Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj granatowy B5 sedan na dobrej glebie i szyldach LZ widziany w Rykach jadący w kierunku Lublina. :wink:

Ja jechałem w stronę Warszawy B5 avant zielonym też na glebie :decayed: machałem ale chyba nie widziałeś. :naughty:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sedan B5 WPR ciemny zieleń/granat, naklejka na klapie tył, na Łopuszańskiej, śmignął łącznicą w stronę Jerozolimskich i Pruszkowa :wink: Wczoraj koło 18.10 :hi:

Opublikowano

Wczoraj o 18:00 ul.Geodezyjna(między Decathlonem a domami Agromana) zaparkowany ciemny sedan B5 na WW***** z klubową wlepką na tylnej klapie.Pozdrawiam.

Opublikowano

15:50 w Katowicach na mikołowskiej aż do zjazdu na rondo popielate b6 blachy WP..666 wlepa klubowa na klapie bagażnika, w pakiecie chyba MS Design i ładna kierowniczka za kółkiem...chyba ładna bo szyby były ściemnione :decayed::hi:

Opublikowano

Nosferski turlał się za mną o 18 na sienkiewicza w grodziskiej wsi. Później obaj skręcaliśmy w montwiła .

Opublikowano
Dzisiaj granatowy sedan B5 FL na LZ kierujacy sie w kierunku wawy w Rykach jakos popołudniu

Pozdrawiam:hi:

Dzisiaj granatowy B5 sedan na dobrej glebie i szyldach LZ widziany w Rykach jadący w kierunku Lublina. :wink:

Ja jechałem w stronę Warszawy B5 avant zielonym też na glebie :decayed: machałem ale chyba nie widziałeś. :naughty:

jest Panowie szansa, że to ja, zwłaszcza jeśli ten sedanik ma światła do jazdy dziennej nisko zamontowane i ciemne szybki z tyłu, bujam się właśnie Zamość - Lublin - Ryki - Warszawa a czasem i Świdnik i Puławy ;)

przepraszam, że nie zauważyłem, ale przywykłem już przez kilka lat, że co widzę A4 to żadnych oznaczeń i oswoiłem się z myślą, że na kolegów z forum nie trafiam :P

stąd też w ogóle nie zaglądam do tego tematu, gdy już mam chwilę na forum :(

w każdym razie pozdrawiam wszystkich mijanych i mijających :)

Opublikowano
Dzisiaj granatowy sedan B5 FL na LZ kierujacy sie w kierunku wawy w Rykach jakos popołudniu

Pozdrawiam:hi:

jest Panowie szansa, że to ja, zwłaszcza jeśli ten sedanik ma światła do jazdy dziennej nisko zamontowane i ciemne szybki z tyłu, bujam się właśnie Zamość - Lublin - Ryki - Warszawa a czasem i Świdnik i Puławy ;)

przepraszam, że nie zauważyłem, ale przywykłem już przez kilka lat, że co widzę A4 to żadnych oznaczeń i oswoiłem się z myślą, że na kolegów z forum nie trafiam :P

stąd też w ogóle nie zaglądam do tego tematu, gdy już mam chwilę na forum :(

w każdym razie pozdrawiam wszystkich mijanych i mijających :)

I ja Cię najprawdopodobniej widziałem, stoisz nie raz koło tej nowej Drukarni, zgadza się??

Opublikowano

zgadza się :)

kurcze, faktycznie muszę zainwestować w nowe szkła kontaktowe :D bo ja to nikogo z oznakowaniem klubowym nie widzę :P

tzn raz na trasie lublin - ryki - wyprzedziło mnie klubowe ładne, czarne audi chyba b7, ale to jedna jedyna sztuka jaka na drodze widziałem przez 4 lata :D

kogo obtrabilem w drodze na Kurow z Lublina dzis ok 11 ???

chyba właśnie kolega mnie mijał - nieźle dynamiczna jazda była ;)

Opublikowano

ja nie raz przebywam 200m od tej drukarni:hi:

Opublikowano

hm na stacji może? ostatnio ją odwiedziłem i widziałem jakąś A4 chyba, aczkolwiek nie zwrociłem uwagi na oznaczenia:)

Opublikowano

nie, tam za tym zakładem jest blok, to tam się nie raz pojawiam

Opublikowano

to faktycznie blisko, muszę się bardziej rozglądać za ludźmi z forum :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego B6 avant, bodajże PO632KT. Otrąbionego dzisiaj na estakadzie Kwiatkowskiego w Gdyni ok 18 :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego B7 na WY... z klubowymi ramkami obtrąbionego dziś na trasie Toruńskiej przy Górczewskiej :decayed:

Opublikowano

przy górczewskiej juz jest prymasa tysiaclecia :hi:

Opublikowano

wczoraj widziana B6stka w sedanie, błękitna na białej feldze i niezłej glebie i tablica rejestracyjna na boku jak w EVO na przystanku w Piasecznie. Tablicy nie pamiętam... to ktoś od nas ?

Opublikowano
Który robił zakupy w sobote na bazarku w Celestynowie?. Srebrne B6 avant..

no jasne że ja:wink: trza było podejść , zagadać:wink:

Nie rób tego, raz we Władku do niego podszedłem, powiedziałem że ładne auto to z liścia wypłacił!

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

ciemne b5 SEDAN na KLL w gostyniu ktoś z klubu? Pzdr:)

Opublikowano

Niebieski avant b6 rej. WWL klubowa ramka, przed chwilą we Władysławowie. Pozdrawiam i dzięki za przepuszczenie.