Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dla kierownika i pasażerki z czarnego B7 (sedan) NMR 66*K widzianego wczoraj w Wawie na Al. Jerozolimskich ok. godz. 13 :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oskar widziany wczoraj koło 14 na Dolince :hi:

Opublikowano

Ciemne B5 kombi w dieslu z ramkami klubowymi i numerami LB dzisiaj na Sienkiewicza w Siedlcach :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czerwonego avancika A4 z klubowymi rameczkami na LC*****.Witaliśmy się ok.15:40 na ul.Grochowskiej w W-wie. :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla wpychającego sie na Grocie B5 NEL 7V02 .... nie wpuściłbym bym gdyby nie klubowa lepka :naughty:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czerwonego avancika A4 z klubowymi rameczkami na LC*****.Witaliśmy się ok.15:40 na ul.Grochowskiej w W-wie. :hi:

:hi: Pozdrawiam kierownika i pasażerkę. :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Łodzi na parkingu pod Tulipanem przy Piłsudskiego około 8:30 B5 niebieskie z naklejką na tylnej klapie, :hi: przyznać się kto to

Opublikowano

Dzisiaj przed godz. 10 w Głogowie (niedaleko TESCO) widziana B8 z wydawało mi się klubowymi ramkami nr PO ...... ktoś od nas?!

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciemny avancik A4 z klubowymi rameczkami widziany dzisiaj po 24:00,zaparkowany na ul.Zapiecek przy Rynku Starego Miasta w W-wie.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dzisiaj ok 15.30 granatowy avant B6 ramki klubowe nr rej. WZ26....widziany w stolicy.. Leciał z Bemowa w kierunku Wisłostrady.

Chcieliśmy pogonić,ale Iveco nie dawało chwilami rady :decayed:

Opublikowano

Dziś ok 13 na wylotówce z Warszawy w strone Częstochowy kolo maximusa granatowy avant B6 z naklejką na klapie...

numery zaczynające sie na WE..... bodajże...

kto to ?

Opublikowano

Pozdrowienia dla wczorajszych uczestników Cyny na Słomczynie. Czarna RS4 z naklejkami A4-klub

rs4wi2.th.jpg rs4wi.th.jpg rs4wi3.th.jpg

rs4kr.th.jpg rs4kr2.th.jpg

Opublikowano

a białe RS4 to nie czasem kolegi Carfit :mysli:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy granatowego avanta b5 po lifcie. Rejestracja KLI, klubowa naklejka na klapie bagażnika.

Auto widziane pod dendrytem na sggw. Nie pierwszy raz zresztą.

Opublikowano

a białe RS4 to nie czasem kolegi Carfit :mysli:

Dokładnie tak :good:

Opublikowano

Pozdro dla kolezki z rs'a dzisiaj jeb*** w puzon po 17stej na polczynskiej gdyby nie to ze zjezdzalem na stacje to bym cie dogonil :decayed: I dla kolegi od granatowego sedana b5 z naklejka na bocznej szybie na postepu.

Opublikowano

pozdrawiam, pozdrawiam! tym czarnym rsem zajelismy z kolegą tzrecie miejsce w klasie open :) mam zdjęcia ale nie umiem ich umieszczać na forum . audi górą :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy granatowego avanta b5 po lifcie. Rejestracja KLI, klubowa naklejka na klapie bagażnika.

Auto widziane pod dendrytem na sggw. Nie pierwszy raz zresztą.

powitać kolege i jak będziesz na kompusie daj znać zapiwkujemy co :hi: :hi: :hi::naughty::kox: :kox:

Opublikowano

pozdrawiam, pozdrawiam! tym czarnym rsem zajelismy z kolegą tzrecie miejsce w klasie open :) mam zdjęcia ale nie umiem ich umieszczać na forum . audi górą :)

Cantona poproś Boberka to Ci wrzuci na forum jeszcze raz gratki za 3-cie miejsce ....wyobrażam sobie jak zagrałeś na gulu kolesiom z subaru i innych szykowanych aut na cynę

Opublikowano

ja dziś widziałem w Katowicach , koło Famuru , A4 B5 sedan granat chyba z naklejką klubową z rej. SMI ...XX , któż to ? bo na spotach chyba nie widziałem :gwizdanie: