sylwiasty Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No popatrzcie tylko, jaki beszczelny, pyta o spota ale żeby się furaczem pochwalić to nie ma mowy No dla tego pyta o spota co by się pochwalić. Po prostu nie wiedział jak nam to powiedzieć wprost.
joker-lukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 niektórzy nie maja jak być na spocie a furę by tez zobaczyli Johny dawaj foty!!
johnybravo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 aaa nie spojrzałem nie pozostaje nic tylko gratulować Johny wrzuć jakieś zdjęcia i listę planowanych modów gdzie wyhaczyłeś?? mody : a huk go wie xena mi tylko brakuje jak narzie . a z grubszych modów no pysk s-line noi pewnie wirus ale to jeszcze nie teraz
filip1001 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A ja właśnie sprzedałem paździerza.
joker-lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A ja właśnie sprzedałem paździerza. :oklaski: widzisz każde auto ma swojego kupca
johnybravo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 foty Uploaded with ImageShack.us mam tylko zdjęcie środka , aha no muszę trochę przeprać jeszcze
karolasterka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A ja właśnie sprzedałem paździerza. teraz zostało po nim tylko zdjęcie w profilu [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 16:26_________________________________________________ foty Uploaded with ImageShack.us mam tylko zdjęcie środka , aha no muszę trochę przeprać jeszcze żeś jebnął teraz :polew: dawaj foto b6
joker-lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Karol.. on więcej zdjęć nie chce pokazać bo po tym pierwszym widać że niezły przeszczep :polew: Johny.. nabił Cie ktoś w butelkę :polew: pewnie dałeś jeszcze za ten wrak z 40 tysi :polew:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 16:44_________________________________________________ale kierownica sportowa - 3ramienna jest :kox: :polew: :polew:
johnybravo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us no dobra jedne mam jeszcze tu było delikatnie uszkodzone , teraz jest bezwypadkowe [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 16:49_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
sylwiasty Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us no dobra jedne mam jeszcze tu było delikatnie uszkodzone , teraz jest bezwypadkowe [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 16:49_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: Zestaw do samodzielnego montażu.
joker-lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us no dobra jedne mam jeszcze tu było delikatnie uszkodzone , teraz jest bezwypadkowe [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 16:49_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: gwint duża fela i będzie malina.. RNS widzę że ma więc z modów odpada :polew: :polew:
johnybravo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wrzucisz te foty czy nie dobra dobra już tu nie krzyczcie na mnie czym innym mozna wrzucic fotki bo image schack cos nie bangla teraz :/
joker-lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wyslij mi na maila to wrzuce na imageshack [email protected]
johnybravo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 -kubły -tempomat -grzane d*py -navi +fis kolor -1be -bose -zmieniarka autko najlepsze , najgładsze z tych wszystkich co oglądałem. Ma typowe bolączki modelu b6 czyli włącznik świateł wytarty ,zepsuty schowek. Fura była warta tego siana
joker-lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 -kubły -tempomat -grzane d*py -navi +fis kolor -1be -bose -zmieniarka autko najlepsze , najgładsze z tych wszystkich co oglądałem. Ma typowe bolączki modelu b6 czyli włącznik świateł wytarty ,zepsuty schowek. Fura była warta tego siana no niegłupia z zewnątrz jakiś sline by się przydał bo tak za okrągło jest
filip1001 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zrób ty synu niepocieszony zdjęcia porządne i wtedy wróć do spowiedzi fajnie, że ma bose, kubły i kolor fis - to są przyjemne bajerki, bo z grzanych d*p to pewnie zbyt często korzystać nie będziesz także bezawaryjnej jazdy
johnybravo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wiem wiem zdjęcia z aukcji jeszcze na dniach xenon wpada i moze ,,samopoziom,, od Gwertego , moje fele 17 z poprzedniej rudej suki też zawitają . poluje też na dokładke s-line , ale ciężko wychaczyć
Rekomendowane odpowiedzi