Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto wczoraj był na festynie w Nadarzynie w klubowym polarze ? Powiedziałem cześć ale zostałem delikatnie olany :wink:

Pewnie Poziek:grin:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kto wczoraj był na festynie w Nadarzynie w klubowym polarze ? Powiedziałem cześć ale zostałem delikatnie olany :wink:

:thumbup::thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku :hi:

W sobotę ja tamtędy przelatywałem ale nie mam blach WZ WH lecz WGM

Ciemny avant na feldze 18 i glebie , z tyłu ciemne szyby

Opublikowano

Moze jako goryl byl ;)

Sent from my 3310

Opublikowano

Być może już ktoś wspominał,widziane 30go we "Władku" :) mam zdjęcie :P

DSC_0193.jpg

Opublikowano

co tak pusto w tym władku już ludzi nie ma :wink:

Opublikowano

No nie ma a co Ty chciałeś we wrześniu mieć majorke:grin:

Opublikowano
Wczoraj koło 19.00 na Woli w Wawie przy ul. Zawiszy (boczna Młynarskiej itp.) czy jakoś tak widziane B5 z rameczkami, ciemne, na glebie i większym kole. Pozdrawiam ze złotego CC na glebie i jakimś tam kółeczku :hi:

W sobotę ja tamtędy przelatywałem ale nie mam blach WZ WH lecz WGM

Ciemny avant na feldze 18 i glebie , z tyłu ciemne szyby

Zawijałeś na skrzyżowaniu ul. Zawiszy i ul. Radziwie? Jeśli tak to pewnie Ty :wink: ja dolatywałem do tego skrzyżowania i chyba musiałeś mi ustąpić pierwszeństwa :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika srebrnej B5 w avancie jeszcze ze starymi ramkami klubowymi widzianego w poniedziałek popołudniu w okolicy Bielsko-Białej (mrugnąłem długimi z Mastera) :hi:

Opublikowano

wczoraj i dziś ok. 8:30 przed Castoramą na Wydawniczej widziane srebrne B7 na blachach LPU .......

Opublikowano

Dzis o 15:30 w babicach nowych czarny avant b6 na wk ze starymi ramkami klubowymi. Pozdrawiam i czesto widuje audi a4 sedan lampy przedlift tyl przyciemnione 18 z gleba granatowy na wz. Rowniez pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610

Opublikowano

dziś około 10 pod szpitalem papieskim w zamościu srebrny avant b6 LLU. pozdro :hi:

Opublikowano

dzis dwie B6. Jedna sedan na lubelskich numerach Biale ladne fele strąbiony i mrugniete. Drugie tez sadan tablice WWL chyba xenony tez strąbiony ja jechalem A6 granatowym w avanice z ramkami klubowymi

Opublikowano
Szare b6 w Avancie z naklejka klubową na bocznej szybie przy ulicy Zielone Zacisze.:hi:

pewno to moje:decayed:

Opublikowano

5 min temu srebrno blekitna b7 na swinoujskich blachach na skrzyzowaniu miedzy reclawiem a wolinem na klubowych ramkach. Jechalem srebrna tt na niemieckich blachach

Opublikowano

Dziś koło 16 w Górze Kalwarii Srebne B6 w Avancie, rameczki klubowe, rej chyba WRA machnąłem i chyba kierownik widział :decayed:

Opublikowano

pozdro dla kolegi ze srebrnego avanta b6 GCH+ramki klubowe spotkanego wczoraj kolo 12 w brusach..(kolego wlaczaj czasem CB hehe)

Opublikowano

Dziś ok 10:30 pod Tesco Hugo bardzo uprzejmie przepuścił mnie z dziećmi na przejściu na rondzie, dzięki :)

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kto parkuje swoją B5 na WRA**C3 na osiedlu Piaski?Ciemny sedanik z ramkami i wlepą.Pozdr.

wysłane za pomocą tapki