sylwiasty Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Niestety ja mam zjazd w tym terminie - właśnie sprawdziłem w rozkładzie jazdy szkolnej.
joker-lukasz Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 no to szkoda chłopaki.. a Ty Johny tradycyjnie na szwaby wyruszasz?
johnybravo Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 sie okaże , tu mam jeszcze propozycje pracy , na dniach wszystko sie rozegra:mysli:
joker-lukasz Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 to rozgrywaj tam dobrze żebyś zarabiał miliony a jak szukanie fury? poddałeś się?
marcinos80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 NIECH MOCCCCCCCCCCC BEDZIE Z WAMI! WIECEJ PS!!!!!!!!!!!
johnybravo Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 to rozgrywaj tam dobrze żebyś zarabiał miliony a jak szukanie fury? poddałeś się? rozgladam się , narazie smigam oplem, ojciec kupił w dobrej kasie , to se latam
joker-lukasz Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 hey ludki żyjecie? Johny jak długo nie będziesz miał kupca na te słuchawki to ja bym może je wziął za jakis czas (chyba że se za dużo za nie cenisz bo nie wiem ile nówki kosztują )
johnybravo Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 hey ludki żyjecie? Johny jak długo nie będziesz miał kupca na te słuchawki to ja bym może je wziął za jakis czas (chyba że se za dużo za nie cenisz bo nie wiem ile nówki kosztują ) spoko, polecam są nówki , wypakowane tylk w celu sprawdzenia. Cena 125zł chcem . Nowe na allegrow granicach 160 zł
joker-lukasz Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 to jak będę miał kasę i by ładnie grały to chętnie bym przytulił a czemu w ogóle je kupowałeś a teraz sprzedajesz?
filip1001 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a czemu w ogóle je kupowałeś a teraz sprzedajesz? W handlu to są tzw. trudne pytania , te pytanie zadaje się 3/4 sprzedającym auta na allegro
johnybravo Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 heh dokładnie , dostałem je na gwiazdkę
joker-lukasz Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 heh dokładnie , dostałem je na gwiazdkę nietrafiony prezent? co tam chłopaki słychowac? co raz cieplej jak dobrze pójdzie to w sobotę grilla założę i może lampy jak wszystkie warunki dopiszą :gwizdanie:
sylwiasty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 To jak - robimy jakiegoś szybkiego spota w sobotę? Jak coś to ja mam czas między 17:00 a 18:30. Grzesiek wybierasz się do Suwałk w ten weekend?
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 własnie. choleha w ten mnie wrobili i dopiero nastepny mam wolny i 11 bede w suwałakch:( Sylwekty wtedy masz zjazd? bo tarczki bym przy okazji zabrał
filip1001 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 11 Marca ja też będę w domu, więc może bym do BS podjechał i byśmy się spocili troszeczkę , PS. Gwerty, byśmy obgadali co i jak w BT, ja już nie mogę się doczekać :kox:
sylwiasty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Tak, 11 cisnę na Białystok. Jak coś to tarcze mogę podrzucić komuś z klubu np. Johny'emu albo Marcinowi.
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 filip jak najbardziej, sylwek a do kiedy dokładnie jesteś w białym, pewnie tak z tymi tarczami zrobimy
sylwiasty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Do niedzieli na pewno. Jeszcze nie znam rozkładu zajęć, więc nie wiem nawet o której będę w domu w niedzielę.
Rekomendowane odpowiedzi