Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego pytam czy nie cichociemny co np ramki klubowe w szufladzie trzyma :P

To z moich okolic furka i raczej to nie jest żaden aktywny forumowicz...

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś godznia ~14 Bliżyn (stałeś na przystanku) czarna b5 Ładne 17' na numerach TST. Oczywiscie naklejka klubowa po prawej stronie;p

chyba Tosik

Opublikowano

Dziś godznia ~14 Bliżyn (stałeś na przystanku) czarna b5 Ładne 17' na numerach TST. Oczywiscie naklejka klubowa po prawej stronie;p

chyba Tosik

Tosik ma TOS i naklepkę po lewej stronie :cool1:

Opublikowano

chyba Tosik

Nie to moj kumpel , ktory robi fure na moj wzor :cool1: lampki ,fele ,itd tylko kuni nie moze sie dorobic :kox: kobieta doji kase z niego jak pijawka :polew:

Opublikowano

:> AUDI B5 sedan czarny dzis 15.00 RZESZOW kolo ZUSU :gwizdanie: REJ. RSA.... naklejka klubowa

Opublikowano

czarny avant B5 po lifcie na numerach z Mrągowa, klubowe ramki widziany dzis w Olsztynie ok.17.00 na skrzyzowaniu przy McDonald'sie

pozdrO! kierowcO!

Opublikowano

Dziś w Zamościu koło staróweczki PARAF się zainstalował swoja A4 :decayed:

Opublikowano

Sobota 03.10 - widziany Tosik ( do konca nie wiadomo gdzie i w których godzinach :embarrassed: ) przywitane przez radio :) podagane przez fona :wink4:

Niedziela 04.10 - giełda Słomczyn z samego ranca po godz 6 ceglaste B5 na mumerkach Wl jesli dobrze pamietam i z anteną CB to pewnie był MoorPH

Opublikowano

Dzisiaj Inflancka czarne B5 Avant z pakietem od RS rurki tez mial jajowate wiec strzelam ze moglo to byc RS. Stalem przed kolega na awaryjkach i nie widzialem niestety tablic

Opublikowano

Trasa lubelska, godzina 13-14 granatowe b5 na LC (ramka+2 naklejki). To chyba kolega Solar :lol1:

Opublikowano

Buba widziany na Neste w Jankach jak rozbebeszał jakieś obce A4 :decayed:

Opublikowano

Trasa lubelska, godzina 13-14 granatowe b5 na LC (ramka+2 naklejki). To chyba kolega Solar :lol1:

dokładnie to byłem ja :kox:
Opublikowano

Chwilowo stacjonuje w Skar-Kam i od razu zostałem wykryty... Widziałem w lusterku granatowe A4 jeśli się nie mylę . Tak czy inaczej Pozdrawiam.

Opublikowano

wczoraj godzina 19, srebrna b-piuntka z numerami LB widziana i obtrąbiona w pobliżu połczyńskiej. Pozdro dla kierownika :hi:

to ja byłem, pozdro dla "trębacza" :hi:

Opublikowano

Chwilowo stacjonuje w Skar-Kam i od razu zostałem wykryty... Widziałem w lusterku granatowe A4 jeśli się nie mylę . Tak czy inaczej Pozdrawiam.

a no wlasnie :>

pozdrowki :)