DarkMind Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 dzieki za błyskawiczną odpowiedź, więc się muszę zastanowić czy warto dać 500zł więcej za nówkę w stosunku do używki 2 letniej.
praid Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam. Mam pytanie, posiadam Audi A4 B6 w tym małą nawigacje w liczniku. Chciałbym zamontować zestaw RNS-E w swoim aucie czy to jest dużo roboty? Proszę o informacje czy jest dużo przeróbek. Pozdrawiam. Krystian (praid)
Lukaszxxx Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 rozwin "zwijak" wyzej i poczytaj
cool506 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie Kupilem na alledrogo klucze do wyjmowania rns-e , i kurde cienkie gowno, wkładam scietym rogiem do srodka ekranu, dociskam ale nic sie nie zakleszcza , prob uje ciagnąc to wyskakują a radio jak siedzi tak sieszi WTF
Lukaszxxx Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Bo to to lipa jest... lepiej zrobic na ich wzór z jakiegos twardszego materiału, ja np zrobilem z szpachelki takiej do gipsu
alex181266 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie Kupilem na alledrogo klucze do wyjmowania rns-e , i kurde cienkie gowno, wkładam scietym rogiem do srodka ekranu, dociskam ale nic sie nie zakleszcza , prob uje ciagnąc to wyskakują a radio jak siedzi tak sieszi WTF włóż scietym rogiem na zewnątrz ekranu :polew:
cool506 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie Kupilem na alledrogo klucze do wyjmowania rns-e , i kurde cienkie gowno, wkładam scietym rogiem do srodka ekranu, dociskam ale nic sie nie zakleszcza , prob uje ciagnąc to wyskakują a radio jak siedzi tak sieszi WTF włóż scietym rogiem na zewnątrz ekranu :polew: Sie kurde smiej złośliwcze Ja tego nie wyciagałem a z tymi kluczami wysłali mi Alex instrukcje, i narysowane ze scietym do ekranu, wiec tak robiłem bo nie chciałem nic zje...c ale jutro zrobie tak jak mowisz, chyba ze se jaja robisz :gwizdanie: Znajde Cie SKNERO :polew: Boczki kupie.... Jak spadną ceny
A4_Dominik_WAW Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie Kupilem na alledrogo klucze do wyjmowania rns-e , i kurde cienkie gowno, wkładam scietym rogiem do srodka ekranu, dociskam ale nic sie nie zakleszcza , prob uje ciagnąc to wyskakują a radio jak siedzi tak sieszi WTF włóż scietym rogiem na zewnątrz ekranu :polew: Źle kolego mówisz, klucze wkładamy ściętym rogiem do środka a nie na zewnątrz. Czyli ścięte boki kluczy schodzą się do siebie (do środka radia lub RNS-E). :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie Kupilem na alledrogo klucze do wyjmowania rns-e , i kurde cienkie gowno, wkładam scietym rogiem do srodka ekranu, dociskam ale nic sie nie zakleszcza , prob uje ciagnąc to wyskakują a radio jak siedzi tak sieszi WTF włóż scietym rogiem na zewnątrz ekranu :polew: Źle kolego mówisz, klucze wkładamy ściętym rogiem do środka a nie na zewnątrz. Czyli ścięte boki kluczy schodzą się do siebie (do środka radia lub RNS-E). :gwizdanie: No i masz wpierd...... Alex :polew:
siemian Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 cool jak chciales wyjmaki trzeba bylo dzwonic. 80% wyjmakow na allegro to syf o złym kształcie. Jakby co to ja mam dojscie do dobrych
Lukaszxxx Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 dobrze wkladales tylko lipne masz albo za waskie jakies..
Młody_drog Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Spróbuj je wszystkie wsunąć najpierw a dopiero potem pociągnąć delikatnie. U mnie też tak było, że jak włożyłem jeden i pociągnąłem, żeby sprawdzić czy się zakleszczył to od razu wyskakiwał a jak wszystkie włożyłem to radio wychodziło
cool506 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Sprobuje Młody, a jak nie pojdzie to siemian i wszystko jasne Kurde jest coś do Audi czego nie masz albo nie załatwisz
Lukaszxxx Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie ma dla mnie ramki biegow i listewki na wlacznik swiatel 7n6
Młody_drog Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Siemian ma dobre zniżki na panele, drzwi itp itd jak by ktoś chciał, 'wyrobił' sobie :polew:
alex181266 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Znajde Cie SKNERO :polew: Boczki kupie.... Jak spadną ceny jak coś to szukaj w caritas :gwizdanie: prędzej spadną w orlenie :gwizdanie:
Stichy Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Cool - zrob sobie z wycieraczki - jak masz areo - na nich samochod pociagniesz a nie wyskocza W warzsztacie jest opis jak mozna zrobic
miedzikos Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, czy ktoś wymieniał u siebie głośniki w b6 ? bo potrzebna mi jakaś informacja jak podłączyć 2 wzmacniacze pod rnse [dla glośników przod tył- 4 kanały, i monoblock na woofer w bagażniku]. na allegro szukalem i są kostki z 4 rca, ale brakuje w tym przypadku podłącznia monoblocka na woofer. Pozdrawiam
miodzio Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, czy ktoś wymieniał u siebie głośniki w b6 ? bo potrzebna mi jakaś informacja jak podłączyć 2 wzmacniacze pod rnse [dla glośników przod tył- 4 kanały, i monoblock na woofer w bagażniku]. na allegro szukalem i są kostki z 4 rca, ale brakuje w tym przypadku podłącznia monoblocka na woofer. Pozdrawiam Wymieniać głośniki na pewno wymieniał a co do podłączenia wzmacniaczy po pierwsze to rns-e nie ma wyjść RCA Przy ori wzmacniaczu HK czy Bose podawany jest sygnał High. Da się to obejść stosując odpowiedni adapter jednak podobno z stratą dla dźwięku. Po drugie chyba coś za mocno kombinujesz ze chcesz dać dwa wzmacniacze. Normalnie powinien wystarczyć jeden a porządny z odpowiednią ilością kanałów. No chyba że masz jakiś mega wypasiony sub.
Rekomendowane odpowiedzi