swir88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzięki panowie na ten sezon został jeden zlot na który pojadę a później rozbieram zawieche z tylu wpadną nowe gumy wahacze w proszek. no i komora będzie ogarnięta silnik pomaluje zbiorniczki itd.
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 to teraz czekam na fotę do kalendarza
jozek726 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 świetnie wygląda na tej feldze :kox::kox:
szafa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Bardzo gustownie wygląda na tej feli:kox:
swir88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 to teraz czekam na fotę do kalendarza Tylko teraz które ... w środę to ogarne teraz jestem w trasie
slavko87 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Sesja kozacka, auto sie zayebiscie prezentuje, nie ma to jak S, dawaj halo gril od es progi i prawe lustro od angola i bedzie idealnie:kox:
darek995 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 świr często bywam w PPL swoją audi jeszcze nie widziałem niestety twojej dziewczynę mam spod pleszewa
junior_tdi Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 tak jak nie przepadałem za srebrnym kolorem tak Twój Avant ryje mi beret
Bakru Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Planuje też to koło zainstalować w B5, powiedz mi jaka jest różnica między CLS a w221? Mają inne et czy coś? A po za tym, fura koooox!
swir88 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Będę polował w PPL-u jest kox. Jesli juz zobaczysz to tylko w weekend ostatnio wyjezdzam w niedziele w trase i wracam w soboty ciezko na cokowliek znalezc czas mialy juz byc nowe gumy na wahaczach i odmalowane wahacze i lipa. Przed swietami dopiero troche sie uspokoi to bede mial wiecej czasu zeby podzialac a narazie tylko tankuje i jezdze Chgyba ze wczesniej jakies wolne wezme
cinek mk IV Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Odkopie troche temat Świr w trasie, więc troche kosmetyki zrobie… Podszybie – usuwanie rdzy…. W podkładzie i oklejone… Pomalowane także rury od IC i podstawka akumulatora…. Aaa.. i najważniejsze praktycznie nowa dmuchawka , przy tym czyszczenie całego dolotu, smarowania turbiny i nowy olej + filtr
swir88 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Miała bys hybryda wtryski itd ale jest nowe sprzęgło a wiekszej mocy by nie wytrzymalo narazie zrobiłem tylko program wyszlo 155 w serii a po chipie 190 ... Po jeżdżę tak dopoki sprzeglo nie padnie wtedy cos mocniejszego i bede myslal nad wiekszym turbem ...
Wafel1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak tam zawias z tyłu, zrobiłeś już? Też mam plan go robić początkiem stycznia i ciekawy jestem mniej więcej kosztów.
Rekomendowane odpowiedzi