ucho.77 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 radio i setup i navi się zresetuje podziękował
cys Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie pare razy miałe sytuacje że navi sama się odpalała po zamknięciu auta:kwasny: Nie działo się to natychmiast, ale po jakieś 1min, chyba po uzbrojeniu alarmu... Po odpieci zasilania na 10 min problem zniknął. Radio podpięte prze can-adapter.
slo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 podpowie ktoś na której stronie jest coś o TV Free oraz vimhack ?
krisby Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 witam Mam mały problemik z RNS-E po wgraniu tv free i wrzuceniu PL+SDS radio normalnie funkcjonuje problem jest przy uruchamianiu radia ze stanu uspienia RNS-sa radio się włącza ale na wyświetlaczu pojawia sie notatka 'prosze o włozyć odpowiednią CD/DVD" po naciśnięciu przycisku radio czy CD/TV radio normalnie funkcjonuje tylko przy włączaniu pojawia mi się ten komunikat nie ważne czy w środku jest płyta z mapą czy jej tam nie ma komunikat pojawia sie przy każdym uruchamianiu radia miał ktoś taki przypadek ?
chopin Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 podpowie ktoś na której stronie jest coś o TV Free oraz vimhack ? http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/opcja-tv-in-rns-e-=-multimedia-odtwarzanie-filmow-tv-cyfrowa-carpc-234347/
sgx Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Panowie nie poratowałby ktoś płytką z mapami? chodzi o wersję z irlandią - ściągnąłem ale za cholere nie mam sprzętu na którym mógłbym to wypalić :/ ewentualnie chętnie przyjąłbym też płytkę z pl/sds
domin79 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Panowie nie poratowałby ktoś płytką z mapami? chodzi o wersję z irlandią - ściągnąłem ale za cholere nie mam sprzętu na którym mógłbym to wypalić :/ ewentualnie chętnie przyjąłbym też płytkę z pl/sds menu pl z sds moge podeslać , co do płytki z mapą chyba tyż
turbobastard Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 podpowie ktoś na której stronie jest coś o TV Free oraz vimhack ? http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/opcja-tv-in-rns-e-=-multimedia-odtwarzanie-filmow-tv-cyfrowa-carpc-234347/ chyba nie o to mu chodzilo, slo napisz na priva to cos Ci podrzuce
yanosho Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 przeprasza za pytanie jeśli już było ale czy RNS-E z A3 czyli z inna ramką da się przerobić do a4 b6/b7? czy można kupić samą ramkę przedniego panelu w ASO np?
domin79 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 przeprasza za pytanie jeśli już było ale czy RNS-E z A3 czyli z inna ramką da się przerobić do a4 b6/b7?czy można kupić samą ramkę przedniego panelu w ASO np? nada sie , co do ramki trafisz nawet na aledrogo:wink:
turbobastard Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 napewno taniej niz w aso, chociaz nie wiem czy aso sprzedaje panele przednie oddzielnie?
Cocco Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Koledzy, jaka jest wersja softu do RNS-E w mapach na 2013 rok? Obecnie mam wgrany soft 0750 i mapy na 2012 rok śmiagają, ale nie wiem jak to będzie z mapami na 2013, czy będą mi dalej śmigać mapy na 2012?
Cocco Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dzięki Domin Po wielu trudach, i zapłaceniu udało się uruchomić mapki w moim RNS-E. Laser był padnięty
chopin Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dzięki Domin Po wielu trudach, i zapłaceniu udało się uruchomić mapki w moim RNS-E. Laser był padnięty czyściłeś czy wymieniłeś ?
Krumak Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Da się przerobić, czasami ramkę z A4 można dopaść na alledrogo, gdzieś na forum też ktoś oferował części do RNS-E.
Caporeira Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mam pytanie, do czego służą te ustawienia ? Zegary, Genre Display oraz Wyl(telefon) ? https://www.dropbox.com/sc/45nuqkl9vhppnmu/0YNNWWE0VW
Krumak Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Mam pytanie, do czego służą te ustawienia ?Zegary, Genre Display oraz Wyl(telefon) ? https://www.dropbox.com/sc/45nuqkl9vhppnmu/0YNNWWE0VW Wył(telefon) - z tego co wiem to nie podaje Ci komunikatów głosowych navi w trakcie rozmowy przez telefon Genre Display - wyświetlanie rodzaju muzyki z informacji tag
Cocco Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki Domin Po wielu trudach, i zapłaceniu udało się uruchomić mapki w moim RNS-E. Laser był padnięty czyściłeś czy wymieniłeś ? Niestety trzeba było wymienić laser, czyściłem już kiedyś sam, ale bez rezultatów. Najważniejsze, że działa. Mam tylko jedno pytanko. Są wersję tych map, aby ostrzegały, że zbliżamy się do radaru? Mam Automapę na telefonie i tam zarypiście to funkcjonuję
barrowiec1 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 W mapach z 2013 radary są zaznaczone na trasie, natomiast nie ma możliwości włączenia opcji powiadamiania o nich.
Rekomendowane odpowiedzi