Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba hugo z 20 po 17 na wjeździe do lublina z elizowki, pozdro

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj na A1 w kierunku Torunia złapane A4 B6 sedan czarny z klubowymi ramkami GMB ***

Wtorek we Władysławowie spotkane B5 przy ul Ks. Merkleina

v0t5.jpg

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Szare b6 w Avancie z naklejka klubową na bocznej szybie przy ulicy Zielone Zacisze.:hi:

Opublikowano

Dziś po 15:00 ul.Głębocka widziany ciemny avant B5 na WL.Czyżby Juziu?:eusathink:

Opublikowano

Dziś w Grodzisku na Traugutta parę minut po 15 . Jechałem rowerkiem

0v2l.jpg

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Srebrny B6 avant LU w Szczebrzeszynie przed chwilą, czarny b6 RLE między kolbuszowa a mielcem

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

dziś na Perkuna w wawie po 17tej ciemny avant b5 WSI z nalepką klubową na tylnej klapie,

pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

czarne a4 b8 w avancie z klubowymi ramkami na tablicach STA i naklejkami dubai cars i underground tarnovitz team, czyje to? :>

Opublikowano

Dziś ok 18 widziany czarny avancior B7 z klubowymi ramkami na EKU widziany ul.Lewandow przy zielonym sklepie.Na tylnej szybie napis sprzedam i nr.tel.Pozdr.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

Dzisiaj - kilkanaście minut temu ZG, Aleja Wojska Polskiego - rondo przy Wyczółkowskiego.

Czarny avant B6 z klubowymi ramkami rejestracja FZ... Pozdrawiam kierownika :hi: - mrugnąłem długimi i awaryjkami z granatowego Passata B5 :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika czarnej B6 w Avancie zaparkowanej dziś w godzinach popołudniowych pod Pingwinem w Wyszkowie.

Opublikowano

Pare dni temu w tczewie

Opublikowano

Czarne b6 sedan na wl z ramkami klubowymi widziane dzis u mnie na osiedlu tj. Ul. Sternicza w Warszawie na parkingu ogrodzonym.

Wysłane z mojego LG-E610

---------- Post dopisany 01-09-2013 at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany 29-08-2013 at 20:48 ----------

Kolega w czarnym sedanie b5 z ramkami klubowymi na wra widziany wczoraj na trasie lazienkowskiej przy pomniku lotnika w warszawie. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610

Opublikowano

Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku :hi:

Opublikowano
Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku :hi:

To bylem ja:D Ziomka nie poznałeś?

wysłane kaloszem

Opublikowano

wysłane kaloszem

yyyyy Ty masz warszawskie blachy? WZ czy WH nie pamiętam... Iiiiii to był no właśnie nie pamiętam czy sedan czy avant :decayed: A mnie widziałeś? nawrotkę robiłeś na skrzyżowaniu?

Opublikowano

Kto wczoraj był na festynie w Nadarzynie w klubowym polarze ? Powiedziałem cześć ale zostałem delikatnie olany :wink:

Opublikowano

wysłane kaloszem

yyyyy Ty masz warszawskie blachy? WZ czy WH nie pamiętam... Iiiiii to był no właśnie nie pamiętam czy sedan czy avant :decayed: A mnie widziałeś? nawrotkę robiłeś na skrzyżowaniu?

Hmmm. Jak warszawskie blachy to nie ja. Ale byłem o tej porze dokładnie przy Młynarskiej. Nie pamiętam już czy robiłem nawrotkę, ale jakieś auto mi się rzucilo w oczy, ktoś się patrzył, ale czy Passat. Nie wiem:p

wysłane kaloszem

Opublikowano

Hmmm. Jak warszawskie blachy to nie ja. Ale byłem o tej porze dokładnie przy Młynarskiej. Nie pamiętam już czy robiłem nawrotkę, ale jakieś auto mi się rzucilo w oczy, ktoś się patrzył, ale czy Passat. Nie wiem:p

wysłane kaloszem

Gdybym widział LRY i klubowe ramki to bym Ciebie poznał :wink: więc to na bank nie Ty :decayed: A ja potem jechałem Młynarską ale Ciebie nie widziałem :decayed:

Opublikowano

to w takim razie to nie byłem ja:decayed: