johnybravo Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 w konkursie sylwiasty by wygrał bo ma Q heh , na bakałarzewskiej na giełdzie można pofiglowac [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 10:25_________________________________________________ja będe przed 18 na zlocie
joker-lukasz Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 to zrobimy dwie kategorie hehe
.Szczepan. Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie jak tam wrażenia po spocie??
johnybravo Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 no jasne ze spot sie odbył , bylo pare audik , jak na 1 spot było jak najbardziej OK. pozdro dla reszty
joker-lukasz Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 popieram spocik jak najbardziej ok pozdro czekamy na foty
.Szczepan. Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 No to dawać te foty. Polukam se troche. Tylko załóż nowy temat, FOTY SUWAŁKI czy coś w tym stylu.
sylwiasty Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Kilka fotek ze spotu pod tym linkiem http://www.a4-klub.pl/smf/suwalki_12022010_foty_ze_spota-t117506.0.html Może wstępnie ustalimy kolejny termin spotu? Im więcej czasu tym lepiej będzie można się zorganizować.
.Szczepan. Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 No fotki spoko. Tylko widze ze kilka osob wymiekło. :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 No fotki spoko. Tylko widze ze kilka osob wymiekło. :gwizdanie: dziewczyna zażyczyła sobie do kina iść na Avatar no i nie mogłem niestety
.Szczepan. Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 No fotki spoko. Tylko widze ze kilka osob wymiekło. :gwizdanie: dziewczyna zażyczyła sobie do kina iść na Avatar no i nie mogłem niestety I co podobał się film?? Bo słyszałem że bez rewelacji. Muszę sam obejrzeć bo już tydzien gnije mi na kompie, ale zawsze brak chęci i czasu.
karolasterka Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no powiem tak: film napakowany na maksa efektami i najlepiej by było ogladać go w 3d ( ale u nas nie ma takiej opcji), dosyć długi jest ale fabuła ciekawa i nawet wciąga, film nakręcony z pomysłem, ale każdy ma swoje gusta, dla mnie sie podobał
IFRIT Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Jak na Avatara to tylko do kina i tylko w 3D ! Super film jak dla mnie. Co do fotek to fajnie widzieć, że Suwałki się ruszyły (w alfie jest 3D)
joker-lukasz Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Chłopaki co do kolejnego terminu spotu to na razie sie nie wliczam bo wybywam pewnie do swiat do trójmiasta.. ale jak już będę to proponuję od razu wielką sobotę znowu jakoś na 17-18?? powinno być już ładnie to i może więcej nas będzie
marcinos80 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 mi pasuje bede o 17 stej ktos jeszcze bedzie?
sylwiasty Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Chłopaki co do kolejnego terminu spotu to na razie sie nie wliczam bo wybywam pewnie do swiat do trójmiasta.. ale jak już będę to proponuję od razu wielką sobotę znowu jakoś na 17-18?? powinno być już ładnie to i może więcej nas będzie Do świąt to jeszcze daleko i nie wiadomo co się będzie działo. Proponuję zrobić spocik w pierwszym tygodniu marca a w okolicach świąt może być drugi, jak raz miesiąc przerwy. Jak będą jacyś chętni to ustalimy dzień i godzinę.
joker-lukasz Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Chłopaki co do kolejnego terminu spotu to na razie sie nie wliczam bo wybywam pewnie do swiat do trójmiasta.. ale jak już będę to proponuję od razu wielką sobotę znowu jakoś na 17-18?? powinno być już ładnie to i może więcej nas będzie Do świąt to jeszcze daleko i nie wiadomo co się będzie działo. Proponuję zrobić spocik w pierwszym tygodniu marca a w okolicach świąt może być drugi, jak raz miesiąc przerwy. Jak będą jacyś chętni to ustalimy dzień i godzinę. w razie coś to piszcie to wpiszę w głownym poście o suwalskich spotach datę i godzinę pozdro
joker-lukasz Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 i co tam chłopaki widzę że słabo idzie Wam organizowanie spota??
Rekomendowane odpowiedzi