Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Milczar z panną u rzeczko dziś akurat wyjeżdżałeś a ja wjeżdżałem :decayed:

Czyżbyś to Ty był tym Seicento co się mijaliśmy przy wjeździe ;> Pozdro Panie :hi:

PS. Dziś też się wybieram bo może się na jakiegoś mazurka za free załapie, co rok rozdają w sobotę :decayed:

Yes :wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj ok godz. 16.00 w Tarnobrzegu ul Kopernika jechałem za B5 sedan 1.6 rej KRA z wlepą na klapie , pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

wczoraj wieczorem czerwone B5 kąbi na blachach WY zaparkowane obok street'a przy pereca. moje okolice :)

pozdrawiam :)

Opublikowano

No to bylem Ja :)

A bylismy dzisiaj tam po upalac :) Troszke polatalismy z tymi TeTekami ;)

Pozdrawiam :hi:

Bylo wejsc ;)

W tym miejscu juz sporo spotow bylo :wink4: Powiem Ci ze Twoje b5 wyglada bardzo niepozornie :kox: :kox:

Opublikowano

No to bylem Ja :)

A bylismy dzisiaj tam po upalac :) Troszke polatalismy z tymi TeTekami ;)

Pozdrawiam :hi:

Bylo wejsc ;)

W tym miejscu juz sporo spotow bylo :wink4: Powiem Ci ze Twoje b5 wyglada bardzo niepozornie :kox: :kox:

No to bardzo dobrze :naughty:

Opublikowano

kamulator spotkany wczoraj w okolicach Suchedniowa i srebrne B7 Avant WR (ramki klubowe) w Radomiu pod cmentarzem.

Opublikowano

Ktory wesolek w srebrnym avancie B6, na blachach WZW chcial mnie dzis przejechac na przejsciu dla pieszych, w Piasecznie na skrzyzowaniu kolo Orlen i Samejryby?? :evil::naughty:

To ja :decayed: wiozłem chorą kobietę i się śpieszyło... :evil:

a jak chora, to spoko :)

Opublikowano

Pozdr dla B5 Avant rej. WWY granat/czerń? na podkładkach wyprzedzanego dziś w strone Wyszkowa na S8 :)

Opublikowano

Wczoraj (26 kwietnia) około 19.20 pod Leroy Merlin w Piasecznie srebrny avant B6 WZW06xxxx klubowe ramki kto to taki? Pozdro!!!

Opublikowano

Wczoraj (26 kwietnia) około 19.20 pod Leroy Merlin w Piasecznie srebrny avant B6 WZW06xxxx klubowe ramki kto to taki? Pozdro!!!

to pewno ten pirat drogowy WENIHAL :naughty:

Opublikowano

Pzdr dla drivera A4 B7 Sedan Czarny na WE ***** koło McDonalda na rondzie przy torunskiej :) Jakos po 10:00 :)

Opublikowano

Czarny sedan A4 B5 nr rej WZ59... zaparkowany dzisiaj w Józefowie na ulicy Fabrycznej 6 widziany dzisiaj po raz drugi w tym samym miejscu, poprzednio jakis tydzien temu. Ramki klubowe

Pozdrowienia dla kierownika :hi:

Opublikowano

Czarny sedan A4 B5 nr rej WZ59... zaparkowany dzisiaj w Józefowie na ulicy Fabrycznej 6 widziany dzisiaj po raz drugi w tym samym miejscu, poprzednio jakis tydzien temu. Ramki klubowe

dziekowac;) rowniez pozdrawiam, dzis chyba stales pod moim blokiem srebrnym avantem dobrze mysle?;)
Opublikowano

dziekowac;) rowniez pozdrawiam, dzis chyba stales pod moim blokiem srebrnym avantem dobrze mysle?;)

Zgadza sie :naughty: u swojej kobiety byłem.

Opublikowano

Witam, pozdrawiam kierowce czarnego B6 Kombi o numerach FZI widzianego dziś okolo 7.30 w Stęszewie. Stałem na przeciwko na światłach w czarnej B7.

Pozdro :good:

Opublikowano

granatowe kombi B6 koło banku spółdzielczego w Głogowie z ramkami klubowymi

Opublikowano

Który to wyprzedzał o 5.30 na trasie Józefów-Wiązowna. Tylko zdążyłem zobaczyć ramki klubowe i blaszki WT..., numeru już nie zdążyłem zobaczyć :decayed:.. Wbiłeś się na 17-nastke w kierunku Lublina, na czerwonym świetle :evil:...

Grafitowe B7 w Avancie......

Opublikowano

Pozdr dla B5 Avant rej. WWY granat/czerń? na podkładkach wyprzedzanego dziś w strone Wyszkowa na S8 :)

mój tatulo w swoim avancie :)

Pozdrawiam w jego i swoim imieniu :good:

Opublikowano

Dzisiaj ok 21.15 (+/-) na ul. Armii Krajowej w Gdańsku siedziało mi na zderzaku RS4 B5 z rejestracja zaczynającą się na RLA, to ktoś z forum? Pozdrawiam kierownika, piękna fura :decayed:

Opublikowano

mój tatulo w swoim avancie :)

Pozdrawiam w jego i swoim imieniu :good:

Awaryjkami mrygnąłem ale może nie skojarzył czemu :) pzdr :)