już trochę urosła
Reggi Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Stary pudelek-pudelkopodobny ( juz jej sie nawet sierść nie chciała kręcic ) . Juz jej nie ma Santa . Jak sie jej nie czesało to był Rasta pies Dready jak kluski :gwizdanie:
Adi Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 jak oglądam te fotki to aż mi się milej robi, bo te zwierzątka są urocze wszyskie My mamy szynszyla o imieniu Szyszek, to taki nasz mały Ja (Ania) mam 3 letnią jamniczke, która wygląda identycznie jak Bryni, wabi sie Sonia Adi też ma jamniczke-Zule A oprócz tego mamy 2 owczraki niemieckie- Cobo i Mike No i oczywiście nie mogłabym zapomnieć o wielkim i cudnym akwarium Adiego (z rybkami oczywiście ) Ania
Rekomendowane odpowiedzi