Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie na 7-mce widziane ciemne B5 avant na kolorowych felgach blachy WSE.

Leciałem polo. Pozdro:hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Właśnie na 7-mce widziane ciemne B5 avant na kolorowych felgach blachy WSE.

Leciałem polo. Pozdro:hi:

Pewnie "christopherek" :wink:

Opublikowano

Dziś na Niepodległości niebieski Avant B6 na WWE, jechałem z przeciwka. Pozdrawiam

Opublikowano

dzisiaj w Garwolinie srebrny sedan b5 na glebie przedlift, czarny grill, jakieś wlepki na szybie , nie wiem czy klubowy:decayed:

Opublikowano

Witam.

27.07 ok.13:00 na trasie S7 w kierunku trójmiasta sedan B5 z ramkami klubowymi, tablice chyba WSI..., kolor wiśniowy, jakieś stickery na tylnej szybie, najpierw mnie wyprzedził, potem się zrewanżowałem i mignąłem awaryjkami. Moja A4 to auto z podpisu z dodatkami od S4.:decayed:

28.07 w Rewie przy plaży obok budki z wurstem - czarne B7 avant z ramkami klubowymi, numeru rejestracyjnego nie pamiętam ale chyba miejscowy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W piątek w Wawie na popularnej ok. 17 widziane b7 avant z ramkami na BSI. Popatrzyłem, potrąbiłem ;] Pozdrawiam. 21:00 na górczewskiej widziane czarne B6 avant na RKL z ramkami. Również pozdrawiam :)

Opublikowano

Też pozdrawiam :wink: Jechałem na spota nocnej jazdy.

Opublikowano

Pozdrowionka dla kierownika srebrnego b6 w avancie z ramkami klubowymi który objeżdżał w piątek rondo w Kołbieli przez Kąty :D

Na blachach WI lub WJ :wink:

Opublikowano

Na campingu w Łebie srebrny avant B6 s-line rej WF..... Ktoś z klubu ?

Opublikowano

Też pozdrawiam :wink: Jechałem na spota nocnej jazdy.

No ja niestety widzialem na fb że spot bd ale nie miałem czasu dotrzec. Może kolejnym razem chodź byłem raz na tym spocie i wiecej razy jakoś nie było. Nie ma kto tego ruszyc.

Opublikowano

wiem, że data już odległa ale 26 lipca przed południem w Toruniu na blachach CT widziałem poruszającego się w przeciwnym do mojego kierunku, srebrnego sedana B5 z klubowymi ramkami (droga 91 lub 15) uciekałem nią przed bramkami wjazdowymi zakorkowanymi na 5km... wjechałem następnymi bramkami na autoban bez stania... ;)

Opublikowano

Wczoraj w Gąbinie koło Płocka widziane czarne B7 avant na numerach WP. Przepuściło mnie jak wyjeżdżałem na ulicę.Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj kolo 14 ciemny avant B6 na tafla ZKO w Gdyni na oksywiu kolo portu kontenerowego

Opublikowano

Przed chwila widziane ciemne b5 sedan na dobrej glebie i duzej feli na ESK w warszawie przy ul. Powstancow Slaskich. Zjezdzales do lidla przy ratuszu na bemowie. Pozdro :)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzisiaj w porcie w Łebie kolega pewnie był na rybce :-) pozdrawiam

IMAG0415.jpg

Opublikowano

Dziś ok 13.00 w Bielsku koło Płocka zielony avant b5 ,jechałem czarnym leonem więc nie trąbiłem ,pozdrawiam

Opublikowano

czarne b5 LZA R... dziś pod Tesco Lublin, kierowniczka za kółkiem, brak listew dolnych na drzwiach i ramki przód-tył

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z mijanki w jastarni, niebieskie b6 w sedanie robi robote. :wink:

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z granatowej b5 avant El.... widzianego w chlapowie

Opublikowano

W zeszłym tygodniu któregoś dnia rano na Iłżeckiej na wjeździe do F szary/grafit B6 Avant z ledami z tyłu i ramkami... pozdro

Poniedziałek rano jeśli dobrze pamiętam ~8 na S8 w kierunku Konotopy - mijane na środkowym pasie zielonkawe B5 z ramkami na blachach ELC?

Dzisiaj 16.45 staliśmy obok siebie na światłach przy Karcelaku w stronę Arkadii - czarny avant B6 na ksenonie, ciemne szyby, ramki klubowe - środkowy pas ja jechałem prawym - machnąłem (z czarnej octavii III)ale kolega gadał przez kom (bluetek by się przydał :P) i odbił na żelazną..... pozdr