Michał Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wewnątrz tłoczyska, patrząc od góry chodziło mi o to że w tylnym regulując twardość kręci się całym tłoczyskiem, a w przednim tylko śrubką, tłoczysko się wtedy nie obraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wewnątrz tłoczyska, patrząc od góry chodziło mi o to że w tylnym regulując twardość kręci się całym tłoczyskiem, a w przednim tylko śrubką, tłoczysko się wtedy nie obraca aaaaaa dzieki za info. trzeba bedzie to sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 furka całkiem całkiem, tylko na spotach bys się mógł pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a owszem, pojawię się jak najbardziej ale aktualnie fura nie jeździ... dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a owszem, pojawię się jak najbardziej ale aktualnie fura nie jeździ... dzięki za zaproszenie co tam nowego rezasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co tam nowego rezasz? a takie tam pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co tam nowego rezasz? a takie tam pierdoły bedzie jeżdził :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co tam nowego rezasz? a takie tam pierdoły bedzie jeżdził :kox: wolniej niż do tej pory gewinde zakładam, a że nigdy tego nie robiłem to trochę mi schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 gewinde zakładam, a że nigdy tego nie robiłem to trochę mi schodzi jak nigdy tego nie robiles to powinno ci zajac max 5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 gewinde zakładam, a że nigdy tego nie robiłem to trochę mi schodzi jak nigdy tego nie robiles to powinno ci zajac max 5 h 3h zajął mi wczoraj tył, niestety noc mnie zastała zaraz idę rezać przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 gewinde zakładam, a że nigdy tego nie robiłem to trochę mi schodzi jak nigdy tego nie robiles to powinno ci zajac max 5 h 3h zajął mi wczoraj tył, niestety noc mnie zastała zaraz idę rezać przód samemu zakladasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 samemu zakladasz? tak :gwizdanie: Michał, masz kabel ? aktualnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 samemu zakladasz? tak :gwizdanie: no to nie ma co sie dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 po prawie całym dniu walki gwint znalazł się na aucie wstępnie jestem zadowolony i zaskoczony że aż tyle komfortu zostało na razie wygląda tak, czekam aż się całe zawieszenie ułoży i dopiero będę kombinował z wysokością spy foto kalkulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bardzo ladnie z gwintem Tez mam gwincik na swojej i nie narzekam na komfort :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 cos Ty zrobil z tym zaciskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 cos Ty zrobil z tym zaciskiem? +2 do lansu na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no tak:D u mnie na wsi takich trendow jeszce nima:D ale czas pokaze gewinde :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 2 do lansu na wsi kox :polew: :polew: czerwone juz nie modne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wstępnie jestem zadowolony i zaskoczony że aż tyle komfortu zostało a jak sobie ustawiles komfort :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi