SotoM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 jak dla mnie -gdzie nie pojade to bedzie za***iście wygladało... napewno lepiej niz obecnie... pastą tempo i innymi c**jstwami idzie się recznie za***ać przy pucowaniu... a polerke maszynową trzeba tez wiedziec jaka kupic i jak robic aby plam nie porobic, a jak znam zycie nie majac do tych rzeczy ręki napewno narobił bym sobie tylko szkody na budzie. po za tym az tak jej nie kocham zeby całymi dniami przy niej czas zabijac- juz mi dosc czasu zabrała szmata...
martinez Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/26-01-2014-next-spontan-sniatowe-slizganko-313666/
wesz82 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 jak dla mnie -gdzie nie pojade to bedzie za***iście wygladało... napewno lepiej niz obecnie... pastą tempo i innymi c**jstwami idzie się recznie za***ać przy pucowaniu... a polerke maszynową trzeba tez wiedziec jaka kupic i jak robic aby plam nie porobic, a jak znam zycie nie majac do tych rzeczy ręki napewno narobił bym sobie tylko szkody na budzie. po za tym az tak jej nie kocham zeby całymi dniami przy niej czas zabijac- juz mi dosc czasu zabrała szmata... Też tak mam ale to szybko mija i dalej grzebie:decayed:
SotoM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 no tak...wiem co mam z 1str narzekanie ale z 2str nie jest zle i dalej sie poswięca ten czas....
bediks Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 wesz a mówiłem Ci ze kolezka który mi opchnal wahacze to po 6 miechach poczuł sie i oddal za wysylke ta do Ciebie co straciłem
soulmaster3m Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 W poszukiwaniach kogoś ktoś podlutuje FIS znalazłem ofertę ze Szczecina. Przedmioty użytkownika mieto3 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zna ktoś, może korzystał? Są ceny samych wyświetlaczy, ale usługi już nie.
Weso Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 znam, korzystałem, śmiało polecam, ppewnie nie tylko ja. Człowiek znany w szczcecinie z tego co robi:)
soulmaster3m Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 No właśnie słyszałem, że wymienić wymieni, ale wymienić kleju już nie.
SotoM Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Daniel okrutnie znany na sz-nie, wiele firm korzysta z jego usług... osobiście z jego usług nie korzystałem ale mam od cholery znajomych którzy u niego byli i każdy jest zadowolony i korzysta do tej pory...
CORNEK Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 W dziale pozostałe Audi umieściłem galerię mojego pierwszego Audi i jednocześnie nowego nabytku
bediks Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ceny też ma okrutne no ale za wiedzę umiejętności i sprzęt trzeba płacić wiec nie ma się co dziwić , :banan:korzystałem i polecam
dzik Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Panowie co powiecie na zimowe ściganko gokartami w silverze ?
samekgsx550 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie to żebym się chwalił ale ostatnio zdobyłem 2 miejsce Puchar w domu stoi. Taka firmowa walka. Ale zawzięcie było.
kazikboy Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 martinezowi się napewno spodoba i ja jestem za
dzik Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 to Panowie propozycje dogodnego wszystkim terminu
wesz82 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 wesz a mówiłem Ci ze kolezka który mi opchnal wahacze to po 6 miechach poczuł sie i oddal za wysylke ta do Ciebie co straciłem Kutwa Bartek mało czasu mam i nie zaglądam:kwasny: To dobrze że oddał bo suma summarum on wprowadził w błąd:wink:
Galec Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja jestem jak najbardziej za jakimiś kartami tylko mówcie kiedy mi generalnie pasuje codziennie od 18 w górę, a w niedzielę cały dzień
Rekomendowane odpowiedzi