Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy bliźniaka (albo raczej klona) mojej B5 :hi:

(zaparkowany w okolicach Multikina na Ursynowie)

Granatowa B5, blachy WN, lampy tylne po 1 lifcie, naklejka klubowa w lewym dolnym "rogu" klapy

Gdybym zaparkował obok to pomyłka na bank :)

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla kierownika :a4fan: B6 chyba nie przyglądałem się dokładnie, jedyne co to zauważyłem to klubowe ramki :gwizdanie:, widzianego dzisiaj na parkingu przy Tesco na ul.Połczyńskiej, miedzy 20 a 20:30 :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika :a4fan: (nawet nie zdążyłem się przyjrzeć co za model), który mi mrugał na Sulęcińskiej w Gorzowie około 18.

Opublikowano

:hi:

Pozdrownia dla kierownika niebieskiej a4 b6 sedanika na rej WWL który pomykał sobie w sobotę rano w kierunku Gdańska.

Opublikowano

:hi:

Pozdrownia dla kierownika niebieskiej a4 b6 sedanika na rej WWL który pomykał sobie w sobotę rano w kierunku Gdańska.

Również pozdrawiam

Opublikowano

czerwona B5 z naklejka na klapie widziana dzis kolo 11 na Zana w Lu. numerow niezdazylem zapamietac :decayed: pozdrawiam wlasciciela

Opublikowano

Ja pozdrawiam wszystkich napotkanych na drodze pomykających nad polskie morze -Stegna, Jantar,Gdansk 20 i 21 lipca.Tyle Was było że ręka odpada :> ja zaś znaków szczególnych nie posiadam . :hi:

Opublikowano

Dzisiaj widziane czarne lub granatowe B6 WOT****** na Nowogrodzkiej. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

szare/mysie B5 w sedanie zaraz za Jankami w stronę Katowic ok godz19 odbiło w prawo rejestracja WGN albo WGM nie pamiętam dokładnie ale ramki z tyłu były, titnąłem :kox: ale kolega już wchodził w zakręt - POZDRAWIAM :hi:

Opublikowano

Czarne B5 w sedanie na blaszkach TOS naklejka klubowa i rameczki :) widziany około 19:25 na wylocie z Grodziska Maz w stronę W-wy :wink4: byłem na parkingu pod Carrefurem pozdrawiam :good:

Opublikowano

Dzisiaj w Puławach czarny avant z wlepką. Ulica Lubelska.

Przyblokował mnie, skręcał w lewo. Ja wracałem z wakacji. Jechałem Lexusem.

Pozdrawiam Kolegę. :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Puławach czarny avant z wlepką. Ulica Lubelska.

Przyblokował mnie, skręcał w lewo. Ja wracałem z wakacji. Jechałem Lexusem.

Pozdrawiam Kolegę. :hi:

Pewnie Piterex
Opublikowano

Czarne B5 w sedanie na blaszkach TOS naklejka klubowa i rameczki :) widziany około 19:25 na wylocie z Grodziska Maz w stronę W-wy :wink4: byłem na parkingu pod Carrefurem pozdrawiam :good:

to chyba nasz Dariusz G czyli Tosik :wink4:

Opublikowano

by sie zgadzało , ale co on robił w Grodzisku ?? :mysli:

Opublikowano

Wszystko OK. Fajnie kogoś spotkać z forum na drodze.

Opublikowano

by sie zgadzało , ale co on robił w Grodzisku ?? :mysli:

a jak myślisz :gwizdanie: :hahaha:

Opublikowano

Dzisiaj na wylocie z Pruszkowa w stronę Grodziska widziane A4 B5 avant na WGM GV** kolor chabrowy z ciemnymi szybami i CB.pozdro :good:

Opublikowano

Dziś na skrzyżowaniu Domaniewskiej z Modzelewskiego ok. godziny 18-tej srebrny avant B6 na numerach bodajże WKZ. Pozdrawiam