Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

muszę przyznać, że te ciemne felgi, całkiem, całkiem :th:

może swoje przemaluje :mysli:

Opublikowano

Jezu! czarny grill jest mega!! :shocked: :shocked: :drool: wygląda jakby była to otwarta szeroko paszcza gotowa w każdej chwili mnie pożreć :shocked:

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego wątku, może tutaj będziecie wiedzieć - jak się ma S4/RS4 do Subaru Impreza? W sumie to temat rzeka i na pewno zależy od gustu, ale tak może obiektywnie jest ktoś kto miał szansę jechać tymi dwoma samochodami i czuć jak to jest bawić się jednym, a jak drugim? Byłem dziś na Rynku we Wrocławiu - Finał WOŚP i przyjechało tam z 5 Imprezek. Zainteresowało mnie to, jak się mają do naszych Audi.

Bardziej surowe? Jak się ma napęd 4x4 Imprezy do Quattro Audi? Jaka wygoda podróżowania itp. Macie mniemanie?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja miałem przez pewien okres STi i S4 B6. Temat rzeka, Subaru zdecydowanie do szaleństw, Audi raczej do wożenia się.

Co do Twoich pytań, to oczywiście SI bardziej "surowe", napędy porównywalne z lekkim wskazaniem na STi. S4 bardziej komfortowe i wygodniejsze w trasie, ale z STi dramatu też nie ma.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mnie co najbardziej nie podoba się w nowym RS4 to wolnossący silnik :thumbdown:. Owiele lepsze jest RS4 B5 2.7 biturbo jak i równierz ładniej wygląda :th:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podobno po stolicy jeżdzi nowe B8 RS4 z programem MTM 700 km :mysli:

Opublikowano

To już nie jeździ. To lata :polew:

Opublikowano

W B8 to S4 jeszcze nie ma przeciez. A co tu mowic o RS4.

Opublikowano

dlatego pytam czy jest takie :mysli:

Opublikowano

dlatego pytam czy jest takie :mysli:

nie ma :cool1:

Opublikowano

Macie rację koleś wprowadził mnie w błąd zapewne chodziło mu o b7 ,a ja uwierzyłem :embarrassed:

Opublikowano

I chyba chodziło mu o RS6, bo RS4 z taką mocą to już mocna wydumka.

No raczej... MTM z RS4 B7 robi 530 PS. Z RS6 wlasnie 702 PS (lajtowo) albo 730PS :cool1:

Opublikowano

I chyba chodziło mu o RS6, bo RS4 z taką mocą to już mocna wydumka.

No raczej... MTM z RS4 B7 robi 530 PS. Z RS6 wlasnie 702 PS (lajtowo) albo 730PS :cool1:

widzialem w necie b7 580KM od MTM... No ale znowu z b5 wyciagneli 1200KM ale jaki tam byl silnik nie wiem. mozliwe ze 2.7 bt??

Co do tych czarnych rs`ów to chcialbym miec taki widok codziennie przed domem i kazdego dnia wahać sie ktorego dzisiaj odpale i wkrece na 7 tys obrotow :rolleyes: Chyba bym zwariowal :decayed:

• 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...