Lo-buz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 sylwiasty to nawet dobrze, bo ponoc tez mam po jakims virusie, ale tylko wiadomo ze przeplywka wiecej wskazuje i o. Chodzi mi o kat zaplonu, u mnie jest na 16, a to sporo, podczas odpalania dosc dlugo kreci i tak z pewnym przerywnikiem, i dosc czesto leci mi woda z tlumika, mysle ze leje mi troche.. sonda w sumie ok, jesli chodzi o VAG-a.. Spalanie, coz.. moglo by zawsze mniej Jak bys mial jakies swoje logi przed programem i po, to z checia sobie na spokojnie przeanalizuje..
marcinos80 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To jest nas juz kilku <zakokszonych> gratki sylwek ciekawe ile by wypluło na rolkach.pzdr
sylwiasty Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 To jest nas juz kilku <zakokszonych> gratki sylwek ciekawe ile by wypluło na rolkach.pzdr Sam jestem ciekaw, nie tyle o liczbę kobył co o Nm. Turbina powinna dmuchnąć ok. 1,0 bar w peaku, niestety na moim zegarze trochę słabo widać w dzień, w nocy nie miałem okazji polatać więc jeszcze nie wiem. Na pewno dmucha 0,9 b bo tyle widziałem.
joker-lukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nooo Sylwek.. to teraz masz jedynie 2 x mocniejszą furę niż moja zastanawia mnie kreska -> Ty i Marcin
sylwiasty Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nooo Sylwek.. to teraz masz jedynie 2 x mocniejszą furę niż moja zastanawia mnie kreska -> Ty i Marcin Dziękuję ale nie wciągam.
joker-lukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ten jeden raz byś mógł
marcinos80 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nooo Sylwek.. to teraz masz jedynie 2 x mocniejszą furę niż moja zastanawia mnie kreska -> Ty i Marcin zażywasz przegrywasz pamiętajcie
joker-lukasz Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 to kto ma zamiar być w sobotę??
sylwiasty Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja jestem ale wiem, kto się może wyłamać. :gwizdanie:
johnybravo Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 dla mnie dziś pasuje bo nie mam co robić
marcinos80 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja jestem ale wiem, kto się może wyłamać. :gwizdanie: ?
Lo-buz Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja odme zrobilem, hamulce przod rowniez, wiec moge sie przejechac z kobito i z malutkim. No chyba ze bedzie padac albo nikogo nie bedzie to dajcie znac, to nie bede lecial z Grajewa
karolasterka Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ja co do soboty to jeszcze na tą chwilę mam znak zapytania, wszystko zależy jak wyjdzie z czasem i czy Filip ma tam dobry kebab jakaś fajna dyskoteka tam jest??
sylwiasty Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ja co do soboty to jeszcze na tą chwilę mam znak zapytania, wszystko zależy jak wyjdzie z czasem i czy Filip ma tam dobry kebab jakaś fajna dyskoteka tam jest?? Cizas - ten znowu z tym kebabem. Pójdziesz na dancing do Albatrosa. :>
karolasterka Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Dobry kebab nie jest zły "Albatrosy" już wyszły chyba z obiegu
Knob Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Postaram się być, a kebab się znajdzie - przy parku ponoć dobre są :>
karolasterka Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Suwałki jadą przez Raczki tak? To można by się złapać i dołączyć do was jak coś np. na placu w Raczkach, tylko trzeba by ustawić jakąś konkretną godz.
sylwiasty Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Suwałki jadą przez Raczki tak? To można by się złapać i dołączyć do was jak coś np. na placu w Raczkach, tylko trzeba by ustawić jakąś konkretną godz. A czemu przez Raczki? Ja myślałem, żeby lecieć przez Nowinkę. Wpadaj do SUW i polecimy razem do BAU. Zbiórka ok. 16:45 w standardowym miejscu, ok. 17:00 startujemy więc się nie spóźnij. :>
Lo-buz Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W takim razie o 17.30 gdzie sie spotykamy ?
sylwiasty Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 No to niech będzie 17:30 w przyszłą sobotę. A gdzie sobie życzycie się spocić w BAU? Może gdzieś przy plaży miejskiej ? Padła taka propozycje więc niech tak zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi