wojci Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 nie jestem pewny ale: Lublin, godz 19 obok Tesco czarne B6 nr LU..... przyciemnione szyby, chromowane lusterka, 1,9TDI
Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 czyje to to to, stało porzucone w sobotę pod Biedroną w Lubartowie By mrkolkov at 2010-08-23
CZERWONAniunia Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 pozrdro dla pana w audi a4 b6 avant z naklejka tune up i ramkami klubowymi na belgijskich blachach.....Ladnie popierdzielal okolo 4 rano na obwodnicy brukseli okolo 2 paczek w deszcz....troszke sie z toba podraznilem ale pozdro dla wlasciciela fajna furka moze ktos zna bo szukam na forum ale to jest jak igla w stogu siana
OLO_GDA Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 wypsiu ?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=16936
CZERWONAniunia Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 wypsiu ?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=16936 NApewno Wypisu. nie ma zadnej fotki ale wysle mu na PW wiadomosc dzieki chlopaki
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 W sobotę około 19 w Radzyniu Podlaskim na parkingu pod tesco widziane czarne b7 sedan, z klubową ramką z tyłu, naklejką dynosftu na klapie i czterema rurami. Nawet na zaciskach hamulcowych było chyba logo dynosoftu. Piękna furka! Pozdrawiam Będę polował Jakie tablice rej.? LRA? A no i żeby nie było OT dzisiaj widziany "żelkowóz" czyli fura kamilos_zelo hyhy i furka kolegi hubipl9
Młody Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pozdro dla czornej b6ki, z którą potrąbiliśmy sobie dziś na Hallera przed 18-tą PS, szałowo wygląda ta Twoja s-ka Pozdrawiam również dobrze że zobaczyłem tą małą nalepę na klapie z tyłu bo z ramkami u Was we Wrocławiu kiepsko
wypsiu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pozrdro dla pana w audi a4 b6 avant z naklejka tune up i ramkami klubowymi na belgijskich blachach.....Ladnie popierdzielal okolo 4 rano na obwodnicy brukseli okolo 2 paczek w deszcz....troszke sie z toba podraznilem ale pozdro dla wlasciciela fajna furka moze ktos zna bo szukam na forum ale to jest jak igla w stogu siana ...tak to ja... myślałem że nigdy się w tym temacie nie znajdę a jednak się udało...
tomek a4 2.8 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W sobotę około 19 w Radzyniu Podlaskim na parkingu pod tesco widziane czarne b7 sedan, z klubową ramką z tyłu, naklejką dynosftu na klapie i czterema rurami. Nawet na zaciskach hamulcowych było chyba logo dynosoftu. Piękna furka! Pozdrawiam Będę polował Jakie tablice rej.? LRA? A no i żeby nie było OT dzisiaj widziany "żelkowóz" czyli fura kamilos_zelo hyhy i furka kolegi hubipl9 Furka identyczna jak auto Patroxa, jednak tablice byly z Lublina... Widziałem też, że na LRA lata czarne s4 b8 avant, ale raczej do klubu nie należy
rav Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 czyje to to to, stało porzucone w sobotę pod Biedroną w Lubartowie By mrkolkov at 2010-08-23 Moje
rafalekx Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Furka identyczna jak auto Patroxa, jednak tablice byly z Lublina... Widziałem też, że na LRA lata czarne s4 b8 avant, ale raczej do klubu nie należy LU powiadasz Trzeba hugo pytać, może on kojarzy B7 od dyno z ramką A S4 B8 zgadza się Jest już jakiś czas, ale szczerze... zawsze upiertolona po sam dach i brzydkie alu szału nie robi
ezc1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie jestem pewny ale: Lublin, godz 19 obok Tesco czarne B6 nr LU..... przyciemnione szyby, chromowane lusterka, 1,9TDI tez go widzialem pare razy pod tesco ale on chyba nie jest z klubu bo nie widzialem u niego zadnych naklejek ani ramek a furke ma ladnie zrobiona
manny90 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pozdrawiam użytkownika B5 Avant, rej. GTC z charakterystycznym motorem na klapie Od Tczewa do obwodnicy trójmiejskiej się za tobą ciągnąłem dzisiaj Pozdrowienia.
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wczoraj ok 16 na ul. Elektoralnej (Warszawa) ustrzelone RS4 B5 W1 RACE1 to chyba nikt od nas ale ładnie się prezentował zaparkowany wśród zwykłych aut, taki rodzynek
bartek1605 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dziś o 8:30 przed rondem Solidarności przyłapana czerwona be piuntka w Avancie, kto to
Kolkov Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 czyje to to to, stało porzucone w sobotę pod Biedroną w Lubartowie By mrkolkov at 2010-08-23 Moje czekaliśmy na Ciebie z Moskalem i Poźkiem, ale widać pochłonął Cię Biedronkowy szał zakupów Pozdro i do zobaczenia
mpoloo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To czerwone na rondzie Solidarności to moje - pozdrowionka
ch4zzy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Pozdro dla czornej b6ki, z którą potrąbiliśmy sobie dziś na Hallera przed 18-tą PS, szałowo wygląda ta Twoja s-ka Pozdrawiam również dobrze że zobaczyłem tą małą nalepę na klapie z tyłu bo z ramkami u Was we Wrocławiu kiepsko Klubowicze zawsze czujni na swoich współbratów i swojego wypatrzą nawet po naklejce
Rekomendowane odpowiedzi