Milczar Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Chyba srebrne ale nie pamiętam czy sedan czy avant, na pewno miało antenkę CB ale byłem zagadany z pasażerami i nie wołałem na radio. jak diody z tyłu to norbertdriver Eeeee myślałem, że chodzi Ci o nr 2 z mojej listy Z Norbertem zgadałem się na CB (nr 3 )
paput Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Chyba srebrne ale nie pamiętam czy sedan czy avant, na pewno miało antenkę CB ale byłem zagadany z pasażerami i nie wołałem na radio. jak diody z tyłu to norbertdriver Eeeee myślałem, że chodzi Ci o nr 2 z mojej listy Z Norbertem zgadałem się na CB (nr 3 ) :>
krzysiekTDI Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Pozdro dla kolegi spotkanego ok 13:30 na Wisłostradzie czarny sedan rej WD....444 Ładnie się prezentował Pozdro kolego apropo to na widok passata na WND trochę pohamowaliśmy zapędy Twoja A4 też bardzo ładna Pozdrawiam
kileeer Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pozdro dla kolegi spotkanego ok 13:30 na Wisłostradzie czarny sedan rej WD....444 Ładnie się prezentował Pozdro kolego apropo to na widok passata na WND trochę pohamowaliśmy zapędy Twoja A4 też bardzo ładna Pozdrawiam Gdy wyrównałem się z nimi to zobaczyłem tylko napis PSY na kołnierzyku
Marcino87 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Po wawie ganiające się dwie B6 o numerze WF.... to jakieś klubowe :mysli: bo nic nie widziałem ani nalepek ani rameczek
Buba Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 kogo dzisiaj widziałem na Purszkowskiej? Granatowe B5 kąbi z wielkimi znaczkami OOOO na pół samochodu damskie rysy twarzy u tego kolesia mi się kojarzą z jakiegoś spota ale nie jestem pewny
Kolkov Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 kogo dzisiaj widziałem na Purszkowskiej? Granatowe B5 kąbi z wielkimi znaczkami OOOO na pół samochodu damskie rysy twarzy u tego kolesia mi się kojarzą z jakiegoś spota ale nie jestem pewny to moro
jedrekx Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 bordowe/wiśniowe B5 Avant, rejestracja GA ***** na A1 w stronę Nowych Marz ok 13. pozdrawiam Kierownika wyprzedzałem Cię moją A5-tką blachy WE
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 dziś ok 9 na Domaniewskiej auto Flayera chyba zapewne cisnąłem z buta i gapiłem się jak szpak w piz*ę na Twoje auto
moro99 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kogo dzisiaj widziałem na Purszkowskiej? Granatowe B5 kąbi z wielkimi znaczkami OOOO na pół samochodu damskie rysy twarzy u tego kolesia mi się kojarzą z jakiegoś spota ale nie jestem pewny to moro Ano to ja Kobiece rysy (kurr musze brode zapuscic czy cos )
Pandzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Pozdro dla kierownika wiśniowej B5 widzianej dziś po południu na wyjeździe z Poznania
Gość norbertdriver Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Jeszcze raz pozdrawiam kolegę ze srebrnej b5 z ledami i lepą MR z którym się zgadaliśmy na CB Niestety czasu nie miałem, bo byśmy pogadali, zresztą Ty też w trasie. Pozdrawiam
buras933 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Panowie mam pytanie do was, Dzis wjezdzajac do wroclawia pojawil mi sie komunikat KOS XXXXX Zwolnij (xxxxx to reszta numeru rejestracyjengo) co to jest za ostrzeżenie ? nie spotkalem sie z takim czyms, na bank nie radar bo nie robi zdjec tylko zczytuje numer, pozniej mialem czerwone swiatlo zaraz sie zrobilo to niewiem czy o to by chodzilo ? co to za wynalazek ?
pastaldo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Panowie mam pytanie do was, Dzis wjezdzajac do wroclawia pojawil mi sie komunikat KOS XXXXX Zwolnij (xxxxx to reszta numeru rejestracyjengo) co to jest za ostrzeżenie ? nie spotkalem sie z takim czyms, na bank nie radar bo nie robi zdjec tylko zczytuje numer, pozniej mialem czerwone swiatlo zaraz sie zrobilo to niewiem czy o to by chodzilo ? co to za wynalazek ? Ma uswiadomić kierowce że nie jest anonimowy i że to "zwolnij" jest konkretnie do niego. Fotoś to nie jest więc bez paniki.
Przemots Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Czyje to piękne B5 S4 kombi srebrne na WN stoi na terenie warsztatu w miejscowości Wypędy koło Raszyna.??
landryn86 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Wczoraj na Jana Kazimierza spotkałem takie oto 2 zaparkowane furki:
Grodek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Ominałes jeszcze jedną furę na Jana Kazika Pod Apteką granatowe combi na WWL z ramkami stoi codziennie
landryn86 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 A możliwe, następnym razem się poprawię
Lu-Gi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Pozdro dla kolesia z czarnej b7 z naklejką klubowa na tylnych lewych drzwiach, widzianego dziś rano o 7.30 na DK78 w Celinach dokładnie na wiadukcie nad budowa autostrady ps. fajna bryka stary
Iverson Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 z kim się mijałem w Sandomierzu po godz. 14.00 , b5 sedan z fmic , rej TST xxxxx , pozdro
Rekomendowane odpowiedzi