Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szare zdaje sie b6 kombi ESK.... zaparkowane w Ostrowie pod laskiem przy plazy (trasa jastrzebia-karwia)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przejechałem dzis 1500km całą Polskę w szerz i nie spotkałem nikogo :facepalm:

Więc pozdro dla tych wszystkich których nie spotkałem :wink:

Opublikowano

Dziś koło 18:30 za Rykami w stronę Lublina widziane A4 B5 Avant czerwona z ramkami, nr rej WPI*** zagadałem na CB ale nie było odzewu :hi:

Opublikowano

Przed chwila napotkany bodajze granatowy b5 sedan z ramkami na WGM na drodze Domaniew - Brwinów. Migalem dlugimi z bialego vw caddy.

I o 12 na prymasa w kierunku marek widziane ciemnozielone s4 b5 na WE. Zadnych akcentow klubowych ale fura zacna. Rowniez pozdrawiam.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

10 min temu srebrne S4 B5 sedan na wjeździe do Częstochowy. Blachy SCZ i ramka klubowa. Pozdrowienia :)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

pozdrowienia dla właściciela srebrnego avanta b6 z zderzakiem tył S4 na numerach ST 6290* i ramkach klubowych widzianego na rondzie krakowskim w Mikołowie oraz srebrnej B7 też klubowe ramki którą widzę codziennie na Żwirki i Wigury w godzinach rannych :wink:

Opublikowano

16:30, Pozdrowienia dla kierownika srebrnego A4 B6 avant nr WML w miejscowości Nasielsk jechałem za tobą czarnym Yarisem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zielone b5 kombi na lodzkich blachach - 15 minut temu w Karwii, ramka klubowa na tyle tylko

Opublikowano

Pozdro dla bezowej b6 widzianej w miejscowosci Zakret o 17.40. Ramki klubowe. Leciala w strone Lublina. Blachy KNS.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez dakine0007

Opublikowano

16:30, Pozdrowienia dla kierownika srebrnego A4 B6 avant nr WML w miejscowości Nasielsk jechałem za tobą czarnym Yarisem

jak ciemna szyba daszek,ramki klubowe i wlepą baq-garage to byłem ja,trzeba było mrygnąć :decayed:

Pozdrawiam również :hi:

Opublikowano

Nie widziałem za dobrze bo ja zostałem na światłach ale szyba ciemna i ramki klubowe były :-)

Ps. Puszczałes kogoś na pasach za światłami.

Opublikowano

Przed chwila widziany w Polanczyku granatowy avant b5 na blachach SBI, pozdro dla Kolegi

Opublikowano

Dzisiaj około 21:00 w Warszawie przed Poniatowskim w kierunku Pragi widziana ciemna a4b5 na tablicach z Siedlec. Fajna maszyna :)!

Pozdro z motocykla ;)

Edytowane przez lc

Opublikowano

Nie wiem czy wczoraj dobrze dojrzałem ramki, czarne B7 Avant w slinie w Sosnowcu na Braci Mieroszewskich ok godziny 19. Blachy SO 7.....H.

Opublikowano

Wczoraj wieczorem na placu solnym we Wrocławiu widziałem ładne RS4 B5 od sportmile, blachy SRC. Wyglądało konkretnie :)

Opublikowano

Przed chwila w Polańczyku, klubowy czarny sedan b5 na,blachach KLI

Opublikowano

Dzisiaj przed Toruniem na autostradzie mijane audi z lepa klubowa na rej LLU.... mrygniete awaryjkami po wyprzedzeniu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika w niebieskim sedanie B6 LZ4* zjeżdzającego na stację BP na trasię z Wawy w stronę Lublina dziś koło 12 stej. Jechałem za Tobą czarną B7

Opublikowano

pozdrowienia dla kierownika szarej b6 avant na warszawskich blachach na wlocie do Pułtuska od strony Ostrołęki ok 15.40,jechałeś w sznurku aut ,ale nie wiem czy mnie zauważyłeś

Opublikowano

Ustrzelone pod Plazą, bądz pozdrowiony :hi:

7ikufafu.jpg