Gość Murzyn Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kraków kolo 19:00 czarna B5 Avant z ramkami AKP (rejestracja DGL) - ktorys z naszych?? Jechalem BMW 7, ale ostro machalem, nie wiem czy mnie kolega widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Warszawa , parking za siatą przy Jagielońskiej [chyba ] .. szare B6 , czerowne zaciski , czarne szyby , lotka na klapie , rameczki klubowe i fele 5 ramienne -chyba wersja zimowa Lukas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Tak ale to byl ostatni dzisiaj dzien auta na tym parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk baton Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A ja natomiast tankowałem auto na cpn i w trakcie podjeżdza granatowe A4 i kątem oka widze jak pożera gościu me auto ,aż moja stara sie mnie pyta co się tak gapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czyja szara B5 Avant stoi/stała dzisiaj na PWr pomiedzy C13 i C6? Autko na wrocławskich blachach, ramki klubowe, zderzak od Ski. a pewny ty jesteś tych ramek klubowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zdecydowanie - stare ramki cienką czcionką Autko widziałem ponownie tydzień później w tym samym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 hmm, muszę się rozejrzeć, myślałem że tylko mój srebrny avancik tam stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 To auto nie było srebrne, tylko szare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba) Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Z mniej milych spotkan... Piatkek 31.10 godzina 16 autostrada A4 za katowicami w strone wroclawia (tablic juz nie pamietam, ramki AKP chyba) Przemily pan w bialej B5 sedan okupowal lewy pas przy predkosci 120km/h wszyscy wyprzedzali go prawa strona, a ten nieugienty caly czas na lewym (chyba abonament na ten pas wykupil) jak ktos od nas, to zaraz dam ostrzezenie ja tak miałem na A4 w strone gliwitz ale jechałem 100kph.. więcej niż ta a4ka to nie pamiętam nawet koloru tej A4ki.. ale może to ta sama , bo wyminąłem ją a ona dalej uparcie sie trzymała lewego. jak mam czas to wyprzedzam delikwenta i zwalniam powolutku aż sie koleś zorientuje że musi zjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wczoraj kolo godz 20 na ul Grabiszynskiej we Wrocławiu dwie A4 jechaly w szyku, czy to ktos od nas? Przyznac sie do spota bez bicia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dzis po 13:00 ciemna A4 sedan z ramkami klubowymi widziana na parkingu (pod "dachem") pod galerią grafiką w Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiks18 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 czy czarne rs4 B7 sedan na krakowskich blachach to ktos klubowiczow???za sterami siedziala chyba jakas bladyneczka ,widziana dwa razy na Woli Justowskiej!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tak , jeżdzi jedna taka Pani sedanem RS4. Wejdz na spociki krakowskie to ją spotkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dzis po 13:00 ciemna A4 sedan z ramkami klubowymi widziana na parkingu (pod "dachem") pod galerią grafiką w Rzeszowie. To byłem ja,od 13-16 tam parkowałem-zakupy z moimi kobietkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Pozdrawiam właścicielkę (z tutejszego forum i polskiejjazdy ) niebieskiego Avanta B5 na blachach WZ - dzięki za kalendarzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Srebrne B6 w avancie 1,8T tabl. rej. LU 22..F, brak ramek klubowych, w Lublinie (dzisiaj znaczy 04.11.2007 godz. 17-18?), jechałem za tym autkiem od Solidarności przez Lipową do Nadbystrzyckiej Jeśli to klubowicz to pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczyca Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pozdrawiam właścicielkę (z tutejszego forum i polskiejjazdy ) niebieskiego Avanta B5 na blachach WZ - dzięki za kalendarzyk No właśnie tak stałam nad tym a4 i się zastanawiałam czy to Twoje, bo w sumie widziałam je tylko na fotkach : ) Kalendarzyk był podpuchą, wiedziałam że jak to Ty, to napiszesz tu : ) Pozdro : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Widziałem wczoraj ok. 17-18 Ono pod Media Markt na Osrtobramskiej. Miał farta znalazł, znalazł dobrą miejscówkę dla swojwj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No dobra......a teraz sie przyznawac.... Ktory to taki nie kumaty..... Wawa...ul Czerniakowska....pare minut przed 20.... Na swiatlach przede mna Ciemno-zielony avancik.....WPI....mrygnelam dlugimi ale zero reakcji....rameczki klubowe posiadal Przyznawac sie kto to..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi