dwwasyl Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 No ja w tym roku planuję też zakupić Goodyear, z tym że myślałem kupić Ultragrip 8, a nie 7+, skoto to nowszy model... Jedyne co mnie dziwi to fakt, że w sklepach internetowych 7+ jest nieco droższe niż 8 ? dziwne ? jest jakiś ukryty powód ?[password][/password]
andegrand Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 No ja w tym roku planuję też zakupić Goodyear, z tym że myślałem kupić Ultragrip 8, a nie 7+, skoto to nowszy model... Jedyne co mnie dziwi to fakt, że w sklepach internetowych 7+ jest nieco droższe niż 8 ? dziwne ? jest jakiś ukryty powód ?[password][/password] kup 7+ nie będziesz żałował przynajmniej sa już sprawdzone
audiomaniak Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 No ja w tym roku planuję też zakupić Goodyear, z tym że myślałem kupić Ultragrip 8, a nie 7+, skoto to nowszy model... Jedyne co mnie dziwi to fakt, że w sklepach internetowych 7+ jest nieco droższe niż 8 ? dziwne ? jest jakiś ukryty powód ?[password][/password] Ja nie wiem gdzie są tańsze UG 8 od UG 7+a faktycznie są tańsze źle spojrzałem
gumis601 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Po przeczytaniu kilku stron tego tematu zakupiłem Goodyear UltraGrip 7+ Mam nadzieje, że się nie zawiode;)
Armi Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Po przeczytaniu kilku stron tego tematu zakupiłem Goodyear UltraGrip 7+ Mam nadzieje, że się nie zawiode;) Będzie pan zadowolony
ROBERT Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Pirelli Snowsport , rozmiar 205/55 R16 , kupione na zeszłoroczną zimę jako nówki nieśmigane , moja ocena to 3/6 ... tyle ode mnie
raffik Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No i już wiemy dla czego Goodyear UltraGrip 7 są droższe od UltraGrip 8 Właśnie pan przywiózł pod drzwi dwie nowiutkie UltraGrip 8 i od razu widać duży nadruk na boku MADE IN POLAND No nic,z koro już są (230zł szt.195/65 R15)to zobaczymy jak się zachowują... Pozdrawiam!
dj_bobo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ciekawe jaką mieszankę zastosowali.
Brysio Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ciekawe jaką mieszankę zastosowali. dokladnie ciekawe czy to jakas porzadna mieszanka i ciekawe kto to produkuje debica czy jakas inna firma mam nadzieje ze maja miedzynarodowa kontrole jakosci
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja w sumie też się zdecydowałem - dziś podjechały do mnie będę na bieżąco zdawał relację jak się zachowują w zimę :wink4:
Iverson Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja w sumie też się zdecydowałem - dziś podjechały do mnie będę na bieżąco zdawał relację jak się zachowują w zimę :wink4: też je dzisiaj wziąłem heh , mam nadzieję że dadzą radę
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Moje też już są, ale załoze je dopiero gdzies pod koniec listopada co nowe to nowe :jerk:
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 ja w sumie też się zdecydowałem - dziś podjechały do mnie będę na bieżąco zdawał relację jak się zachowują w zimę :wink4: też je dzisiaj wziąłem heh , mam nadzieję że dadzą radę ja też mam taką nadzieję niby nowość - zobaczymy
Habit217 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam serdeczne. Z racji tego iż nie posiadam za dużo kasy a muszę kupić opony na zimę. Moje pytanie czy posiadacie wiedzę na temat tanich a sprawdzonych opon które są na allegro tak około 150zł za sztukę?
dj_bobo Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Kovi87, jakbym patrzył na swoje! Dobry wybór!!!
raffik Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Moje też już są, ale załoze je dopiero gdzies pod koniec listopada co nowe to nowe :jerk: A tutaj mamy Vredesteiny - też myślałem długo nad nimi,ale w sumie kupiłem Goodyear UltraGrip 8 - ta sam cena [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 07:20_________________________________________________ Witam serdeczne. Z racji tego iż nie posiadam za dużo kasy a muszę kupić opony na zimę. Moje pytanie czy posiadacie wiedzę na temat tanich a sprawdzonych opon które są na allegro tak około 150zł za sztukę? Problem jest prosty: www.ceneo.pl i po krzyku.Ale chyba będziesz musiał się skłonić ku Debicy Frigo 2.
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Moje też już są, ale załoze je dopiero gdzies pod koniec listopada co nowe to nowe :jerk: A tutaj mamy Vredesteiny - też myślałem długo nad nimi,ale w sumie kupiłem Goodyear UltraGrip 8 - ta sam cena :rolleyes też myślałem nad nimi, ale w czasie jak ja kupowałem to UG8 stało po 407zł/szt, wiec cenowo za komplet ponad 200zł taniej snowtracki miałem
YatzeK Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 No i już wiemy dla czego Goodyear UltraGrip 7 są droższe od UltraGrip 8 Właśnie pan przywiózł pod drzwi dwie nowiutkie UltraGrip 8 i od razu widać duży nadruk na boku MADE IN POLAND Nie rozumiem, w czym problem. Uważasz, że UG8 są tańsze bo produkowane w Polsce?
Adr3k Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Witam mam problemik z wyborem oponek do mojego wozidła 205/55/16 budżet jaki przewiduje to jakieś 1200 pln max "1000 plnbyło by ok " zastanawiam się co wybrać doradźcie coś wiem ze było tyle tematów ale opinie są różne na razie fajne opinie są o Nokian ew. jakich innych szukać pozdrawiam
raffik Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Goodyear UG8 masz po około 250zł a bardzo zacne oponki! Ale jak patrzysz na kasę to: ceneo.pl
Rekomendowane odpowiedzi