Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czarne B5 Avant rejestracja RT 242.. z klubowymi ramkami widziane dziś w Warszawie, wjeżdżające na trasę Siekierkowską :whistling:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

takiego oto zielonego brokuła s4 1,9TDI :polew: (takie miał emblematy na klapie bagażnika) widziałem dzisiaj na parkingu McDonalds z LZ

Zdj_cie0384.jpg Zdj_cie0385.jpg Zdj_cie0386.jpg

nie mogłem nie zaparkować obok :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj Lublin giełda samochodowa widziane B6 niebieskie końcówka na tablicy lubelskie blachy końcówka F ,naklejka klubowa z tyłu po lewej stronie pozdro

Opublikowano

W dbl - srebrny sedan WMA, ramki klubowe srebrne.

Mrygalem dlugimi ale zero reakcji:wink:

zdj_cie.jpg

Pozdro, w kazdym razie:naughty:

kox_nwa - chyba:whistling:

Opublikowano

Chyba Spartan_Wroc. na wlocie do wrocławia w sobote 22 wrzesnia od strony poznania koło 14

Opublikowano

dziś na wystawie agro show bednary bardzo liczne a czwórki Ale nie spotkałem żadnej z klubowymi wlepami. Również na trasie poznań wrocław srebne b5 na psr. Pozdro:)

Opublikowano

piątek 21 września na Żwirki i Wigury ok. 18.30 w stronę lotniska czarne lub granatowe a4 b5 avant z blondynką na fotelu pasażera :decayed: tablice LRA z ramkami klubowymi

pozdro dla kierownika i pasażerki :wink:

Opublikowano

a nie LRY? bo wszytko inne się zgadza:decayed:

Opublikowano

Dziś ok 10:00 ul.Jana Pawła II/Al.Solidarności srebrne Be6 Avant na WWY**** z klubową wlepką na tylnej klapie.Pozdrawiam.

Opublikowano
a nie LRY? bo wszytko inne się zgadza:decayed:

mogłobyć i LRY :decayed: jakby się przyjrzeć dokładnie to na zdjęciu pasażerka :wink:

pozdro :hi:

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

Dziś ok 10:00 ul.Jana Pawła II/Al.Solidarności srebrne Be6 Avant na WWY**** z klubową wlepką na tylnej klapie.Pozdrawiam.

może specu :eusathink:

Opublikowano

Ja :)

Czym jechałeś, że Cię nie przyciąłem?

Opublikowano

IMG_20120925_154807.jpg

kto to?

dzisiaj przed 16:00 wylot z LC w kierunku LKS...

Opublikowano

mogłobyć i LRY :decayed: jakby się przyjrzeć dokładnie to na zdjęciu pasażerka :wink:

no to ja, a pasażerka nie ze zdjęcia, ale w sumie podobna:wink:

:hi:

Opublikowano

o qr** :facepalm: ale dobrze że nie wchodzi na forum bo by się wydało :whistling:

Opublikowano
o qr** :facepalm: ale dobrze że nie wchodzi na forum bo by się wydało :whistling:

:grin:

Opublikowano

Ja :)

Czym jechałeś, że Cię nie przyciąłem?

Służbowym:wink: skręcałem w Nowolipie i byłem za Tobą.Pozdr.

Opublikowano
Dzisiaj pod Promenadą B7 avant na WT z jasnym środkiem RECARO wjeżdżał na parking na górę.pozdro

Bogi:wink:

A czane B7 w avancie i rejestracją WF i ramkami klubowymi, skręcające wczoraj ok. 7.45 z Grenadierów w Spalinową na Pradze Płd to czyje to? :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Dzisiaj pod Promenadą B7 avant na WT z jasnym środkiem RECARO wjeżdżał na parking na górę.pozdro

Bogi:wink:

A czane B7 w avancie i rejestracją WF i ramkami klubowymi, skręcające wczoraj ok. 7.45 z Grenadierów w Spalinową na Pradze Płd to czyje to? :naughty::naughty::naughty:

może Hubert (djuber) :eusathink:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi , którego wczoraj w lodzi wpuściłem na Pomorskiej po 15

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z granatowej poliftowej B5 w Avancie WL XXXXX napotkanego dziś na modlińskiej.