Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sylwiasty to nawet dobrze, bo ponoc tez mam po jakims virusie, ale tylko wiadomo ze przeplywka wiecej wskazuje i o. Chodzi mi o kat zaplonu, u mnie jest na 16, a to sporo, podczas odpalania dosc dlugo kreci i tak z pewnym przerywnikiem, i dosc czesto leci mi woda z tlumika, mysle ze leje mi troche.. sonda w sumie ok, jesli chodzi o VAG-a.. Spalanie, coz.. moglo by zawsze mniej ;) Jak bys mial jakies swoje logi przed programem i po, to z checia sobie na spokojnie przeanalizuje.. :wink4:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jest nas juz kilku <zakokszonych> :cool1: gratki sylwek ciekawe ile by wypluło na rolkach.pzdr

Opublikowano

To jest nas juz kilku <zakokszonych> :cool1: gratki sylwek ciekawe ile by wypluło na rolkach.pzdr

Sam jestem ciekaw, nie tyle o liczbę kobył co o Nm. :) Turbina powinna dmuchnąć ok. 1,0 bar w peaku, niestety na moim zegarze trochę słabo widać w dzień, w nocy nie miałem okazji polatać więc jeszcze nie wiem. Na pewno dmucha 0,9 b bo tyle widziałem. :decayed:

Opublikowano

nooo Sylwek.. to teraz masz jedynie 2 x mocniejszą furę niż moja :polew:

zastanawia mnie kreska -> Ty i Marcin ;)

Opublikowano

Dziękuję ale nie wciągam. :polew:

Opublikowano

ten jeden raz byś mógł :decayed:

Opublikowano

zażywasz przegrywasz pamiętajcie :kox::hi:

Opublikowano

:hi:

to kto ma zamiar być w sobotę??

Opublikowano

Ja jestem ale wiem, kto się może wyłamać. :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

dla mnie dziś pasuje :P bo nie mam co robić :confused4:

Opublikowano

Ja jestem ale wiem, kto się może wyłamać. :gwizdanie: :wink4:

?

Opublikowano

Ja odme zrobilem, hamulce przod rowniez, wiec moge sie przejechac z kobito i z malutkim. No chyba ze bedzie padac albo nikogo nie bedzie to dajcie znac, to nie bede lecial z Grajewa :decayed:

Opublikowano

ja co do soboty to jeszcze na tą chwilę mam znak zapytania, wszystko zależy jak wyjdzie z czasem :embarrassed: i czy Filip ma tam dobry kebab :wink4: jakaś fajna dyskoteka tam jest??

Opublikowano

ja co do soboty to jeszcze na tą chwilę mam znak zapytania, wszystko zależy jak wyjdzie z czasem :embarrassed: i czy Filip ma tam dobry kebab :wink4: jakaś fajna dyskoteka tam jest??

Cizas - ten znowu z tym kebabem. :facepalm: Pójdziesz na dancing do Albatrosa. :>

Opublikowano

Dobry kebab nie jest zły :decayed: "Albatrosy" już wyszły chyba z obiegu :bag::kox:

Opublikowano

Postaram się być, a kebab się znajdzie - przy parku ponoć dobre są :>

Opublikowano

Suwałki jadą przez Raczki tak? To można by się złapać i dołączyć do was jak coś np. na placu w Raczkach, tylko trzeba by ustawić jakąś konkretną godz. :)

Opublikowano

Suwałki jadą przez Raczki tak? To można by się złapać i dołączyć do was jak coś np. na placu w Raczkach, tylko trzeba by ustawić jakąś konkretną godz. :)

A czemu przez Raczki? :) Ja myślałem, żeby lecieć przez Nowinkę. Wpadaj do SUW i polecimy razem do BAU. Zbiórka ok. 16:45 w standardowym miejscu, ok. 17:00 startujemy więc się nie spóźnij. :>

Opublikowano

W takim razie o 17.30 gdzie sie spotykamy ?

Opublikowano

No to niech będzie 17:30 w przyszłą sobotę. A gdzie sobie życzycie się spocić w BAU? Może gdzieś przy plaży miejskiej ?

Padła taka propozycje więc niech tak zostanie. :)