Tomasz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam moj nowy nabytek, sprowadzony z DE, serwisowany do końca tzn do czerwca 2009 wyposazenie nie wielkie: -1BE -xenony z spryskami -Recaro elektryczne -kierownica 3 ramienna -dodatki chrom -klimatronic mody: - grill S4 - dekory- czarna perła - CB uniden 520XL - skóra kiery - felgi 17 + opony ContiSportContact 3, 225/45/17 RS-y 18 - podłokietnik - 2din z navigation plus 8D0 - rolety tylnych szyb - ringi na zegary - filtr powietrza Simota - wycięcie katów i wstawienie tłumików przelotowych - hamulce przód 312mm - oryginalne czujniki parkowania tył - dystanse z tyłu - dystanse z przodu - ori rozpórka przód góra - bixenon - el. tylnych szyb - webasto - daszek RS4 - 18RS6 225/40/18 Pirelli - progi S4 - gwint KW - BOSE - pomalowane dokładki zderzaków -pełny FIS planowane mody: ....???..... takiego kupiłem -40mm 18+gwint+lotka RS4 progi S4+listwy drzwi S4
seba1-2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zadbany egzemplarz :> z tym silnikiem nic nie zrobisz jeśli chodzi o podniesienie mocy, bo to wolnossak czyli tuning nieopłacalny,a jeśli chodzi o alu ja polecam 17, teraz żałuje że nie mam 18 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 piekna, zadbana sztuka - a to Recaro
aju Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 recaro Z silnika już nic nie wydłubiesz
grzes1150 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 recaro ok ale szkoda że nie w skórze brakuje Quattro
Michał Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 fotele kosmos i dobrze że nie w skórze niuńka też całkiem całkiem, wrzuć jakieś fajne 17' i będzie git
Perezip Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wrzucaj 17 na lato, są znakomite jezeli chodzi o pogodzenie cech komfortu z wyglądem Recaro :slina: zazdroszcze tych fotelików
ra-v Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ładna sztuka, ale fotele cyt. :słucham propozycji kto co poleca Akurat gdy czytałem twoj temacik dosiadła sie do mnie żona i swoim babskim rozumowaniem powiedziała: ,,napisz mu aby wstawił jeszcze szyberdach'', wiec dodaje sugestie :> , pozdrawiam
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ładne te foteliki i wogóle autko ładnie sie prezentuje jest lift jest szał [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 17:58_________________________________________________ciemne szybki i jest gicior
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 masz za powolne auto na takie kubły , ale bardzo chętnie sie z Tobą zamienie na ładne welurki a co do felg to nie zakłądaj 16cie bo będziesz żałować , no chyba że już jesteś blisko emeryturki
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 masz za powolne auto na takie kubły , ale bardzo chętnie sie z Tobą zamienie na ładne welurki a co do felg to nie zakłądaj 16cie bo będziesz żałować , no chyba że już jesteś blisko emeryturki uważam podobnie , za słabe auto na takie kubły (też chętnie zamienię ) tak poważnie ładny egzemplarz i nawet podobna do mojej , tylko ja mam 1.8T więc jest co rezać :gwizdanie: Felgi na lato przynajmniej 17" i bedzie git , ja też swoje 16" alu zostawiłem na zimę.
1991Kamil Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Niezły Avancik Szkoda, że fotele Recalo bez skóry. Niezbyt podobają się mi takie szare w kratkę, ale najważniejsze, żeby tobie przypadły do gustu. Drewno lub karbon, dobry wybór powodzenia w modach
michele Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 fajne te fotele tylko szkoda ze nie w skórce ;(, z wyposażenia masz większość rzeczy jak ja 1be, xenon, fajerka, no i kolorek taki sam pozdro no i duży plus za V-ke jest nas coraz więcej :>
Tomasz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 co do skóry to naprawdę rzeczy przyzwyczajenia, ważne ze Recaro , materiał przyjemny a skóra dobra w utrzymaniu
pablo_9 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 hmmm... to widzę, że więcej jest chętnych na wymianę na te twoje fotele fajna sztuka tylko szkoda, że nie sedan
Olaf Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 dobra Audiczka zadbana widac no skory nie lubie ale tu jak SMS-a dobrze wyglada
Tomasz Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 miało być drewno, no ale drewno do Recaro więc jest carbon folia 3M, no i nowa skóra na kierownicy a felgi jednak 17 będą
Rekomendowane odpowiedzi