Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Traviz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Warszawa , parking za siatą przy Jagielońskiej [chyba ] .. szare B6 , czerowne zaciski , czarne szyby , lotka na klapie , rameczki klubowe i fele 5 ramienne -chyba wersja zimowa :decayed:

Lukas ?

Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba)

Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie :przebiegly:

Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba)

Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie :przebiegly:

ja tak miałem na A4 w strone gliwitz :) ale jechałem 100kph.. więcej niż ta a4ka to nie pamiętam nawet koloru tej A4ki.. ale może to ta sama , bo wyminąłem ją a ona dalej uparcie sie trzymała lewego. jak mam czas to wyprzedzam delikwenta i zwalniam powolutku aż sie koleś zorientuje że musi zjechać :)

Srebrne B6 w avancie 1,8T tabl. rej. LU 22..F, brak ramek klubowych, w Lublinie (dzisiaj znaczy 04.11.2007 godz. 17-18?), jechałem za tym autkiem od Solidarności przez Lipową do Nadbystrzyckiej :wink4: Jeśli to klubowicz to pozdrawiam! :hi:

Pozdrawiam właścicielkę (z tutejszego forum i polskiejjazdy ;) ) niebieskiego Avanta B5 na blachach WZ - dzięki za kalendarzyk ;)

No właśnie tak stałam nad tym a4 i się zastanawiałam czy to Twoje, bo w sumie widziałam je tylko na fotkach : ) Kalendarzyk był podpuchą, wiedziałam że jak to Ty, to napiszesz tu : ) Pozdro : )

Widziałem wczoraj ok. 17-18 Ono pod Media Markt na Osrtobramskiej.

Miał farta znalazł, znalazł dobrą miejscówkę dla swojwj :audi:.

No dobra......a teraz sie przyznawac....

Ktory to taki nie kumaty..... :D

Wawa...ul Czerniakowska....pare minut przed 20....

Na swiatlach przede mna Ciemno-zielony avancik.....WPI....mrygnelam dlugimi ale zero reakcji....rameczki klubowe posiadal ;)

Przyznawac sie kto to.....